Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simonette , exact asa am patit si eu cu kilogramele, pana pe la 18 sapt-19 sapt luasem vreo 2 kilograme. Pe urma am explodat pur si simplu, acum am 12 kg luate in total!!!!Si ma gandesc cu jale ca mai sunt aproape 9 sapt pana la termen ........De mancat mancare nu mananc prea multa, dar scap ca vacuta (expresia lu matale) in nepermise, gen dulciuri, sucuri, prostii...

Laura, 31+ Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Simonette doar 6 kg, dar nu fi invidioasa pe mine, pt ca acum cu cele 6 kg in plus am ajuns la 90 . Am ajuns ca un urs..abia ma ridic din pat, noroc cu sotul sau cu mama care ma ajuta sa ma ridic, dar noaptea tre sa ma ridic singura. Sotul a facut misto de mine ca o sa-mi monteze un scripete la marginea patului sa ma pot ajuta singura . Ah...si cand i-am aratat vergeturile alea..a zis "stai ma linistita ca alea sunt vene, nu vezi..ca doar eu stiu cum sunt vergeturile, nu sunt ca alea tale de pe fund....". Nah belea..deci si fundu mi-e plin de ele . Asa ca o sa stau chiar linistita. Am sticla de ulei langa pat..acuma sa vad cu ce crema reusesc si eu sa-l combin.
Kathy ne apropiem cu pasi inceti si siguri catre 40 . Deja esti pe AMR cu o singura cifra. si merci din suflet pt urarile de ieri.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Kathy ne apropiem cu pasi inceti si siguri catre 40 . Deja esti pe AMR cu o singura cifra. si merci din suflet pt urarile de ieri.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

da chiar nu imi vine sa cred cat mai e a inceput numaratoarea inversa

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

offfff.......kgmele astea Si eu am inceput deja sa ma misc greu...... am deja 82 deci nu-s departe

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ancutza, Simonette, Krelia felicitari pt achizitii.
Lumi bine ai venit acasa Ma bucur ca ai avut o calatorie usoara.
Apropo de kg...saptamana asta nici nu m-am mai cantarit Acu' 1 saptamana aveam +7 kg. Cine ma vede se mira ca am atatea kg in plus...cica nu se vad... Eeee oameni draguti
Ideea e ca le simt din plin. Ma misc cam greu.

27+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

apropo de kg aseara m-am cantarit si am 62 kg mama ce mam ingrasat bine fata de schilozenia care eram inainte sarcina acum arat asa sexoasa ca numai gravida as ramaneda mai las si pe spatele sotului sa mai faca si el copii daca mai vrea mie imi ajung 2 ca nu mai pot din cauza problemelor de sanatate mie frica sa mai risc si acum am riscat dar m-am gandit sa nu il las pe Andrei singur ca tare_i rau sa fii singur la parinti sa nu ai pe nimeni.zic eu ca nu mai fac copii dar sunt tanara si cine stie ce mi se mai pune pe chelie peste vreo cativa ani

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

RamonaCopot, citind replica sotului tau despre vergeturi m-am gandit sa va povestesc si eu ceva legat de aceste minunatii. Ma plangeam si eu sotului ca e posibil sa fac vergeturi ( inca nu am dar nu e timpul pierdut) si el "amabil" imi spune ca se va invata si cu astea cum s-a invatat cu cele pe care deja le am pe solduri ( pe acestea le datorez unei perioade in care am oscilat mult in greutate) Binenteles ca m-am revoltat ca in loc sa ma incurajeze mi-a amintit de alea pe care eu nu le vad. Asa incat i-am spus ca nu-i problema... si eu stiu ca se poate sa se invete cu ele .... ca si eu m-am invatat cu ale lui de pe solduri si spate( probabil ca le-a capatat de la cresterea brusca in inaltime). S-a uitat contrariat la mine si mi-a spus ca nu e asa... ca el nu are.... Asa incat am avut bucuria sa-l asez in fata oglinzii... a ramas profund socat Ce-mi placeeeeee!!!

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

RamonaCopot, citind replica sotului tau despre vergeturi m-am gandit sa va povestesc si eu ceva legat de aceste minunatii. Ma plangeam si eu sotului ca e posibil sa fac vergeturi ( inca nu am dar nu e timpul pierdut) si el "amabil" imi spune ca se va invata si cu astea cum s-a invatat cu cele pe care deja le am pe solduri ( pe acestea le datorez unei perioade in care am oscilat mult in greutate) Binenteles ca m-am revoltat ca in loc sa ma incurajeze mi-a amintit de alea pe care eu nu le vad. Asa incat i-am spus ca nu-i problema... si eu stiu ca se poate sa se invete cu ele .... ca si eu m-am invatat cu ale lui de pe solduri si spate( probabil ca le-a capatat de la cresterea brusca in inaltime). S-a uitat contrariat la mine si mi-a spus ca nu e asa... ca el nu are.... Asa incat am avut bucuria sa-l asez in fata oglinzii... a ramas profund socat Ce-mi placeeeeee!!!

27+ Mihnea

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

si al meu are...a slabit de curand 5 kg...de cand is eu la pat...si i-au aparut si lui, dar nu i-am mai zis sa nu-l ami supar si pe el. Dar o sa o pastrez ca pe un as in maneca, cand ma mai ataca sa scot si eu atuul.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

si al meu are...a slabit de curand 5 kg...de cand is eu la pat...si i-au aparut si lui, dar nu i-am mai zis sa nu-l ami supar si pe el. Dar o sa o pastrez ca pe un as in maneca, cand ma mai ataca sa scot si eu atuul.

Tare!!!

Noapte buna tuturor!

27+ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

hihihi...........ce tare!

Io va zic nb!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput