Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Roxa-Boxa, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si slaba cat vrei tu!

Eu sunt prinsa cu munca, in seara asta plec la Cluj ca am ceva intalniri saptamana asta acolo cu niste clienti. Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salut!

Roxa, la multi ani! Sa fii sanatoasa si la punga groasa!

Succes scolareilor si piticilor de gradinita! Noi avem o noua educatoare si dabea astept sa ascult primele impresii de la Dany.

Zuzi, succes colega! La sfarsitul concursului vom fi si mai frumoase si ne vom cinsti cu un pahar de sampanie pe marginea unei piscine...nu?

Incep concursul cu 73 kg...nu stiu de ce am mai mult cu un kg, poate ca se apropie rusii...target 70 kg.
Succes fetelor la concurs. Mai vb de acasa...pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Roxana, La Multi Ani! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi!

Gabi mersi mult, azi o sa mi le iau. Chiar de astea (Oview) imi spusese cineva, dar eu am inteles "overview". Asa ca tu m-ai luminat. Azi este a 7-zi, dar vreau sa le am din timp. Iti multumesc pentru incurajari. Azi o sa fac mail-ul cu datele preliminare pentru doctorul din Ungaria, si astept sa vad ce-mi raspunde. Dar poate minunea se va intampla si nu va mai fi nevoie de Ungaria.

Succes mezinilor la gradinita si scolarilor!
Bafta participantelor la concurs

va pup si ne auzim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

ROXANA LA MULTI ANI! sanatosi, fericiti si norocosi. Sa-ti dea Dumnezeu toto ce-ti doresti tu pentru tine si familia ta.

Azi a dus-o F. pe Bella la gradi ca n-a vrut s ase scoale deloc pana pe la 7:45. Era prea tarziu pentru mine ca s-o duc si sa ajung si la servici dar am inteles c-a plans cand el a lasat-o acolo. Abia astept sa merg s-o iau.

Azi am programare la de4ntist. Mi s-a rupt o masea. Maine am programare cu Bella caci are o carie ... ce sa mai zic ... am intrat in priza.

Succes tuturor participantelor la concurs.

Tzuni te . Sper ca esti bine.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ce faceti fetele? Cum a fost azi la scoala, gradi? Haideti la povesti, primele impresii. Cum v-am zis, noi avem educatoare noua...hm, la prima impresie...asa si asa, sper sa fie bine pana la urma.

Zuzi, o sa se obisnuiasca pana la urma, este tare greu la inceput. Imi aduc aminte cum Dany plangea in cresa si eu in drum spre servici
Violeta, tin pumnii sa fie bine
Tzuni, iesi din barlog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Eu azi am respectat regimul...Nimic in plus...am baut ceai verde si apa 1l...nu pot mai mult...asta e!
Mi-am gasit partenera de mers la sala! Ea e asa slaba...merge decat sa mor eu de ciuda!

Roxa! Sa slabesti cat vrei tu si sa ai parte de multe bucurii!

Zuzi si noi platim 7 mil la gradi...si acusi am 2 de dus! Asta e! Deja carie? Nu e cam devreme?

Crys sper sa fie ok educatoarea!

Claudia lasa ca si munca in casa consuma calorii

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani cu sanatate si bucurii, Roxana!

Zuzi, ok, preiei tu urmatorul capitol. Multa putere, sa treceti cu bine peste toate, .

Anda, felicitari, arata deosebit prajiturelele; opere de arta, .

Olga, te rog, posteaza inc-o data pozele, sa te vedem, si tine aproape de noi.

Cris, Teo a suferit azi de foame la gradinita. Cand a ajuns acasa nu-l puteam opri din mancat. Si a plans...ce concert era dimineata, la grupa mica, erau in jur de 40 de copii si mai bine de jumatate plangeau.

Andre_ea, azi au dat raportul doar fetele inscrise in concurs. Maine raportam noi, celelalte.

Ruxi, esti bine?

va pup pe toate, nb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara la ceas de noapte....

Am reusit sa imi culc si eu copii....si hop tzop sa vad ce mai faceti...si ce gasesc...Concurs in plina desfasurare...dar zic pas ca nu ma simt in stare.

Azi am avut prima zi de Gradi cu Stefan, care a fost extrem de incantat. Cand l-am rugat sa imi povesteasca, mi-a zis ca a plans un pic pt ca a rugat-o pe doamna sa il duca acasa si ea nu a vrut....A luat primul 10 din viata lui, si e nemaipomenit de bucuros pe tema asta. De mancat a mancat ok, a si dormit....si e muninat.

Gabriela...felicitari pentru samburel si sa va dea Domnul un copilas sanatos si voios, iar tie o sarcina usoara si fara prea multe greturi

Acum mi se inchid ochii..asa ca....merg la nani...Noapte buna@!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

intru repede ca-s rupta de oboseala si vreau sa merg la somn.

Roxa, La multi ani!!!!!

Carmen, sunt bine . Sunt prinsa rau la job ca de vineri am iar o saptamana de concediu si trebuie sa termin o groaza de chestii.

Anda, arata bine de tot prajiturile. Felicitari, ma bucur mult pt tine .

Tzuni, .

Sabina, lasa ca mai vin .

Merg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Roxaaaaa: La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput