Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 18
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona mai e cineva fara sa vada rusii? |
eu i-am vazut de 4 ori intr-un an
Sabina si Amalia
angelynna82 spune:
Sabina poate ar trebui sa vorbesti cu dr, tu inca mai alaptezi? Sau poate nu are legatura acest lucru....normal ar fi sa iti vina pe fiecare luna 
Luna trecuta m-au vizitat de 2 ori la distanta de 15 zile, eu am luat si Postinor2...ma gandesc ca e si de la pilula
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
sabinel spune:
ange, inca alaptez, dar nu cred sa aiba vreo legatura. si la mine ultima data asa zisa menstra a fost de la postinor.
Sabina si Amalia
angelynna82 spune:
La Multi Ani fetilor dragi si frumoase, numai sanatate si fericire pentru parinti
Elsa Maria pui de Piolica si
Maya Mihaela pui de CosmyB
La Multe Lunite boboaca mica si frumoasa
Amalia Andreea pui de Kilemi
La Multe Lunite si scumpei mele fetite numai bine, sanatate, fericire caci avem 11 luni

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
eu i-am vazut de 4 ori intr-un an |
eu nu i-am mai vazut de aproape 20 luni...
ce-i drept alaptez big time, distanta cea mai mare maxim 4 ore
lala77 spune:
Nu stiu cum am facut ca am scris o fraza si s-a transmis.
Oricum, continuam:
Scuze de absenta. Am avut asa multa treaba!!!!
Noi suntem bine; Anna merge pe mobila, pereti, cu antemergatorul si de manute insa singura in picioare deocamdata nu vrea.Popoul cam greu.![]()
Face pa-pa, face bau dupa ce-si acopera fata cu vreun castron, daca vede ca nu vreau sa ma scol din pat dimineata, se duce cu mare viteza spre marginea patului si se uita in urma sa vada daca vin
, in continuare mancam ca spartii; toata lumea cand o vede mancand imi sugereaza sa nu-i mai dau.
Eu nu inteleg. Sa nu credeti ca mancam cantitati industriale insa e f pofticioasa si daca vede ceva nu te mai intelegi cu ea.Am venit o data din oras (noi facem ca 30-40 min pana acasa) si am oprit intr-un sat la parintii unei prietene sa iau niste piersici sa
fac compot. Si ne-au dat si cate un ciorchine de strugure din bolta, pe care i-am pus pe bord ca erau acri si naspa. A urlat pana acasa si eu credeam ca ii e somn si nu poate sa adoarma.
Cand a scapat din scaunul ei se intindea la struguri ...
In continuare nu avem ce cauta la supermarket pe langa raionul cu mezeluri ca urla de parca n-a mancat un an.
Ne trezim tot la 5 dimineata; chiar foiala incepe pe la 4 insa pe la 5 ii dau sa suga si plecam din dormitor.
Cred ca are ceas in fund ca m-a disperat.
Anamona, si eu fara rusi. Cred ca e din cauza alaptatului.
La Multi Ani tuturor boboceilor care si-au serbat sau isi serbeaza ziua de nastere.

Am scapat de fete ca au plecat afara; fug sa motai si eu putin panma nu se intorc.Revin.
Nocom spune:
Neata,
lala wowwww dar ce matinale sunteti!!!!! 5 dimineata!!!! Mi se pare ingrozitor!! La ora 8 deja fetele sunt la plimbare....
Sa nu-i spui ce program aveti lu Miku (de CD) ca se sperie si nu se mai trezeste nici macar la 11 cum facea pana acum!!
Of of....
hai ca m-am obisnuit s adau eu cafea si alte cele de dimineata asa ca luati de aici dupa cum poftiti...

si desi Lumi nu ne mai iubeste uite si pt ea....

, iar pt cine n-a terminat petrecerea inceputa aseara...(oare anamona, giuli.....
)

Hai sa avem un we minunat!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
elly_16 spune:
Nocom multam de
. Iar am avut o noapte agitata... offf...
LA MULTI ANI Elsa Maria si Maya Mihaela, sa cresteti sanatoase, norocoase, iubite (ca frumoase sunteti) si sa aveti parte in viata de tot ceea ce e bun si frumos
!!! Piolica si CosmyB, sa va traiasca printesele si sa va aduca numai bucurii!!!
LA MULTE LUNITE si pentru printesele nascute intr-o zi de 12 - Crina Alexandra si Amalia Andreea!!!
-ici
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
Muuh spune:
anamona si eu tot fara dar nici ca le duc lipsa. De abia astept sa ajung la control si sa stabilesc cu doctorul daca imi pune sau nu sterilet (ca asa a promis). Daca nu ai menstra nu inseamna neaparat ca nu ai ovulat, cel putin eu asa stiu. Adica de fapt tu ai putea sa incerci in caz ca ovulezi si se prinde nici nu mai iti vine nimic.