Clinica tratare hemoroizi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CristinaF/CristinaF.jpg)
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o recomandare clinica din Constanta pentru tratarea hemoroizilor.
Mama a facut programare la Procto-clinic dar am inteles ca sunt foarte costisitori si tratamentul nu are nici un efect.
Va multumesc.
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Cristina, eu nu sunt din constanta dar am istorie veche cu hemoroizii..
din cate stiu eu singurele tratamente pt hemoroizi eficace sunt cele cu " cutitu", adica interventii ori cu banda de cauciuc, care stranguleaza hemo pana se usuca, ori operatia clasica , cea cu taiatul..
oricum ei pot reapare dupa o perioada...
nu stiu cat e de scump acolo si ce sutuatie aveti voi...
stiu doar atat...scap-o pe mama ta de durere...ca pur si simplu nu va puteti imagina ce suferinta poate provoca aceasta boala.
ea este insuportabila si prin faptul ca e ca un cui in cap , de lunga durata...te epuizeaza pur si simplu..
e ca si cum te-ar durea maseaua tot timpul..
multa sanatate si bafta
Mona
:)
Pe felie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Cristina, din ce m-am documentat eu (pentru propria persoana), hemoroizii sunt departe de a fi o cauza. Sunt doar un efect - aparent al defectarii bunei functionalitati a sistemului circulator.
Si ca in orice afectiune, indepartand efectul si neumbland la cauza, rezultatele sunt proaste, cel putin pe termen lung.
Asa ca eu am ales sa traiesc cu hemoroidul meu, atat de mult timp cat se va putea, in loc sa risc probleme cardiace, care apar frecvent dupa operatia de hemoroizi.
Fiecare face ce crede ca este mai bun pentru propria persoana - iti doresc sa gasesti cea mai buna solutie - fie ca apelezi la proctoline sau altii, la operatie sau nu...
monis 31+
acum si cu poze
![](images/user_woman.png)
ANITA75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaF Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o recomandare clinica din Constanta pentru tratarea hemoroizilor. Mama a facut programare la Procto-clinic dar am inteles ca sunt foarte costisitori si tratamentul nu are nici un efect. Va multumesc. Mami de Alexa(06.12.2004) |
si sotul meu a avut si s-a dus tot unde ai zis tu ,dar al doilea nume se numea MED ,casa nu-i facem reclama,intradevar l-a costat ff mult cam 20.000 mil vechi ,ii dadea niste creme ,dar ia strangulat hemoroizii,cel mai bine si bun este HERMOZON supozitoare ,sa incerce.
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CristinaF/CristinaF.jpg)
CristinaF spune:
Va multumesc mult pentru mesaje.
Mama s-a dus la Proctoline. I-au cerut 23 mil pentru tratament. I-a dat o crema si i-a recomandat un regim alimentar. Om vedea.
Sa speram ca se va face bine pentru ca nu se mai poate cu durerile.
O zi buna in continuare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
dupa nastere m-am pricopsit cu un snop de hemoroizi. i-am "tratat" cu CARPICON , crema sau supozitor, insa minuni au facut baile de sezut cu ceai concentrat de pelin! chiar si medicul de familie mi-a zis de remediul asta. alternativa e ligaturarea, dureroasa , costisitoare si ....pot reaparea mai tarziu.
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
![](images/user_man.png)
arcond spune:
[quote name='mamicadebaieti' date='29th January 2009, 02:13' post='5907087']
In tot acest timp m-am documentat pe net si in jurul meu si credeti-ma ca nimeni nu vroia sa vorbeasca, parca vorbeam de lepra, toti se uitau ciudat si razand la mine...
Daca mai sunt vindecari de durata va rog sa scrieti ca sa invatam unii de la altii si sa nu ajungem in stadii cronice greu de vindecat.
[/quote]
Cam asa se intampla in multe cazuri cand este vorba despre hemoroizi si din acest motiv se ajunge la foarte multa suferinta .
Insa nu despre acest aspect doresc sa va scriu , ci , din contra , vreau sa va dau o veste mare, pe care multi o asteapta .
Ei bine , din punctul meu de vedere HEMOROIZII SE VINDECA !!!
Iata considerentele personale legate de aceasta afectiune :
1. alimentatia . Normala , cu accent pe consumul de fructe , legume , cereale si lichide . De studiat regimul integral vegetarian. Se elimina tot ceea ce produce constipatie . Se evita in principal branza telemea si alimentele " uscate " .
2. condimente . Consumati normal , aceasta insemnand , desigur , cu moderatie . Eliminati tot ceea ce provoaca neplaceri , usturimi , in special in cazul fisurilor anale , sangerarilor .
3. evitati stresul , incordarile . Sfincterul trebuie sa fie cat mai relaxat pentru a putea spera la vindecare .
4.supozitoare . Nu le introduceti imediat , incercati sa le tineti 2-3 minute fara a le impinge complet , timp in care se vor topi partial si vor unge mai bine zona . Nu pot face recomandari . Nu mai folosesc , deoarece nu este cazul , .
5.unguente . Special concepute pentru hemoroizi , sau unguente de piele , cu efect cicatrizant - cu galbenele , galbenele si tataneasa , etc. Aplicati pe pielea uscata . Masati cat mai mult ( chiar cateva minute ) zona rectala de fiecare data cand aplicati unguentul . La sfarsit acoperiti cu o fasa din hartie cat mai moale - prosoape de bucatarie , hartie igienica .
6.bai de sezut . Cea mai buna ar trebui sa fie cea cu sare , insa nu apelez la acest procedeu , iarasi nu pot face recomandari .
7.sapun . Utilizati-l pe cel normal , pe care il aveti in mod curent in casa . Doar daca sesizati ceva , in special in cazul fisurilor anale , incercati un sapun special , pentru copii sau medicinal .
8.evitati pe cat posibil statul pe scaun si sedentarismul . Dupa constipatie , este a doua cauza care agraveaza evolutia hemoroizilor . Faceti cat mai multa miscare , cititi sau priviti la televizor din pozitia culcat .
9. exercitiile Kegel ( strans din fund ) . Practicati oricand si oricat de mult .
10.. schema de tratament ( varianta ) .
Dupa ce intrati la toaleta , dezbracati-va complet ( acasa , bineinteles ) . Asezati o oglinda pe podea si dispuneti-va astfel incat sa puteti vedea zona rectala . Este important sa va obisnuiti sa apreciati personal evolutia hemoroizilor , daca sunt inflamati , s-au inmultit sau daca au dat inapoi . Recoltati urina . In timpul scaunului urmariti cu maxima atentie ca acesta sa fie moale , sa nu solicite nici un efort . Orice anomalie trebuie considerata ca un semnal ca undeva s-a produs ceva in neregula . Dupa scaun , va spalati cu dusul cu apa rece . Dupa o prima folosire a jetului , spalati cu sapun . Masati zona rectala , incercand sa " simtiti " stadiul in care se afla hemoroizii , apasandu-i cu cat mai multa forta . In acest fel ii determinati sa se retraga . Spalati din nou cu jetul de apa , cateva zeci de secunde ( puteti numara pana la 30 , 50 , 100 ... ) . Ridicati-va in picioare . Practicati min. 1 min. exercitii Kegel . Reluati procedeul folosind urina in loc de apa . Dupa dus , stergeti zona rectala pentru uscare . Aplicati unguentul pregatit , masand deasemeni cat mai mult si cu cat mai multa forta . Faceti cel putin o serie de exercitii Kegel . La sfarsit aplicati fasa de hartie mentionata mai sus si ... gata . Daca timp de 24 de ore , pana la urmatoarea sedinta de igiena nu mai simtiti prezenta hemoroizilor si va puteti vedea linistiti de viata ... ati castigat o mare batalie .
Tocmai de aceea va doresc sanatate deplina !
P.S. O singura rugaminte am celor care vad acest material . Transmiteti-l la cat de multe persoane considerati ca sunt interesate . Daca nu au acces la internet , copiati-l la imprimanta si transmiteti-l mai departe . Multumesc anticipat .