Timisoara Impreuna(159)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deci pe buna dreptate imi zice Ana Tembelica...

am postat de doua ori, da zau daca stiu cum am reusit...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sal'tare...vaz ca e veselie mare p-acilea-n batatura...mah,io-s la ora sexuala...nush de ce,po' pen'ca trage a ploaie...cine mai stie?
Asa ca va zic sa aveti de-o zi faina rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

referitor la muraturi : mamaaaa ce tareeeee ... vreau si eu sa pun ... trebuie sa-mi fac timp si pentru asta

daca va spun ca am facut anul asta si gemuri n-am mai facut de zece ani ... atunci am avut o revelatie si am renuntat si n-am mai facut .... da acuma m-a apucat sa fac gem cu fructoza, deh sa fie mai dietetic , monti , ce sa va spun am imbatranit cred .... va intrebati cand le-am facut??? ... asa dupa 22 in sus ... noaptea e si ea pentru a munci nu ????
am facut gem de smochine cu mere, de pere, de piersici si de mere cu struguri .... ei nu va ganditi ca zeci de borcane , din fiecare cate 3-5 borcanele da tot e ceva , sunt bucuroasa ca le-am facut

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mie imi vine sa ma musc de cerul gurii singura... Ano, vreun tips cum se face asta alone?! ieri din motive intemeiate (ziceam io ) n-am sunat ghiocelu'...am sunat acuma...moama ce m-a taxat si m-a luat la rost!!! puiu lu' mama.
...da nu mai trec zilele astea odata...

in alta ordine de idei, reteta de muratura:

gogosari (cu conopida) la borcan (se pot pune si boabe de struguri mari si albi)

6kg gogosari, 700gr. zahar, 100gr. sare, 1l otet, piper si mustar boabe, foi de dafin, 1 plic conservant, hrean.
se curata gogosarii si se taie (sau umple cu conopida), se lasa la macerat 24 ore. se aseaza in borcane si se toarna sucul macerat peste ele si se inchide bine borcanul. se aseaza in camara :)

dana, tin minte din calatoria in Maramures una care mi-a mers la suflet faina de tot:
oamenii bogati au camara plina

hai, dau o de pranz in timp ce-mi ling ranile

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ioiiii Maria cat mi-e de drag de tine cand scrii de ghiocel
io stiu tipsu dar nu ti-l zic eee si daca stau bine sa ma gandesc nu e nici un tips, vine asa din ... adancuri
Deya, profita cat mai tine, io cand imi "dau ochii peste cap" ma intreaba al meu daca mi-e rau?
Doris, pupam scolarita, ma bucur ca ii place.

Fug la lucru, o seara faina sa aveti

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

mie imi vine sa ma musc de cerul gurii singura... Ano, vreun tips cum se face asta alone?! ieri din motive intemeiate (ziceam io ) n-am sunat ghiocelu'...am sunat acuma...moama ce m-a taxat si m-a luat la rost!!! puiu lu' mama.
...da nu mai trec zilele astea odata...

in alta ordine de idei, reteta de muratura:

gogosari (cu conopida) la borcan (se pot pune si boabe de struguri mari si albi)

6kg gogosari, 700gr. zahar, 100gr. sare, 1l otet, piper si mustar boabe, foi de dafin, 1 plic conservant, hrean.
se curata gogosarii si se taie (sau umple cu conopida), se lasa la macerat 24 ore. se aseaza in borcane si se toarna sucul macerat peste ele si se inchide bine borcanul. se aseaza in camara :)

dana, tin minte din calatoria in Maramures una care mi-a mers la suflet faina de tot:
oamenii bogati au camara plina

hai, dau o de pranz in timp ce-mi ling ranile

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

ooooo draga de tine, ce greu iti trece timpul .... cred ca e o dulce ghiocel ... nu ai pozici cu ea ???? ce-mi place cand ne povestesti de ea abia astept sa o vad

la care dana te refereai ???

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

ziua buna si de la mine

dus copilu' de la gradi, azi n-a mai plans, a fost f bine, culcat copil, facut papa si-acu' ma pregatesc sa bag si eu un somnic de pranz, dar am zis sa intru pe aici sa vad ce mai faceti ...
Andanii, ma bucur nespus ca-i bine mama ta, sanatate multa.
deci tu , la programul pe care-l ai , ti-ai facut timp si sa mai pui gem , esti grozava femeie! jos palaria
vad ca scrieti pe aici tot felul de retete de muraturi , eu cam zic pas la pusul muraturilor ca deocamdata mi le pune soacra, iar cand oi fi batrana - vorba lui Mihi - poate mi le pune nora
mey Mariaa pai cum de n-ai sunat tu ghiocelul? si-acu dupa ce te-a certat, a revenit la sentimente mai bune?
Doamne-ajuta s-o aveti cat mai repede acasa ...
de Aida mai stiti ceva? ca vad ca n-a mai scris nimic pe aici... sper ca e bine ...
Doris si Anda am vazut pozele cu scolareii vostri, sunt niste frumosi si niste dulci si le sta grozav cu ghiozdanelul in spate
si-acum, niste pupici speciali pt Ana

cum sa te uit io, care-s unul din cei mai infocati fani ai tai?
si felicitari maxime pt Alexandru, am citit performantele lui sportive. ai un baiat de milioane ...

acu' ma duc la nani ....
gasca

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Getutzule nu ma intreba de ce...de talamba ce-am fost!
am vorbit la 12 cu ghiocelu si venea de la gradi, era 'obosita' draga de ea. azi a stat cu tanti cele 3 ore la gradi.
i-am zis ca marti ne vedem am impacat papusa.
cand i-am auzit vocea m-am topit si imi tot ziceam in minte: ce tampita am putut fi! da, noah...din greseli invata omu'!

Andanii, nu e ok sa publicam pozele pana la finalizarea adoptiei. te prind io pe mess intr-o zi si-ti arat iubita mica daca vrei mie imi vine sa pun afis in centru, nu asa...da' nu-i voie pana nu-i gata procedura chiar daca ea e declarata adoptabila deja.

ma scuzati daca va capiez si raman cam mult pe subiectul asta...asta este, nu ma pot impotrivi...credeam ca stiu totul despre mine si cam ce pot dar asta vine dinauntru si-i ca un fluviu mare si cald si nu pot pune dig. nu inca. o iubesc pur si simplu.

andanii tie ti-am zis de Maramures adica esti bogata
Dorissss, un sfert de carte deja!! ioaaaiii! pai sa zic bravos atunci
Ana felicitari pentru Alex! ii un supecopil baiatu tau mah!
Pianna, tu ce mai faci?
Carmen, cred ca postasem cam deodata mai devreme...sau cel putin incepusem io mesajul...imi ia mult pana apuc sa-l termin tot cu intreruperi pe la job.
Geta, pun pe replay : unde merge Alex la gradinita??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Iarasi mi-s accelerat, ca la lucru , multe pe cap, neuroni ametzitzi, etc....

Asa ca, scurt: se pune sare musai neiodata ca aia cu iod inmoaie muraturile, as pune eu la butoi dar n-am asa ca merge si borcanu', gem nu prea fac ca nimeni din casa nu se agita pentru el asa ca din asta iau si eu de la soarca (Mihi, ia vezi, ca se poate si invers ...) cateva borcane, cat imi trebuie pentru clatite si prajituri.

No, va in grup si sper sa apuc azi sa mai scriu un piculetz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Andanii, ce-mi facusi? ... "gem de smochine cu mere, de pere, de piersici si de mere cu struguri" ... uite ca imi ploua in gura rau de tot. Poate ne zici si reteta, ca suna bestiale combinatiile.

Mergi la inceput