Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(26)
Raspunsuri - Pagina 5
ada29 spune:
Nico,stii tu lista aia care-mi aminteste ca am prestat aiureasi ca trece timpul la fel de aiurea
Galli iar te stimulezi,tot la Surcel vii?Am citit ca a patit ceva la mana,daca nu si-o tine acasa,mana evident
Anca,maine nu ti-au dat liber?asa dupa delegatie...
Ada
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana apropo de abator,nico. un cap de ......vaca, m-ar aranja??? sau de ...capra??? ce zici? cu tunsoare cu tot, bineinteles!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Mai bine de oaie. Il ai gata cret ... parul... iar daca il vrei intins folosesti placa.
galliciana spune:
ada,nu ma zapaci!!!!!!!
si nu ii trece rpd????
pana sapt viitoare???
nico, vii sa imi pui parul pe moate??? vrei?
astept inca o minune in viata mea!!!
ancamac spune:
Nico-multumesc de ceiut! Imi prinde bine!
Ada-ce liber? Vai si amar de capul meu. Sunt in biroul cu fiul sefului care are 23 de ani si habar n-are pe ce lume traieste! Astazi credea ca ma intorc la biroul cand de fapt am ajuns la ora 19 acasa.
ada29 spune:
Nico,maine vreau sa fiu ziua 10.Si poimaine.Si raspoimaine.Sa raman ziua 10 vreo cateva saptamani,ca-s restanta rauEu imi amintesc ziua 1 si ziua 20.Luni si joi.
Galli,ma inscriu si eu la 2 sau chiar 3 bbi trimisi de Mayan
Ada
ancamac spune:
Fetelor, va pup! Ne vedem maine seara daca vreti sa facem party bis!
Noapte bune si vise de aur!
galliciana spune:
ancuta noastra, pupici, somnic usor!!!
fete, ies si eu, imi urla capul de la
permanentul lui nico
galliciana spune:
somn usor, vise frumoase!!!!!
pupici la gagici!!!
guzelnico spune:
Pai, Galli, tu cu bauturi de-astea vii, sa ruginim. Ia baga o palincuta cu margele...
Ai auzit ce-a zis Ada, ca dr are mana bandajata. Si ce-o sa foloseasca pt control?!