Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
laviniablaga spune:
felicitari pentru semnatura katy
Lavi, 31+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
simonette spune:
Felicitari Katyusca ptr AMR!!! Doamne ajuta sa treaca usor cele 9 saptamani ramase
Ramona ce bine de tine......doar 6 kg ai luat pana acum! Eu am luat aproape 9 de unde in primele 4 luni am luat doar 1,6 in luna a (-a si a 6-a am explodat Bravo!!!
Alexa.... e explicabil ca s-au inselat la 12 saptamani si lasa mami ca asa cum s-a obisnuit lumea cu ideea ca e baietel se va obisnui si cu gandul ca e fetitza! Bine ca nu ati umplut casa de albastru inca
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga felicitari pentru semnatura katy Lavi, 31+ mami de Rares Cristian Au mai ramas 9 saptamani de vis! Camera lui Rares Poze |
multumesc
Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
SIMONETTE multumesc mult
la fel si pt toate fetele sa mearga bine sarcina pana la capat si sa dea Domnul sa avem copilasii sanatosi.
Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
krelia spune:
mda..e 70 de lei...cel putin de unde am luat-o eu..de pe bebelusultau...
oricum, parerile sunt impartite..unii spun ca dr.spock e mai ok..altii il sustin pe capraru..je le-am laut pe amandoua..ca sa nu mai am bataie de cap
citat din mesajul lui simonette Asa de scumpa s-a facut Mama si copilul scrisa de Capraru? O am si eu acasa si azi dimineatza chiat am vrut s-o iau la servici dar mi-a fost lene....! Eu am primit-o la sarcina cu Iannis dar nu stiam ce scumpa e!!! |
krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai
simonette spune:
e supara cineva daca am scimbat si eu semnatura mai devreme cu cateva ore?????
26+ cu Nicholas!
simonette spune:
Krelia mie mi s-a parut super-ok Capraru.... Nici nu am avut probleme deosebite si nici nu am cetit altceva decat pe internet! Acum ca tot le ai pe amandoua nu mai e nici un dubiu! Sa ne spui si noua care e mai rasarita
26+ cu Nicholas!
krelia spune:
ah, uitasem sa spun ca...am trezut pe Mozilla......unde vad ca merge Dc....da', zau daca mi se pare normal sa ma conditioneze cu browserul.....ar trebui sa mearga de pe oricare.....
sper sa remedieze problema......
gata..revenim on-topic...
krelia spune:
avea si mama pe capraru asta...pana cand a facut o sortare in biblioteca si a mai aruncat din carti vechi....bine, nu beletristica...dar...diverse...depasite si deja neinteresante...a ei era editia din '84..cred ca dupa aia m-a crescut ea...de am iesit eu asa o mandrete de fata
acu'..numai timp sa am de frunzareala.ca de spus, spun..iti dai seama...
citat din mesajul lui simonette Krelia mie mi s-a parut super-ok Capraru.... Nici nu am avut probleme deosebite si nici nu am cetit altceva decat pe internet! Acum ca tot le ai pe amandoua nu mai e nici un dubiu! Sa ne spui si noua care e mai rasarita |
krelia spune:
fete, mi-a venit sotz acasa....asa ca....ramaneti sanatoase si s-aveti un somn lin si cu bebei cuminti!
NB