Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Wow, bravo Diana, acum ai pereche. Bine ai venit pe lume Sonia-Teodora.Sa fii sanatoasa si sa ai numai noroc. Felicitari Lia ptr nepotica, cred ca esti tare fericita.

Pucku, Daniel e preotul? Este exact amicul meu, ce mica e lumea.

Acum ma pot culca linistita.

Simonna, you're next la fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari si pentru incurajari! Sa stiti ca i le-am transmis Dianei la spital si a fost fericita ca ati fost alaturi de ea si de puiul de om care tocmai a venit pe lume.
Am promis ca va mai dau citeva detalii si ma tin de cuvint: greutatea la nastere 3,935 kg si lungime 52 cm. Este rozalie, delicata si cu putin par (pufusor) pe cap.
Misiunea mea se opreste aici.De miine Diana va va tine la curent cu evolutia evenimentelor. Mi-a parut bine sa va cunosc (chiar daca numai virtual) si va marturisesc ca va citesc de mult timp mesajele. Va sarut si va doresc numai bine.
Lia (bunica lui Victor si a Soniei Teodora)

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +40s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari Diana!
Bine ai venit, Sonia-Teodora, sa ai parte de o viata lunga si fericita! Diana, refacere rapida, laptic bun si bebelina linistita!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Bun venit pe lume Sonia Teodora! Diana, refacere rapida, felicitari si numai bine in noua formula de 4

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

bun venit pe lume Sonia Teodora! felicitari Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Diana, felicitari!
Bine ai venit pe lume Sonia-Teodora!
Ce fericiti trebuie sa fiti cu totii! Felicitari inca odata!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, imi pare rau ptr incident, va doresc sa rezolvati cat mai repede si cum e mai bine ptr voi.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Again: La Multi Ani, Sonia!

And yes, I'm next, asa-i, da's calma pt. moment. Am un RV dupa-masa, dar si rencontre de parents miine, la care vreau sa ma duc, cum ziceam, deci nu nasc :)

Oana, mama ei de treaba, nu-s care-i spilul, da' incep sa ma simt ca pe vremuri (nu incerc sa insult pe nimeni) de aud numai de hotii si gainarii. Sper ca aveti masina de depanaj in timpul asta, nu?

Ana, nu te lasa, du-te si vb. cu directoarea, vorbesc si eu ca sa ma aflu in treaba, ca mie nu mi-a iesit faza cu comunicatul cu nici o invatatoare... Acu' si-a gasit copilul sa-i spuna asteia ca noi facem zilnic mate si franceza si aia a zis ca e prea mult! De parca mi-ar fi usor sa tin copchilu' pe scaunul ala in fiecare zi la lectii, imi lipsea ea sa-i spuna ca nu e nevoie!

Nelia, am mai scris eu un mesaj da' l-am pierdut, pe tema Dolto, rezumez ca sa scriu ca e cam exagerata concluzia aia cu mincarea si obligatul de nu stiu ce, si nici aia cu trasul de puta nu mi se pare 100% cosher. E naspa daca copilul nu s-a tras de putzi deloc? Asta-l face mai putin barbat? Tre sa iau masuri? Vorbesc serios, pe bune!

Daiopri, zic si eu ca Donia, e normal sa intrebe, sa inteleaga ca nimic nu e etern pe lumea asta. E o etapa care trece, urmata de intelegerea ideii in sine, apoi de acceptarea ei, pe cit posibil. Noua de mare folos ne-a fost Lion King (pe care la-m vazut de mii de ori!) si ideea de Circle of Life. Cele mai multe raspunsuri la acest tip de intrebari incepeau (si incep inca) cu "Stii, Circle of Life, din Lion King, cum zicea Mufasa ca leii maninca antilopele, pe urma ei se transforma in iarba pe care o maninca.... "
Au fost si momente in care l-am ignorat, am ales raspunsul standard "iti explica mami cind o sa fii inalt pina la buricul ei", pentru ca nu era momentul sau raspunsul chair depasea "Circle of life".

Ah, mi-am adus aminte :) In perioada de vizitat monomente made in Quebec, in ceva biserica am vazut un tablou cu Marguerite Bougeois, misionara care a infiintat aici primele scoli catolice, asezata in mijlocul unor copii de bastinasi. Asa ca am comentat ceva de genul: "Stefan cel Mare era mort demult cind se intimpla asta!" Nu pot sa-ti spun ce criza a urmat, ce plinsete si ce intrebari pe tema: "De ce e mort Stefan cel Mare????" Nu mai stiu cum s-a terminat, stiu ca suspinele au durat citeva zile, cred ca pur si simplu a uitat la un moment dat.
Ei, asa-i cu Stefan!!! :)

Rox, tot uit, ma bucur ca a iesit pasienta cu Michael, mie mi s-a parut un copil tare bun, iar maica-sa e o tipa faina tare. Si ma bucur si mai mult ca Seba e confortabil in scoala noua. Da' tre sa-mi promiti ca la intilnirea viitoare vii cu cartea de mate si aia de franceza in poseta, ca in paranoia mea tre sa stiu care-i nivelul si pina unde sa-l imping pe Acesta sa depaseasca programa scolara pt. examen.(Daca-ti vine sa crezi, deocamdata, cel putin, toate raspunsurile la intrebarea: Ce-ati invatat nou astazi? incep cu :"Am invatat, dar numai pentru ei a fost nou, pentru mine nu, cutare lucru". Si inca sint chestii pe care le-a facut la sfirsitul clasei a treia la Ch. Perrault!!!!).

Ups, don't get me started pe chestia cu scoala! :)) Ma duc sa mai maninc ceva, oameni buni, maninc de parca mi s-a stricat firgiderul si nu vreau sa arunc nimic!!!! :))

Pupici
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Sonia! Sa se bucure parintzii de tine, sa cresti mare, frumoasa si desteapta. Sa ai noroc in viatza si sa fii iubita!

Diana felicitari si de la mine si de la Mona. Voia sa-ti spuna personal dar a avut ceva probleme cu contul si nu a mai putut intra.

Merg ca plange boieroaica in bratele mele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Oana, imi pare asa de rau, abia acum am citit de masina!
Dar sint sigura ca se rezolva si o sa aveti masinuta noua!

Simonica, you-re next!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput