se pot combina?

se pot combina? | Autor: ruxandraru

Link direct la acest mesaj

Aveti idee daca pot da copilului concomitent un sirop cu echinaceea si propolis + Brocho- Vaxon? Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Dar de ce vrei sa bombardezi copilul cu toate astea deodata ? Ia-le pe rind si lasa putin si organismul sa se lupte cu virusii. Nu poti merge la infinit cu anumite surse de imunizare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Din proprie experienta iti spun ca Broncho-Vaxom este de ajuns ca sa iti protejezi copilul de raceli. Eu incercasem inainte la Adita cu siropele de plante dar nu am vazut nici un efect. Si de cand ia Broncho-Vaxom, si avem cateva cure la activ, chiar nu a mai racit tare, desi merge si la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Jarmo, de panica incerc... :) Incepe luni gradinita si mi vine sa i iau un scut de superman (are superman scut???) De asta am bintuit ca nebuna prin farmacii si pe forum. Cred ca e isteria fireasca (pentru mine) cind intervine o schimbare si vreau sa fac cit mai multe. Ma gindeam ca sint doua lucruri diferite care ar putea merge impreuna, dar nici n as risca sa fac vreo timpenie. Azi mergem la medicul de familie pentru avizul epidemiologic si voi intreba. O sa incep cu Brocho azi si vad eu daca i mai dau si siropul ala. Desi, avind in vedere c am dat pe el 360 de mii, parca nu mi vine sa l las sa expire :). Am inceput si eu cu Brocho, sint astmatica si toate bolile se lipesc de mine ca musca de... Si e al naibii de greu sa ai grija de copilul bolnav cind tu insati esti varza si ai sta numai cu aerosolii cu ventolin la nas/gura. Dar multumesc ca ma trageti de mineca, am tendinta sa ma ambalez si sa exagerez. Asa ca intreb si va spun ce a zis si doctorita, uitasem ca trebuie oricum sa iau avizul.

Mergi la inceput

Adriana, eu ma gindeam c ar fi un fel de contra atac. Adica pe de o parte Brocho Vaxomul care ii pune organismul la treaba, pe de alta echinaceea si propolis, care ii vin in ajutor. Dar probabil tocmai asta e ideea, sa fie "lupta" lui. Si mai e o chestie micuta... Nici eu nu prea cred in povestea cu tratamentele naturiste, asa ca am zis ca e ca pariul celebru: daca nu functioneaza, nu pierd nimic, daca functioneaza, cu atit mai bine, atita timp cit nu este unicul tratament intr o boala serioasa :)

Mergi la inceput

Noi am inceput deja gradinita pe 3 septembrie si in fiecare dimineata , inainte de a papa ceva, ii dau o lingurita rasa de propolis umed (deci nu uscat ), asta in cazul in care copilul nu e alergic . Si baietelul meu e astmatic ( multumesc domnului ca nu e astm cronic ) si e tinut mereu sub control, asa ca sunt si eu in aceeasi situatie ca si tine :disperata !
Sanatate !

Mergi la inceput

Jarmo, sanatate si voua! Faptul ca supravegheati astmul copilului e cel mai bun "cadou" pe care i l puteti face! La mine, au fost ignorate primele semne, s au acumulat mai multi factori alergici de a lungul timpului, apoi in adolescenta m am apucat de fumat si in prezent chiar simt ca am o boala cronica. La crize de astm efectiv am ajuns pe la 9, 10 ani. Mi s a spus de catre toti medicii pe la care am fost la maturitate ca nu as fi ajuns in aceasta situatie daca lucrurile ar fi fost tinute sub control. Nu i invinovanetsc pe ai mei (taica meu e medic!), cred ca pe atunci alergiile nu erau considerate boli... Pur si simplu nu cred ca au avut idee ce fac lasind sa se acumuleze toate.
Sper sa nu i fi transmis si eu copilului, seamana, fizic, cu taica sau iar asta imi da o speranta ca poate, poate. Dar m a avertizat doctorita de familie sa fiu atenta pentru ca, luind tot felul de raceli de la gradi, ar putea incepe. Daca Doamne fereste va fi cazul, voi fi si eu mega atenta.
Cit despre combinatia mea minune, e ok, nu interfereaza un medicament cu celalalt, dar mi a spus ca pe viitor recomanda in urmatoarele doua luni, 10 zile de Broncho, apoi 20 de sirop cu echinaceea+propolis.
Va tin pumnii sa fie cit mai usoara perioada de acomodare! Cit are baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

e bine ca iei si tu, ruxandrarcu, broncho-vaxom. si noi am inceput de anul trecut sa luam toti, i-am cumparat si bonei.
sanatate maxima!

Mergi la inceput

Amie, saru mina! Voi ati simtit vreo imbunatatire fata de alti ani?

Mergi la inceput

Baietelul meu are 3 ani si 9 luni iar problemele lui au inceput la 1 an ( pina la 1 an nu a avut nici macar o mica raceala , cu toate ca am calatorit in 4 tari cu el , cu clime diferite ).Iar faptul ca acum suntem sub strict control medical (pneumolog, alergolog, imunolog, toti medici pediatri) , imi da parca puterea sa trec mai usor peste toate . Eu am o rinita alergica iar sotul meu a avut astm in copilarie , asa ca saracul pui... a luat de la noi ceea ce e mai rau ... insa speram ca tot raul va fi spre bine !

Mergi la inceput

Jarmo, imi pare rau. Insa gindeste te ca nici tu, nici sotul tau n ati avut acces la solutile medicinii de azi, asa ca eu cred ca vor aparea scheme de medicatie din ce in ce mai eficiente. Stiai ca de multe ori astmul din copilaria timpurie dispare pur si simplu? Mie asa mi s a spus! Poate aveti bafta!

Mergi la inceput