Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mi-ro, la multi ani pentru baiat, vad ca mi-a scapat ziua lui.

Oana, 4 zileee? Mult! Sper sa aiba ea vreme frumoasa si sa se simta bine, ca la voi oricum va fi nor pe cer fara ea si de simtit bine nu se pune problema pina nu o vedeti acasa. Unde dorm cind se duc atitea zile?

Olga, dobos e unul din torturile mele preferate (ala cu multe rinduri de blat si crema, nu?), dar mi se pare tare complicat sa-l faci, nu am indraznit pina acum.

Monicutza, nu ne-am mai intilnit, daca intri saptamina asta, poate imi mai scrii odata clasa ((a mea e 1093), vin si te caut, macar sa ne vedem - sa vad si eu cum arati acum, ca propritara. Nu mai pot sta dupa pentru ca Agata are dans si ajung acasa si o duc eu, ca sa doarma piticii linistiti. Cum mai sinteti?

Codritu, si cu tine mi-ar placea sa ma intilnesc, din pacate, nu am retinut cind ai pauzele. Spune tu o zi si o ora care iti convin si eu vin, daca e dimineata sau la prinz, pina la 3.

Ana, ziceai tu odata de facutul copiilor, si noi tot aici sintem, a inteles ca tati a pus saminta, dar vrea sa afle cum... inca nu am gasit o explicatie decenta, si nici nu cred ca exista, adevarul e unul singur. Si vad ca acum a uitat, dar va aparea cit de curind intrebarea din nou pentru ca va naste nasa piticilor si atunci iar o dau cotita. Donia, mQQM, vreun sfat, ca voi le spuneti bine...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, sa nu faci ca mine , eu am dat-o cotita alegind varianta mai simpla: Dumnezeu a trimis saminta aia la mama in burta; acum ploua cu intrebari: cine, ce, cum e DD, de ce la noi n-a trimis frati pentru el, ce se intimpla cind murim, cum vine saminta aia prin aer ....si alte , orice raspuns de-al meu naste o mie de intrebari proaspete:)); abia astept sa mai creasca sa ajungem la explicatii rationale, iar pentru teoria religioasa mi-ar placea sa-l duc la citeva ore de religie ortodoxa, sa le stie pe amindoua variantele; cu timpul el va alege in ce sa creada;
oricum am sa ma uit sa-ti scriu autor si nume la carticica ce m-a ajutat cu sarcina, nasterea, burtici, etc;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

As vrea sa-i cumpar soricelului un costum de iarna dintr-o singura piesa, calduros dar subtire, unde gasesc? La ce marci ma uit?

Ktrinel , iti vine bine noul look

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la capitolul 155.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neata fetele cochetele

am intrat sa vad daca avem noutati de la simonna....dar bag seama ca ii place sa ne tina in tensiune...sper ca pana la botez ne anunta ca a nascut ...sau ne invita direct la nunta Zarazarei

va multumesc pt complimente...am simtit nevoie sa par mai matura, cu accent pe u, ca sa nu iasa altceva ...mai serioasa , ...poate-poate s-o indura cineva si de sufletelul meu

Diana, arati incredibil de bine si de odihnita dupa aproape o ora de impins...iar Sonia e superba...seamana cu Julia mea perfect cand s-a nascut...iti doresc sa fie cel putin la fel de sanatoasa ca a mea...si muuuuult mai cuminte.

Ica, io nu cred ca la varsta asta se mai fac costume intregi, poate daor ceva gen de schi...dar ce nu iti place la cel de 2 piese...ca salopeta ii imbraca destul de bine ...

Mergi la inceput