Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!
Raspunsuri - Pagina 13
romanitza spune:
Felicitari Diana!!! Bun venit pe lume Sonia Theodora!
Daiopri distractie placuta sa Disney, de-abia asteptam pozele
Nelia mersi de incurajari, va admir mult pe voi, mamele de 2-3-4 copii. E greu la inceput cu unul,dar cand citesc cum va ocupati voi de fiecare copil in parte, jos palaria Am ce invata de la voi!
N-am mai apucat sa intru pe net, soacra mea e aici si am incercat sa mai iesim, cat mai e timpul asta frumos... Ca nu se stie cat mai tine. Bblina mea tot cu colici, dar parca e un pic mai bine , deja peste o saptamana si ceva implineste 2 luni. Urmeaza vaccinurile, sper ca totul sa decurga bine.
Simonna you're next, I guess
gascha
oanagabriela spune:
Multumesc pentru incurajari Da, avem masina de inlocuire (inchiriata), este platita de asigurare 30 de zile. Daca nu ne gaseste masina furata in 30 zile, vom primi echivalentul valorii intiale (pentru ca a fost noua). In rest nu stiu inca exact cum va functiona toata afacerea. Va tin la curent, si sper sa nu aveti niciodata ocazia sa treceti prin asa ceva Este un sentiment f.neplacut, probabil ca si cel cind iti intra hotii in casa Masina furata era o buburuza (asa o alintam noi ), Toyota Yaris cu 2 usi. Nu este pe lista masinilor f.furate, dar dupa cum i-a explicat politistul, se pare ca acum hotii au tot felul de metode sofisticate si pentru cele cu antidemaror (tot informatica, bat-o vina ). Cu ocazia asta sotul a aflat ca nu este primul caruia ii se intimpla asta la ei in parking. Deci este ceva necurat. I-am zis sa dea compania in judecata, ca nu au pazit parcarea, desi este cu plata
Asta este, noi sa fim sanatosi Ieri am fost tare tristi, azi este deja mai bine
columbiana spune:
Oana, imi pare rau pentru masina, cred ca a fost nasol sentimentul; chiar ca, vorba Simonnei, nu mai e ca mai demult nici aici, nu mai lasi usa descuiata si lucruri pe afara in voia lor
M-am mai linistit (1%) pentru ca m-am sfatuit cu actuala acompaniatoare a lui fiu" meu si a promis sa intervina ea si sa stea pe faza, chiar de acasa( o iubesc pe fata asta, e de trei ani cu el, cred ca-i cea mai faina quebecoasa intilnita vreodata);
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
codritu spune:
Hop si eu la spartul targului: La multi ani bb Sonia Theodora! Felicitari parintilor!
Nelia, stii cum e cu ai grija ce-ti doresti ca poate se intampla, asa si eu cu Dawson. M-au acceptat, dar e tare greu, tare te admir cum poti si scoala si copii, eu imi iau lumea in cap. Plus ca fiind un program full time de colegiu ma pun sa fac toate umpluturile in afara de ceea ce ma intereseaza pe mine si asta ma enerveaza si frustreaza. Pauze la 10 am martea asa ca poate reusim sa ne intalnim, in rest in jur de 12-1.
Cu scoala lui Tudor sunt in ceata cu pachetelele, n-am voie nimic, sau mai nimic si cum Tudor nici nu mananca...ce sa mai zic. Sunt exagerate regulile lor oricum as intoarce-o.
Va pup
si
Ione81 spune:
Bun venit pe lume Sonia Theodora! Nu cunosc mamica, dar tot m-am entuziasmat si eu! Felicitari familei!
Salutari din CDN!
Living the dream,
pitilache spune:
La multi ani de Sf. Sofia tuturor celor care-i poarta numele!!! Sa-ti traiasca boieroaica, Olga!
Ieri i-am facut si eu Isei (pe care o cheama si Sophia) tortul de mere cu zahar ars, cu gandul sa-l mancam azi... ce credeti? deja jumatate s-a dus... Merci, Diana, pentru reteta! A iesit grozav tortul!!!
O zi excelenta va doresc!
OlgaTarziu spune:
Merci Pitilache!!!!!
Oana ce patanie cu masina. Nu pot sa cred. Hai ca poate va faceti cu masina nou, cred ca asa e mai bine decat s-o repare, etc.
Maru da mai. Ce mai dansam in Turcia pe melodia asta. Apropo cum se pun melodiile de pe youtube fara link, adica direct. Cred ca Nelia le posteaza asa.
Vai ce trag eu cu grasimea asta. Azi iar e ziua de tae bo.
Tony azi dimineata asteptand la rand sa intre in clasa s-a invartit de un time out.Tre sa-mi gasesc un job part time ca la cat o sa ma cheme astia la scoala pt Tony nu o sa am destul timp liber. De fapt si mama a fost chemata la director in prima mea zi de scoala. A batucit-o pe una de i-am spart ochelarii. (ca de eram la scoala sportiva , pe scurt toti nebunii la un loc)
maru spune:
Olga la multi ani boieroaicei!
vino la noi, avem un part time scos :)
m-am ales cu o blestemata de infectie urinara, de imi vine sa mor
oana, imi pare tare rau de patanie! Sper sa va dea masina noua
sosul mai are un curs si termina programul, are A pe linie, dar acu vine partea cea mai naspa, sa gaseasca de lucru...prevad vremuri furtunoase!