Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
io is blonda rau ca am citit si io de cateva ori citatu si nu mi-am dat seama despre ce-i vorba sau nu trebe sa-mi dau seama?
Maria, astept cuminte dar rapid ca io am cateva zile de banane si portocale, noroc ca le combin ca altfel
pup, ma duc sa pap ceva
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
silvana75 spune:
Maria, m-ai scos din foame
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
Don't ever give up
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata
poftiti la cafea si un ceai negru pt Ana si cine mai doreste
dupa cum va dati seama, is la servici , dar trece ea repede ziua de azi ca-i vineri
Deya cred ca am vazut bine ... LA MULTI ANI! cu sanatate si sa fii iubita asa cum iti doresti!
Silvana si fetele care tineti cura, succes sa aveti! va tin pumnii sa reusiti, ca din pacate io nu-s in stare sa scap de alea 5 kg amarate ale mele ...
Marami bun venit si din partea mea ... eu stau aproape de zona Girocului si aici sunt 2 parcuri, mai ales unul e mare si tare fain. stiu ca mai sunt si prin calea sagului vreo 2. noi ne mai plimbam dintr-un parc intr-altul, sa nu ne plictisim
Mariaa ce replica mortala a avut ghiocelul
vorbim in legatura cu gradi gasca, sa aveti o zi faina
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
azi e vineri ... sa aveti un we superb chiar daca ploua
eu maine dimineata plec la Reghin ...
am facut gemul de smochine cu mere ieri ... trei borcanele
mama mea e la mine , luni merge la pansat si joi ii va scoate firele totul merge spre bine
oare ce mai urmeaza ?????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
deya spune:
Multumesc Getadin pacate eu nu stiu sa fac link sa va dau tort si sampanie
v-as oferii din suflet.Ma duc si eu prin orash cu o prietena maine ma sarbatoresc ai mei
anda spune:
La multi ani! Deya
cu bucurii, si dorinte implinite.
sa te sarbatoresti fain, sa ne trimiti tort virtual.
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
silvana75 spune:
La multi ani, Deya! tot ce-ti doresti sa se indeplineasca, sa fii sanatoasa si fericita
Geta, multzam de urare, merge greu cura asta, in saracie, vorba lu' fiu-miu (o invatat de la maica-mea). Mereti la Arad in we asta?
Oooo da Maria aici se returneaza si hartia igienica, vorbesc serios, daca produsu' are eticheta iar tu ai bonu de casa no problem ... uneori chiar si fara cele doua daca persoana are mai mult tupeu iar daca iti mai zice sa chemi si manageru ...
Azi cred ca fac varza a la Cluj sau dovlecei cu masline
Ana, saru'mana de intrebare Paul e ok, scoala merge bine, mai cate un A+, mai cate un A-. Vorbeste cu fata "cu pricina" semn ca s-au impacat. Vinerea trecuta au avut picnic la scoala si mi-o aratat-o pe simpatia lui o paluga de fata, dragutica foc, finuta, in clasa cu el. Mama nebuna, l-am intrebat "si"??? cica "cred ca si ei ii place de mine"
Pup fetele
Silvana si Paul
Poze cu noi
Don't ever give up
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
Silvana da, mergem la arad maine, sa vedem cum o mai fi, ca deja Alex a racit, azi-noapte a fost cam infundat, iar de azi a inceput sa-i curga nasul ... show time ... a venit toamna
fetele, eu va doresc la toate un weekend placut, cu soare afara si-n suflete si cu sanatate
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"