FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pogonici...sa fie un inceput bun...si sa ai reusita
dar....nu era mai convenabil sa faci rezervarea on-line...de pe booking.com???....cu siguranta acolo sunt preturi mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Puffy, uite-aici traseul trenului care pleaca din Bucuresti, noi vom merge joi seara, iti spun cand ma intorc cum a fost, daca nu ti-a zis deja Goggy
http://www.triptkts.ro/OferteTren.aspx?ElementeId=436065%201%20440918%200&StatiePlecareID=44877&StatieSosireID=45435&TrenID=178&Numar=370&Denumire=Ister
ALRAK, Doamnea-ajuta sa fie bine de data asta!
Pogonici, o sa va descurcati, stai linistita!
Apropo, fetelor, medicamentele cumparate in Ungaria cum le-ati transportat?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Felicia drum bun iti doresc si sa fie intr-un cea bun!
Medicamentele care trebuie sa stea la rece - gen Gonal, Ovitrelle- le-am transportat intr-o gentuta frigorifica pe care ne-a dat-o de la farmacie. (in Szeged) Insa pt ca acestea se dadeau imprumut, nu avea intotdeauna sa ne dea gentuta (poate unii nici nu o mai aduceau inapoi) si e mai bine sa ai tu gentuta ta frigorifica de acasa, cu tot cu o doza de racit. Daca nu ai, vezi prin supermaketuri ca sunt oferte la diverse sucuri si iti da si gentuta mica, f practica pt transportat medicamente

Mult noroc va doresc tuturor! Va tinem pumnii stransi!

Ioana 13+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Goggy, Alrak multumesc mult fetelor pentru raspuns
Alrak bafta multa, tinem pumnii!
Goggy pe rezultatul de la Papanicolau nu scie ce clasa este, asa cum se scria pana acum (l-am facut la Inst. Cantacuzino) si de aceea sunt si mai mult in ceata. O sa merg la un ginecolog sa mi-l interpreteze,
O zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Felicia , Ioana, 2 bobocei multumesc mult.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

ALRAK MULT SUCCES ,TIN PUMNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Denissa , multumesc , te pup si Doamne Ajuta la toata lumea.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi fetelor,

la 3,20 azi-dimineatza mi-a raspuns dr. K la mail
oare cand doarme?

pot face la ei marea majoritate a analizelor si ma costa
in jur de 300 E(75.000 Forints)
nu-i cam putin?...ca pe mine anul trecut numai histeroscopia
m-a costat 8 milioane

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

ALRAK, Doamne Ajuta-ti, sa fie intr-un ceas bun. Ti-am urmarit povestea si am vazut cat ai suferit, dar ai sa vezi ca acum va fi cu ochisori.

Fetelor eu sunt in a 7-a zi si vineri imi voi face testul, prima data cel de urina. Nu am nici un simptom, doar ca nu am pofta de mancare si imi sunt sanii umflati, care imi sunt asa din timpul tratamentului, deci nu cred ca e un semn. In rest ma simt ok. Am iesi ieri afara de m-am plimbat si a fost ffff bine, sper sa nu-mi para rau, dar vorba voastra daca era sa se prinda pana acum s-au prins.

Va pup pe totate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Neata fetele!
Goggy endometrioza... Cezara mi-a spus, la vremea cand m-a operat (aug. 2008) ca o sa incercam in lunile urmatoare si cateva inseminari... ca apoi se reface endometrioza asta afurisita. Sti cumva (sau stie cineva) cum as putea sa descopar daca mai am endometrioza, dar fara laparoscopie??? Iti multumesc din suflet pentru PM.
Felicia mersic pentru informatiile legate de tren.
Acum mai am o nelamurire, cate drumuri se fac in total? cand e nevoie sa ramanem peste noapte acolo si pentru cate nopti(probabil ca asta depinde si de la caz la caz)???
Alrak bafta multa la punctie si sa iti dea Dumnezeu embrionasi lipiciosi.
Va multumesc pentru ajutor!
Bafta toturor!

Mergi la inceput