Sughitul la bebe de 2.5 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Sa fim serioasi.....Capraru are 90 de ani, daca nu si mai bine.....e depasit.....pe vremea lui se tineau si copii infasati 2 lnui si alte cele.....nu mai luati chiar litera de lege tot ce scrie in cartile lui Capraru, chiar si ele adaptate sau nu..... pana la urma conteaza cum iti vezi tu copilul, ca daca mi se ineaca bebe de la sughit, sau mai stiu eu ce, nu pot sa stau impasibila si sa ma uit la el, ca 'scrie in cartea lui Capraru' ca e 'normal'. Pana la urma si normalul asta e de la copil la copil. Eu nu militez neaparat pentru lamaie, pana la urma fiecare parinte stie ce e mai bine pentru copilul lui, dar sincer mi s-a cam acrit sa tot aud de Capraru. Fara suparare.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

Ca e normal sa sughita, si eu stiu. Ca nu e bun sucul de lamaie, iarasi, e foarte adevarat. Insa ca nu l-ar deranja, nu e prea adevarat, cel putin in toate cazurile. Baietelul meu nu avea nimic daca sughita 5 minute, insa dupa aia incepea sa se strambe si sa chiar sa planga. Nici acum la 7 luni nu rezista prea mult, dar cand era mai mic, in cateva minute manifesta disconfort clar. Cat l-am alaptat, rezolvam cu pusul la san, dupa aceea putina apa. Uneori ii trece, uneori nu, uneori se enerveaza uneori nu

Mergi la inceput