Tratamentul naturist al d-lui ing.Istrate

Tratamentul naturist al d-lui ing.Istrate | Autor: Mirela_26

Link direct la acest mesaj

Buna,

As dori sa stiu daca printre voi este vreo persoana care sa fi avut sau sa aiba pe cineva bolnav de cancer si care a luat tratamentul d-lui Istrate? Exista rezultate de la acest tratament? Sunt persoane care s-au vindecat in afara de cele trei mentionate pe site-ul lui si in alte articole de pe net?
Bunicul meu urmeaza acest tratament si este in a treia luna, dar din pacate efectele nu se vad, iar el se simte destul de rau. Tin sa mentionez faptul ca a fost diagnosticat cu o tumoare la iesirea din esofag si intrarea in stomac, iar momentan are metastaze in stomac.
Eu am cautat tot felul de informatii legate de posibile tratamente care sa-l ajute. Parerile sunt multe si impartite referitoare la tratamentele naturiste, dar consider ca cea mai "autorizata" persoana este cea care, din nefericire, a avut in familie asa ceva sau a cunoscut pe cineva bolnav de cancer care a urmat acest tratament.

In speranta ca imi veti raspunde, tin sa va multumesc anticipat inca de pe acum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Buna Mirela
In ce consta tratamentul?? este vorba de niste pastile care au un miros pronuntat de oaie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_26 spune:

Da, acest tratament contine pastile realizate din extracte animaliere si plante si sunt sub forma de capsule gelatinoase. Sincera sa fiu nu stiu cum miros, pentru ca nu le-am mirosit.
ionescu.cris, ai auzit de persoane care au mai utilizat acest tratament? Daca da, ce efect a avut asupra lor? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Mirela nu vreau sa te descurajez in ce priveste tratamentul;
Insa am urmat luni intregi si eu si mama tratam cu pastile de la dl Istrate.
Mama a murit din pacate; iar in cazul meu, biopsia a stabilit spre norocul meu ca tumorile sunt benigne. A trebuit sa fac fiu operata in 2002, cu conditia controlului periodic.

Nu categoric nu , tratamentul nu a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_26 spune:

Multumesc inca o data pentru raspuns!
Daca acest tratament nu isi face efectul, ai auzit sau stii cumva de alte tratamente pentru cancer in metastaza care sa fi ajutat? Suntem intr-o situtie disperata si nu stim ce sa mai facem si pe cine sa mai intrebam. Bunicul meu se simte din ce in ce mai rau si nici medicamentele calmante nu-si prea mai fac efectul.

Mergi la inceput