FIV in Ungaria - 64

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui zapp

Hello!
Unul dintre motivele pentru care nu se face sex inainte de punctie este ca spermograma iese mai bine dupa 3 zile de abstinenta. Pana atunci se recomanda activitatea sexuala normala, adica sotul trebuie pus sa presteze normal :)dupa care 3 zile pauza. La noi doctorul chiar a insistat sa avem activitate sexuala inainte cu 3 zile de punctie.
Nici abstinenta de o luna nu e buna :D

Ete ca nu ma gandeam la abstinenta de o luna . Domnul se poate juca de-a spermograma in baitza . Stiam de treaba cu cele trei zile, doar ca eu am avut de fiecare data multi foliculi si ma cam durea totul pe dinauntru, asa ca stimabilul s-a sacrificat.

Nu am stiu treaba asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

tuturor aspirantelor, mamicilor si gravidutzelor
Eu am fost azi la eco si am un folicul pe OD si doi foliculi pe OS.
Dna Dr. spunea ca cei doi din partea dreapta sunt destui de maricei.
Azi am facut ultimele injectii, maine imi administrez ovitrellul si vineri am punctia. Merg cu Dumnezeu inainte.
Mi-a spus sa am grija sa nu se sparga foliculii pana vineri, asta inseamna ca nu am voie sa ridic greutati, sa fiu atenta la urcat trepte, sa nu merg cu bicicleta si bineinteles, nu sex.
O sa fiu atenta cu toate cele si ma rog sa fie cu reusita.

tuturor si o seara luminata.

Doamne Ajuta-ne!

Doamne ajuta!!! Sa fie lipiciosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

goggy Eu fac punctia vineri ( cum am mai scris) si mie azi, la consult, mi-a spus dna dr. urmatoarele:
- nu sex- risc de spargere foliculi
-nu ridicat greutati
-nu efort mare
-nu mers pe bicicleta, toate duc la spargerea foliculilor
Acestea se aplica cu trei zile inainte de punctie.
Data trecuta (n-ar mai fi fost ) mi-a spus ca inainte de punctie cu trei- cinci zile sa nu facem sex, pentru a nu afecta calitatea spermei, iar pe sotul meu l-a intrebat , cand a donat, cand a facut sex ultima data, iar medicul androlog i-a explicat de ce nu este bine sa faci sex inainte de punctie.
Asa ca abstinenta.
Iar dupa punctie.... ai spus tu totul...
Zapp, samira multumesc mult

O seara linistita tuturor

Doamne Ajuta!

Multumesc mult de tot pt informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna fetelor,
Aveti idee care sunt preturile la Gonal F (pen de 900 m-ar interesa) si Merional sau Menopur in Ungaria?
Trebuie sa imi cumpar tratamentul pentru Fiv si sunt la stadiul de sondare a pietei.
In rest astept rezultatul analizelor recomandate de dr. Kovacs pentru a i le transmite pe mail.
Si daca tot a venit vorba de analize am si eu o rugaminte. Am primit rezultatul de la Papanicolau si am cam intrat in ceata. Suna cam asa: Calitatea frotiului: satisfacator limitat de citoliza marcata; rezultat si recomandarea laboratorului: negativ, fara leziuni intraepiteliale si/sau neoplazice. Aspect de modificari reactionale asociate cu inflamatie/regenerare.
Nu stiu daca am inteles bine, sa fie vorba de o inflamatie?
Si mai trebuie sa il si traduc. Sper sa ma descurc.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor eu miam facut rezervarea acum la hotel classic din budapesta de de bulevardul de langa clinica...cred ca e ff aproape..cel putin asa imi apare mie pe harta, ma costa 60 E/ noapte cu tot cu kic dejun...maim luat cazarea de aici de la agentie..om vedea acolo cum e...

in rest si noi vrem sa afcem analize acolo sa le repetam ca nu am baza ptr astea de la noi....

noi plecam duminica noapte cu trenul si aj luni dim la 8 jum ...ne descurcam noi

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Clipsy multumesc si Doamne Ajuta!
pogonici sa fie un inceput bun cu reusita. Tin pumnii stransi

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

ALRAK, sunt perfect de acord cu tine

2bobocei, asa imi suna si mie. Inflamatie. Ai vreun C2 trecut pe acolo?

Clipsy, apai de unde era sa stii tu de foliculii mei si de trairile mele launtrice?! Da' te rog sa te prezinti cu o ampla descriere a evenimentelor daca intr-adevar reusesti performanta . Ah, da! Si, vorba samirei33 , chefu' nene...de unde iti vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

2bobocei
Eu am platit saptamana trecuta pe 10 merional 17296 Ft, iar in luna mai, cand am folosit la stimulare Gonal, am platit pe un gonal de 300-33747 FT.
Nu stiu cat costa Gonal 900.
Preturile s-au schimbat , sau depinde ce cantitate cumperi.
Pentru 6 buc. Merional am platit 11586, in mai.
si succes!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

pogonici, pentru data viitoare: intra si pe site-ul hotelului Mercure Buda. Are oferte foarte bune si este mai aproape de clinica.

http://www.mercure.com/gb/hotel-1688-mercure-budapest-buda/index.shtml

Mergi la inceput

2bobocei, 10 fiole menopur = aproape 53 000 HUF

Mergi la inceput