Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cu "pisihicul" la pamant vom vedea de marti, ca luni mergem la deschidere si sa cunoasetem ceilalti copii, apoi acasa. tu peste un an pleci la scirbici?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Elsa
Maya

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Bonjourel de ziua!

Cris bafta in lupta contra racelii, vad ca ai primit sfaturi... dar luni sa mergi la doctor cu baietelul. N-am vazut mesaj buclucas

Elly, vacanta placuta si baterii incarcate la maximul posibil. Ce-i ala somn fara treziri noaptea? Poate ne face babytza o schema, eu n-am mai pomenit de dinainte sa nasc (atunci ma trezeam doar la shushu). Dar devine a doua natura

Fetele cu psihicu, recunoasteti ca va simtiti mai batrane ca se duc cupiii la gradi si la scoala ei bine sa stiti ca nu aveti dreptate . Lasati cupiii sa isi urmeze drumul fara emotiile voasre ca se transmit! Ooof, asteptam impresii de la locul faptei.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Vorbeati de rusi - ei bine ma credeti sau nu nu stiu daca eu am fost pe stop sau am efecte secundare de la pastile (cerazette). Si, apropos de pastile, mai demult am dat vina pe ele pentru lipsa de... viata. Ei bine si cand am luat o pauzza de o luna tot asa leguma am fost, asa ca tind sa cred ca problemele mele vin de al nivelul superior. Sorry ca v-am indus in "oroare" atunci si am profitat de tendinta colectiva de a da vina pe ele in loc sa identific racaina problemei. Dar e mai simplu asa, intotdeauna, nu?

Moni, un pupic maaare pentru tine si pentru bebe. Io una vreau impresii cand poti sa te aduni sa ne scrii.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Remember us???
Am disparut motivat...Lucas a avut rino-faringita apoi am fost la mare(la Eforie Nord-super a fost) si a doua zi dupa ce am ajuns a inceput calvarul febra 40 grade-ambulanta-internare la Sp de Boli Contagioase....HORROR. Am murit si am inviat de mii de ori!
Cert este ca de cand ne-am externat merg zilnic la spital...diagnosticul initial a fost angina si acum e suspect de rubeolaMaine merg din nou sa vedem daca sigur e rubeola sau o alergie la Ampicilina!!!
Peste toate,sotul pleaca maine din tara pt vreo 2 saptamani
Offf,nu stiu daca am fost coerenta...
Vreau sa multumesc din suflet Alinei(Aly_c) si lui Joy
ca m-au ajutat...cand tot personalul din spital imi zicea sa nu mai dau san(facuse Lucas vreo 2 scaune mai moi).
Saracul copil era terorizat,au incercat 2 asistente +o infirmiera sa-i puna o perfuzie sa-l hidrateze si n-au reusitare bietul copil intepaturi peste tot...a urlat cateva ore in continuu...abia am reusit sa-l linistesc la san si a oftat toata noaptea si nici n-a lasat deloc sanul.
Am trecut prin Iad...dar ce nu ma doboara ma intareste!Sper!
Sanatate tuturor!
Scuzati mesajul scris in graba!
Aly_c, Joy

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Doamne, Bitza, suntem alaturi de tine! Sper sa treaca mai repede chinul asta! Iar despre oprirea alaptatului pe motiv de enteroviroza ... e groaznic. Sa dea dumnezeu sa fiti pe maini bune si sa va puna diagnosticul corect, cel putin. Multa sanatate si putere, suntem aici!

edt: si andreea_ada a fost in spital cu maia si in salon cu ea la reanimare (cred ca asta era ca era salon de-ala cu paturi mici) era un copil pe care l-au oprit de la san cu kk moale/voma... si plangea bietul de el de foame pe-acolo... si nu era spital din provincie sa zici ca vai doamne acolo se face si se drege si mai sunt oameni neinformati, era Grigore Alexandrescu.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

cu "pisihicul" la pamant vom vedea de marti, ca luni mergem la deschidere si sa cunoasetem ceilalti copii, apoi acasa. tu peste un an pleci la scirbici?

alexa, cipri si mami

Eu asa zic,da mai vedem.
Iti trimit un ic si o imbratisare virtuala ca stiu ce greu e.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Bonjourel de ziua!

Fetele cu psihicu, recunoasteti ca va simtiti mai batrane ca se duc cupiii la gradi si la scoala ei bine sa stiti ca nu aveti dreptate . Lasati cupiii sa isi urmeze drumul fara emotiile voasre ca se transmit! Ooof, asteptam impresii de la locul faptei.

b de la bebe, blog...

Offf Ramo,ai mare dreptate,da eu tot nu pot inca realiza ca am scolarel..am facut ordine in camera lui si am scos o gramada de jucarii,am pus rechizitele si ghiozdanelul si dintr-o data nu mai era camera lu'Andy mic,ci a unui copil mare,pregatit sa treaca intr-o alta etapa a vietii.
si multumesc de incurajare.

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Bitza te si te imbratise,off prin ce ati trecut..ma sa fie totul bine cu puiul mic.Multa putere mami sa-ti dea DD!!

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput