Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Multumesc pentru urari, si va doresc si voua tot ce e frumos sa vi se implineasca!
In alta ordine de idei, doresc scolareilor, mai mari sau mai mici, gradinarilor...succesuri maxime in noul an scolar.
Uniforma sta calcata si frumoasa pe umeras, in ghiozdan caietele, raman doar visele de boboc care se vor asterne peste somnul lor lin...
Camera ei e alta...ordonata, fara papusi, fara jucarii, doar cateva dragi, cu veioza pe birou, cu sertare aranjate frumos, ma tot uit la camera, dar nu mai e cum a fost...adio copilarie...de-acum suntem scolari!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
La multi ani Doris!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita pe toate planurile.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Ana68 spune:
Salutare gagicelor....
Dorisake,la multi ani!Iti urez tot ce-ti doresti si sa mergi pe drumul asta bun inainte,pasind peste fiecare prag ce apare numai cu dreptul....asa cum ai facut acum....si subscriu la ce-ti scria Simona:nimeni nu e singur pe lume,oricat s-ar izola si ar vrea sa creada asta....
Zic si io succesuri maxime pentru Ines,Alexandra Ioana si Edi maine si sa paseasca cu dreptul in noua lor viata,cea de elev si tuturor micilor si marilor elevi,bafta maxima in noul an scolar...
Hai ca va tzuc,sa aveti o saptamana bestiala....ma'c la somn ca-s rupta in freza...am batut iar coclaurile patriei...si uitasem ce fain este....de acum 3 luni
Noapte buna!
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Vaaaleuuu Deianira noi cand am vorbit pe mess?Ca asa mult mi se parea pana sa te duci la roacketz si acu vad ca scrii aici ca ai fost deja... ![]() ![]() La multi ani Doris!Sanatate si liniste in suflet.Da de Ana mi-a placut cum ti-a urat tembelica ![]() Anooooo te pup ![]() Fug ca am fost tot intorsa pe dos zilele astea.Pana am primit o palma in parcare acu seara de mi-am revenit ![]() deya |
Si io pe tine,cu mare drag....
![](pupic.gif)
Mariaa spune:
Ana, raspund io: ca esti numa buna de pupat
vise dulci la toata gaska.
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
Dani, eu vineri seara am ramas fara tigari si am zis gata, plus ca Florin nu mai fumeaza din ianuarie dar nici nu stia ca eu fumez cat ma tine nu stiu, am mai avut tentative de-a renunta definitiv dar de fiecare data ma reapuc dupa 2-3 saptamani
asta e cu fumatu ... momentan rezist eroic
De maine la dieta, am prea multe oglinzi prin casa si cand trec prin dreptu vruneia ma cam ia cu ameteli o sa tin disociatu pe zile, asta e singuru care da rezultate la mine.
Succes boboceilor de gradi si scoala!
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
pianna spune:
Neatza fetele!
Iar e luni, in concluzie astept cu nerabdare cafa de a geta
.
Silvana asteptam sa ne spui rezultatele. si
in avans (poate te stimuleaza
)
Ana felicitari pt campion
Mariaa nu stiu cum esti tu/voi, dar eu is lesinata numa' cand aud ce ti-a mai zis mandra la telefon. Of! Lasa ca trece imediat timpul, si o sa vezi cum o sa va zburde prin casa
Aida ce mai face bebelinu'?
Doris petrecut-ai bine?
v-am pupizat, ma intorc la hartogarii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata gasca
pianna soseste cafeaua aburinda:
Doris primeste si din partea mea, cu intarziere, , LA MULTI ANI!, multa sanatate, sa fii iubita si fericita toata viata!
Mariaa inca o data felicitari pt noul statut de mamica , ma bucur din suflet pt voi!
si ca sa nu uit, doresc la toti noii scolari si la cei de gradinita un an super, cu note bune si distractie!
si ca sa va zic cat sunt de zabauca , eu nu stiam ca azi incepe anul scolar, credeam ca maine ... . cum eu l-am dus pe Alex la gradi toata vara ... habar n-aveam ... asa ca azi l-a dus tati pe Alex la gradi. la mine zapaceala e in toi ...
Aida nici un cuvintel, nimic?
va las, o zi faina sa aveti
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
Geta, ce figura esti
Pianna, spune si tu cum te cheama, sa nu vorbim cu un id sa stii ca am momente in care imi vine sa ma ciupesc, ca mi se pare ca visez si nu mi se intampla mie. acu 20 zile habar nu aveam de existenta ei iar acuma ma intreb cum am putut trai pana acum fara ea. pe de alta parte cand vad scris 'mama Maria' mai ca-mi vine sa intreb daca faceti misto de mine
trebuie sa caut client la tarc si la carucior de care evident nu mai am nevoie, daca aveti ideee de cineva, bagati un semn.
Silvana asa, asa, inca o disociata la bord!! zuperr! tin pumnii sa fie ambitia pe masura targetului propus!
io am trecut azi sub pragul psihologic de 70kg si-s happy ca nu s-a lasat cu crime pana aici, io aia rea de foame
Dana te bagi?!
Andule, go baby - go baby - GO!
ma duc sa torn intravenos in mine ca-s zombie, am dormit ca sosu.
sa aveti o zi voiasa de luni.
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor