Pierdut printre nori - condoleante Mirela - DC

Pierdut printre nori - condoleante Mirela - DC | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Atunci cand un om se duce intre cei drepti in urma-i se raspandeste miros de iasomie. Azi din nou oftez si pieptu-mi se coboara asemeni privirii mele umede, iar frunzele incep sa cada una cate una sub apasarea implacabila a toamnei.
Doar o exceptie a tuturor, este sufletul tacut al celui ce pleaca, stingher si nestiut, timid si pur, luand cu el frumusetea a tot ce-l inconjoara, a tot ce il cuprinde. Nu ia insa tot parca cu buna stiinta, ci lasa perdele grele de amintiri, ce nici nu stii de te dor, sau te bucura.
Mirela - asa si tu, asemeni noua celor de aici de langa tine, de vrei sa de nu vrei nu-ti da soarta voie sa alegi, si te petreci cu pasi timizi si ochi umezi prin lumea noastra, si-ti duci si tu o cruce de copil al unui tata ce parca de fiecare data nu uita sa spuna:
Ramai cu bine!

Condoleante Mirela, bunul Dumnezeu sa-ti odihneasca tatal intre ce drepti, fie ca odihna lui sa se rasfranga in mii de stele asupra ta si a celor de langa tine si sa-ti lumineze calea.
Eu (noi) iti suntem alaturi cu multa compasiune.

Marius Pernes si familia.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Condoleante ,Mirela!Fie ca tatal tau sa se odihneasca la dreapta Domnului inconjurat de ingeri!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Condoleante, Mirela

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Consoleante, Mirela. Imi pare tare rau pentru pierderea ta.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ah Mirela ce rau imi pare pentru pierderea voastra. Ai vorbit de multe ori de tatal tau si il stiu din poze in fata casei lor din zona de povesti cum isi iubea nepotul si cum va primea mereu cind veneati acasa.
Condoleante!
Va imbratisez pe toti si putere mamei!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Condoleante, Mirela draga, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau, iar pe voi sa va intareasca in suferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Condoleante, Mirela!

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Condoleante Mirela, imi pare rau pentru durerea voastra! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Condoleante Mirela. Sa-i fie calea plina de lumina!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mirela, imi pare foarte rau. Condoleante!

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

sincere condoleante Mirela, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau...

Mergi la inceput