Locul fetelor Nou-Venite (11)
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 TEST 1,2,3, PROBA DE MICROFON !!! sa vedem: merge sau toata lumea are treaba !!! |
Merge, mergeeeeeeee
babiela spune:
la mine merge ffff rau 

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
babiela spune:
gata parca e mai bine 
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela la mine merge ffff rau ![]() ![]() ![]() mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Sunteti sabotate fetelor

Eu daca nu sunt in perioada propice, nu am probleme cu net-ul.
E clar ca cineva va vrea luna asta la odisee.
p.s Va rog sa ma luati si pe mine cu voi
babiela spune:
trutzi perioada mea fertila a trecut, nu stiu inca daca a ioesit ceva, dar poate nu strica antrenamentul
, nu? ![]()
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela trutzi perioada mea fertila a trecut, nu stiu inca daca a ioesit ceva, dar poate nu strica antrenamentul , nu? mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Normal ca nu
aleesicoo spune:
deci problemele mele la acest forum sunt urmat:
- cand dau pe linkul asteptand un ingeras in viata noastra tre sa dau click de 3 4 ori
-cand reusesc sa intru si tre sa intru pe topicul nostru si dau click pe pagina unde stiu eu ca am ramas tot de 3 4 ori tre sa dau click
-iar cand reusesc intr-un final sa ajung sa trimit si eu un amarat de rasp
imi arata ca s-a incarcat dar tot acolo ramane pagina, si daca dau din nou sa trimit sau de mai multe ori imi apare chestia aia ca urmat msg tre sa il dau peste 60d sec. asa ca imi vine sa ma sinucid
m-am plnas si de asta. nu va sup ca scriu mai mult dar cine stie cand mai apuc
la mine perioada fertila este 12-17 si 15 OVULATIA, daca forumul nu merge macar
sa fac
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
roxana81 spune:
Buna, fetelor sunt noua, atat de noua ,incat cred ca o sa ajung la spitalu noua
. Nu stiu ce se intampla dar nu reusesc deloc sa inteleg cum de nu-mi se deschide pagina mea, si- mi merge un ticait o batai de ceas doar la acest forum, daca intru pe alta pagina nu se mai aude. Fetelor , help me.