Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de cafeluta mirela
sa ai spor la treaba...
imi imaginez ca tb sa astepti cu nerabdare anii astia..mai ales ca ai pt ce astepta
mult succes in ceea ce v-ati propus

ramona cred ca katiapam ti-a explicat destul de bine pasii..eu nu as fi reusit mai bine.. chiar daca zice ea ca e zapaceala
chiccutza a venit si ea cu completarea...
multumesc fetelor ca ati fost promte
sper sa iti fi fost de folos..daca totusi mai ai intrebari ..noi suntem aici

ioana..pai te trag de limba ca vreau sa stiu ce mai faci si cum mai sunteti... doar stiti ca imi sunteti dragi ....si mai ales ca te lauzi cu povesti..

azi am vrut sa o schimb..si cand sa-i dau pantalonii jos ..cred ca mi s-a parut..oricum eram sa cad pe spate...imi zice.. n-am mimic la picior.....dar foarte clar si decis..am zis ca am halucinatii..mai apoi am aflat ca ta'su o intrebase aseara daca are ceva la picior..pt ca i se parea ca merge mai schiopatat...

va pup fetelor..ma duc ca imi da de treaba stefy....si asa sta in spinarea mea..mi-e frica ca o sa cada..
o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetelor!

Pun repede poze cu burtica,pana nu se trezeste Ambra,apoi sper sa reusesc sa scriu...

andreea, Ambra si 22+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

mirela-multumesc pt. urari!
Ma bucur ca sta Sara la nido...ce fain de voi ca va intoarceti in tara peste 2 ani...

katia-stiu ca e f. bine pana acum (cu kg.),si incerc sa fac cum ai zis,dar fructele imi provoaca stare de greatza,si nici nu ma satur,nu trece o jum. de ora,ca iar mi-e foame.Sa vad cat mai rezist,ma duc inainte cu ele...azi de x. mi-am facut un toast,si sper sa ies la o plimbare...sunt curioasa cat imi tine de foame...
Ma bucur ca ti-ai rezolvat cu actele.Pana la urma faci dintii?Ca am retinut preturile ...dar daca ai inceput nu mai stiu...

andreea, Ambra si 22+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

stefania-asa e si Ambra,are fixurile ei...este zi cand tre' sa duca afara cu ea o bluza,in alta zi papucii mei ...si uite asa,de mi-e groaza sa ies din bloc cu ea.Pana la urma ii distrag atentia,si las in masina ce nu se poate duce cu noi...
La fel ma simt si eu cand i se intampla ceva lui Ambra,dar cum ai zis si tu,nu putem fi perfecte...si stai ca fiind acasa cu ele,nici nu li se intampla prea multe.Problema noastra e ca nu suntem obisnuite...gandeste-te la copii care sunt dusi de 6 luni la azilo nido...cate nu li se intampla?!...
Ai vazut ce fetizta desteapta ai?!Si te plangeai ca nu vorbeste...acum te-a luat prin surprindere,nu mai ai ce zice ...

ramona-bine ai venit!

Ma duc sa-mi trezesc sufletzelul,ca altfel iar imi sta treaza la noapte pana la 1...

andreea, Ambra si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea- ce burtica frumoasa ai tu acolo
ce cuibut are piticul
ma bucur ca ne-ai aratat cum creste
imediat face Ambra 2 anisori
Stefy-pai am zis ca mai trec la o poveste
Mikuta-pina la urma ai dat-o la privat?
hai ca vor trece si astia 2 ani da macar sti ca te muti la casuta voastra
Bionda-cind faci calu sa revii si mai da-ne vesti

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

mirela-multumesc pt. urari!
Ma bucur ca sta Sara la nido...ce fain de voi ca va intoarceti in tara peste 2 ani...

katia-stiu ca e f. bine pana acum (cu kg.),si incerc sa fac cum ai zis,dar fructele imi provoaca stare de greatza,si nici nu ma satur,nu trece o jum. de ora,ca iar mi-e foame.Sa vad cat mai rezist,ma duc inainte cu ele...azi de x. mi-am facut un toast,si sper sa ies la o plimbare...sunt curioasa cat imi tine de foame...
Ma bucur ca ti-ai rezolvat cu actele.Pana la urma faci dintii?Ca am retinut preturile ...dar daca ai inceput nu mai stiu...

andreea, Ambra si 22+

Andreea ti-am vazut burtica sa creasca mare si sa fiti sanatosi toti 4,da Sara sta chiar si astazi ma surprins ca nu a mai facut nazuri deloc si sper din inima sa nu se plictiseasca si sa nu mai vrea sa mearga.De intors in tara asa este am decis si hotarit ca peste 2 ani gata cu italia si ne intoarcem acasa sti cum se zice "fie piinea cit de rea tot mai bine este in tara ta" si asta am vazut anul asta ca nu este asa de rau acasa.ptr tine si Ambra si nu tiam ziso nicioadata dar ai o fetita superba si sigur ca si baietelul va fi la fel.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Mikuta-pina la urma ai dat-o la privat?
hai ca vor trece si astia 2 ani da macar sti ca te muti la casuta voastra

de

Ioana da pina la urma mam indurat sti ca vorbeam cu tine si aveam temerile mele in ceea ce priveste distaco meu de ea dar pina la urma iti pot spune ca ma felicit ptr asta ca o vad asa de incintata si multumita.Asa este ma intorc in casuta noastar ca de asta si mai stam 2 ani ca sa putem sa o terminam. tie si Giuliei si vacanta placuta in continuare.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

Ciao,fetelor!

Pun repede poze cu burtica,pana nu se trezeste Ambra,apoi sper sa reusesc sa scriu...

andreea, Ambra si 22+

am vazut pozici cu burtici.. ce bine arati!!!!

fetelor eu va pup pe toate
..o seara placuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

buna dimineata..poftiti la

o zi frumoasa si un we placut !

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Stefy-mersi de cafea
si eu va urez week fain,poate va mai adunati la o poveste

de

Mergi la inceput