Locul fetelor Nou-Venite (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Dragaica eu zic sa profiti de moment ...ma uit si la al meu ca nu vrea sa recunoasca dar e stresat si agitat...si mai nou studiaza toate alimentele pe care le mananc
alesico somn usor

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

O sa aibe o surpriza cand o sa ramai si o sa ai tot felul de pofte

Sunt convinsa ca o sa am dintre cele mai ciudate pofte sa-l vad atunci ce face....nu ma lasa sa mananc ca "nu sunt bune"

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna, fetelor cucuietelor !!!
Ma inscriu si eu aici la nou-venite, desi numai "noua" nu ma simt in domeniul asta. In primul rand pentru ca va citesc aproape de la inceput si in al doilea rand pentru ca sunt mamica unei fetite minunate (Miruna Teodora 07.05.2005) al carei fratior/surioara intarzie sa apara. Am pierdut o sarcina la 7 saptamani (toxoplasmoza - de care nu am avut habar pana cand s-a produs avortul spontan, am tratat-o) si acum revenim in forta, zicem noi. Asa ca suportul vostru este numai bine venit, mai ales pofta de viata a lui aleesicoo si a celorlalte cucuiete.

Mergi la inceput

Fetele am vb pe mes cu alesico si era ffff suparata ca nu poate sa va citeasca si va trimite cate un si unul in plus pentru lorin

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

lorin Bine si venit si stationare cat se poate de scurta pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:

Fetele am vb pe mes cu alesico si era ffff suparata ca nu poate sa va citeasca si va trimite cate un si unul in plus pentru lorin

Pozele mele

aoleo, nici de acasa nu-i merge forumul?? asta e claaar sabotaj!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci eu azi morrr nu pot sta cu voi..... nu merge la mine forumul de nici o culoare.....cu o mare greutate am putut sa intru acum....va pup si ma gandesc la voi

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

lorin Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
Sa-ti traiasca ingerasul Miruna Teodora, sa fie sanatoasa si sa ii aduca DD un fratior sau o surioara cat mai curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

deci eu azi morrr nu pot sta cu voi..... nu merge la mine forumul de nici o culoare.....cu o mare greutate am putut sa intru acum....va pup si ma gandesc la voi

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)

Eu cred ca ti-a sabotat sotul calculatorul ca sa te odihnesti mai mult zilele astea si sa aveti o "activitate" mai intensa

Mergi la inceput

sunt aleesicoo, si e ceva paranormal, nu ma pot loga cu nickul meu si am putut cu al Jesiei pe care o si pup k a fost o draguta, urez si eu bun venit Lorinei si o rog sa se roage sa imi mearga mie forumul sa vada atunci atmosfera

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:

sunt aleesicoo, si e ceva paranormal, nu ma pot loga cu nickul meu si am putut cu al Jesiei pe care o si pup k a fost o draguta, urez si eu bun venit Lorinei si o rog sa se roage sa imi mearga mie forumul sa vada atunci atmosfera

Pozele mele

Esti sub acoperire

Mergi la inceput