Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Pup si io de noapte buna gasca de zuze...
Deya, cu intarziere si scuze, dar din tot sufletul, un sincer La multi ani frumosi si nabadaiosi!
Sa fii fericita, sa-ti traiesti fiecare zi cu intensitate, sa ramai mereu acelasi suflet pur!
Andanii, io astept direct poze cu cupa de campioni!
Maria, maine te sun, sa mai vb de programarea aia...in rest, pup si io ghiocica, e clar asta-i ramane porecla...
Fug sa citesc povesti, sa imit falfairi de aripi, sa-l invoc pe Mos Ene, ca nu vine domle` somnu` asta la kupila scolarita nici de-un fel...
iar dimineata invoc io spiritu` penei de gasca din perna...
No sa aveti somn odihntor...si o dimineata excelenta!
Beau cafa cu voi dimineata ca o duce la scoala Radu.www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Daa aveti insomnii, va las capitol nou, deschis aici,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![](images/user_woman.png)
deya spune:
Mariaa eu vorbesc seriosiubesc sa mananc acum nucile alea verzi chiar daca ma murdaresc pe maini
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Sa vedeti ce am patit astazi , ca am iesit afara cu urlaciosu asta mic si disperat si era sa ma manance labradorita mea idioata , cred ca a crezut ca ii fac ceva la bebe de plange si urla ca surdu.
Stateam cu Erik in balansoar si am crezut ca sare la mine disperata de animala ... asa rau imi pare ca nu era nimeni acasa sa o filmeze , si cand a venit Laci probabil ca ii era frica de el ca nu se mai facea asa spre mine , dar pe cuvant ca mi-a fost de 2 ori frica de ea ca sare la mine sa ma muste animala
Nu stiu ce a facut Laci pana acum cu Erik afara , dar azi Liza a fost curioasa de ghemul urlacios de la mine din brate si era in stare sa sara la mine ca sa nu mai urle jiiiiiz ... maine ies inarmata sa o filmez ... asta daca mai e interesata
va si sa aveti o noapte linistita ... la mine se anunta cu tzapureli
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine