LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Ramonaiani, multumesc de detaliile cu gymul pt copii. Avem si aici asa ceva - www.gymbaroo.net.au/c_class_activities.htm" target="_blank">Gymbaroo - si ma gandeam daca ar fi tentant pt Lisa,...
... Nici Lisa nu suporta muzica DELOC acasa, de NICI un fel, inainte de curs. Doar in masina ce mai era ok si acolo doar 1 singur CD , de eram si eu si sotul capiati, ca nu vroia nicicum altceva.

Multam frumos . Din pacate linkul tau nu merge la mine .

M-ai linistit cu muzica (Eliza nu protesteaza deloc la muzica de la radio), inseamna ca o sa incercam din nou semestrul urmator sa ne inscriem la cursul de muzica .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

MULTI ANI traiasca dulceturile , Natalia Ioana de mami toma_lly si
Ana de mami anamica! Sa fiti sanatoase si fericite!

Sanatate , numai realizari in viata si clipe minunate alaturi de frumosii ei baieti pentru Sim,la implinirea unei frumoase varste!
Fericire, noroc si succese pe toate planurile pentru Dantje
!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

ema noi nu am facut prevenarul.prima saptamana de cresa la noi a fost tragica,sapt care a trecut a fost mai bine.numai cu mancarea si nani stam bine dar el a fost mereu un mancacios.in schimb am ramas surprinsa sa vad cat de repede a renuntat la bibele de dupa amiaza.acum adoarme fara el.decat seara capata biberon cu lapte.
saptamana asta insa 2 zile stam acasa ptr ca am facut o forma usoara de viroza si nu vrem sa riscam.doctorita ne-a zis ca putem merge,dar mai bine mai stam putin.cu toate ca nu e bine ptr el sa faca pauza asa curand.dar om vedea ce va fi.
valentina ce mai face micuta alex?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor mamici si drgalasi papanasi si dulceti, bine v-am regasit! Sper ca sunteti bine, si noi am fost in concediu, numai ca am adus taras dupa noi un virus belea cu febra mare. Maine mergem la doctor, azi am inrosit linia de urgenta de la Medicover (si fara folos daca ma intrebati). De joi a inceput Andrei cu muci, vineri raguseala, sambata seara febra, azi dimineata 39.5. Dupa amiaza si Alex 38.5 fara alte simptome. Cam asta, deci pica gradi saptamana asta pentru Alex, si probabil inca 2 saptamani pentru Andrei, ca vreau sa il vad complet refacut.

In rest a fost tare bine in concediu, mai ales pentru copii. De altfel a fost concediul dedicat lor. Program la piscinele de copii, restaurant de copii si locul de joaca. O sa vedeti probabil in poze, dar nu prea curand. Si asa nu le-am pus nici pe cele de la petrecerea lui Andrei.

In general au fost cumintei, suprinzator in deplasare se bat mai putin. La inceput au fost nazuri la masa, la amandoi. Andrei ma speriase ca nu manca nimic. Apoi am descoperit restaurantul special de copii (nu sectiunea speciala, ci un restaurant doar pentru ei la mini club) unde banuiesc eu ca atmosfera le facea pofta de mancare. Lapte nu am carat de acasa, insa puneau cutiute cu pai in minibar si au baut din acelea.

Carutul l-am folosit cu succes si acolo, acasa doar ocupa spatiul in garaj. Insa a mers mult si pe jos. Andrei s-a distrat de minune la locul de joaca si la mini disco. In mare insa nu a vrut sa intre de data asta, fugea cat colo cand vedea valurile. Nici in piscina mare nu voia, s-a rezumat la piscinele mici unde statea fara aripioare si fara colac.

Avionul a fost ok, la dus au mai misunat ei insa au fost cumintei, la intoarcere Andrei a dormit, deh, normal la asa temperatura mare. A fost tare fericit ca a primit locul lui de data asta, motiv pentru care nu am avut deloc probleme cu el ca la celelalte zboruri.

Cam asta in mare. Hotelul era frumos, cam in stilul celui de anul trecut. Cu restaurantul nu prea eram eu multumita, dar eu sunt chiar mofturoasa. In rest camerele superbe, serviciile foarte bune si nota 10 cu multe plusuri pentru facilitatile adresate copiilor.

Aaa, uitasem sa ma vaicaresc de vreme. In statistici scria de 2 zile ploioase in medie pentru luna septembrie. Ei bine, le-am prins pe amandoua.

Gata, fac o pauza, dau o raita in urma si duc fata la nani ca nu se simte prea bine (Andrei e demult la aghioase). Insa nu inainte de a ura:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de saptamana aceasta, sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Ce nu va povestisem este ca in hotel erau 90% rusi, motiv pentru care se vorbea numai rusa. Asta insemnand ospatari, hostese, animatori. Ma scoteau din minti si alta nu. Mai ales la sectiunea pentru copii, ca nici nu puteam sa ii traduc fetei ce zic aia.

Apropos de copiii rusi, ce mi-a placut este ca erau la fel de urlatori ca si ai nostri. Fata de Disney unde mi se pareau ca atomicii mei erau prea nazdravani, aici am observat ca se poate si mai rau. Mai ales la cei care erau cu bunicii, si adevarul este ca marea majoritate a parintilor adusesera cu ei bunicii sau bonele. Tot asa, majoritatea erau non stop dupa copii, il fereau de toate cele si ii infofoleau cum se facea putin mai racoare. Exceptand gecile de ploaie, nu cred ca le-am pus vreodata ceva peste tricou, chiar si in serile racoroase, insa copiii rusi aveau totdeauna seara maneca lunga si daca era mai racoare si hanorace peste bluze.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Si ca sa clarificam situatia (mai ales pentr Yaia ):

- cu toate mofturile mele la masa, fundul meu care oricum nu era slabanog si-a marit oricum straturile care ii tin cald;
- nu am avut soare decat 4 din 7 zile;
- nu am apucat sa stau la soare (adica intinsa pe sezlong) mai mult de o ora cumulat in zilele de plaja. In rest daca m-a prins soarele vreun pic a fost in picioare, si asta putin probabil sa fi avut viteza cu care alergam eu dupa copii.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!!!

Am revenit in Bucuresti! Drumul a fost stresant, aglomerat, toata lumea se grabea spre casa asa ca mergeau cu 200/h.

Daria a rezistat foarte bine pina la Buzau apoi a inceput sa spuna acasa, acasa, nu pace la aproape toate melodiile de pe CD-uri, cerea cite ceva mereu...Imi e asa de mila de ea...e o dulceata absoluta si imi parerau ca o chinuim asa pe drumuri...

Si eu am suportat foarte greu drumul, cind am ajuns am vomat, de la oboseala cred...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Emma scumpa, crede-ma ca nici la particulare nu poti fi sigura de nimic. Intradevar fetele sunt zimbitoare la sosire dar la plecare parca apatia e prezenta... Oricum stii ca sunt foarte pretentioasa dar la cit platim am pretentii.

Iti pot da doar sfatul pe caremi-l dau si mie, spera pentru ce e mai bine si cauta sa vezi doar partile pozitive. Pupici lui Andrei si sper sa aveti o saptamina usoara!!!

11+

Mergi la inceput

Roxana, bine ai revenit!!!Sa va fie de bine concediul. Imi pare rau de micile neajunsuri cu vremea si restaurantul dar ma bucur ca s-au simtit bine copiii. Sper sa fie o viroza pasagera si sa isi revina in no time!!!

Ca intotdeauna astept cu mare interes pozele.

11+

Mergi la inceput

Va doresc o noapte linistita!!!

Ne "auzim" miine cu raportul despre revenirea la gradinita.

Sper sa mai raspund si din urma...

Azi ma gindeam la Papanash-imi daduse prin cap sa iau si eu masina de cusut de la PN doar ca era portbagajul plin (apropo, am uitat sa ma pling ca m-am saturat de facut bagaje). So, Papansh cum a iesit perdeaua pentru camera lui Andrei? Super ideea cu mobila ca, cadou de ziua lui.

Si pentru ca am spus cadou, Daria a primit deja cadouri de ziua ei, o jucarie cu Pooh, o poseta si multe hainute frumoase.

11+

Mergi la inceput