Moblier Oradea
![](images/user_woman.png)
Salut.
Sunt in plina renovare a apartamentului si saptamana viitoare ar trebui sa imi aleg mobila.
Pentru fetele din Oradea: Imi puteti recomanda la ce firma sa apelez pentru moblier?
E un apartament mic, cu 2 camere, de 50 m2 si cred ca voi face totul la comanda, pt ca nu cred sa gasesc dimensiunile de care am nevoie eu.
Recomandari???
Multumesc
Raspunsuri
moni_or spune:
Salut! Noi ne-am facut anul trecut o biblioteca, o etajera si doua birouri cu un tamplar pe care ni l-a recomandat cineva, eu personal am fost foarte multumita, ne-am dus impreuna sa luam materialele la un magazin unde stia el ca e mai ieftin, iar manopera a fost 50% din pretul materialelor (asta fiind anul trecut in iunie, nu garantez ca si acum e atat, ca n-am mai vorbit de atunci cu el). Daca te intereseaza, iti pot sa nr. lui pe PM. Altfel, mie imi place mobilierul firmei Lemet, au magazin in Rogerius vis-a-vis de fostul cinema Patria, insa nu stiu daca fac si la comanda.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mia06 spune:
Moni, te rog frumos da-mi numarul pe PM. Inca nu m-am hotarat la cine apelez si cu cine voi lucra, dar stiu sigur ce vreau.
M-am uitat pe net la Mobexpert si imi plece cate ceva de la ei. Inca nu m-am hotarat pe ce merg, cert este ca trebuie sa termin mobilatul pana la Craciun.
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_n/oana_n.jpg)
oana_n spune:
La Staer ai incercat? Si ei au chestii dragute si de calitate. Vad ca exista si in Oradea. Eu de la ei am mobilat un ap de 56 mp, si n-a fost nevoie de mobila la comanda.
moni_or spune:
MIA, ai PM
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)