Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
larisel spune:
alexutzzza, cristies, vi4i Felicitari pt carucioare!
ramonaradu Si tu cu contractii? Offf...
monicka_81 Sarcina usoara si bb sanatos! Zi-ne mai multe despre tine...si scrie mai repede vreo 10 mesaje ca sa scapi de moderare.
adina_bulina Mie mi se umfla picioarele din luna a patra, dar doar la glezne. Noaptea dorm cu ele putin mai sus decat restul corpului si pana dimineata se dezumfla. Poti sa incerci si tu asa.
plateea Nici eu nu simt bblinele tot timpul...mai dorm si ele, plus ca una e mai activa decat cealalta sau poate sta cu spatele...
al3csa Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti la fel de fericiti si in 3!
yasmine Asteptam vesti de la tine...mai detaliate. Nu te mai stresa!
simonette Bine ai revenit...te iertam de data asta.
Ma bucur ca sunteti bine.
arwen Felicitari pt bb miscacios!
24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Andre_lina spune:
Fetelor...oricat de deschise am fi si indulgente cu poftele, sau cu alte stari in timpul sarcinii, sa nu uitam ca un roman moare din cauza TUTUNULUI, la fiecare 16 MINUTE!!
Deci tutunul dauneaza grav sanatatii...nu e doar un text de pe pachetul de tigari si din campanii, si nu se precizeaza cantitatea tutunului.
Daca nu ne putem abtine de la altele, de la tigari, locuri cu fum, alcool, trebuie sa ne abtinem.
Nu am auzit medic sa recomande sa fumezi in sarcina...e doar o scuza a fumatorilor si cred ca e si putin egoism aici.
E pacat sa regreti mai tarziu ca nu ai putut sa zici nu tutunului pt 6-7 luni, macar din clipa cand ai aflat de sarcina.
In orice caz, nu putem afirma ca mai bine fumam decat sa ne stresam ca nu fumam...
PUP
22+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
simonette spune:
Io am zis sa nu dati....!
Andrelina eu nu am afirmat nimic, am zis doar ce mi-a zis doc! El a zis sa le raresc cat pot de mult si asa am si facut.......trag una dimineatza la cafea! Deh asta e.......dar hai sa nu ne judecam unele pe altele! Eunu imi caut scuze in ce azis dr. pur si simplu nu pot renuntza la obiceiul asta mic de dimineatza! numai bine!
Larisel chiarvroiam sa intreb de tine si de burtica ta de fetite cu fundite.....
si multumesc de iertaciune
Danyelana cred ca e cel mai bine sa astepti pana creste bb mare si apoi la servici....v-ati gandit la nume? Noiinca ne mai gandim la al doi-lea
Cu insomniile.........asta e! Azi-noapte mi-a tinut Iannis companie mititelul....
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
decenuela spune:
neatza....va scriu acum desi pe la 4 juma vaciteam deja.
nu sunt fumatoare asa ca nu-mi dau cu parerea...fiecare le stie pe ale lui...renutatul tre sa vina din interiorul fiecaruia dintre noi...asa ca nu merge cu sacaitul celor din jur. doar ca....trebuie o motivatie f puternica....care sa invinga viciul...:)
am fost si eu ieri la dr cu care voi naste tot horia cioflan....pot spune ...dragoste la prima vedere :))))
mi s-a parut f apropiat de pacient asa si destul de atent la ceea ce a citit in dosarul meu cu acte. asa ca momentan mi-a castigat increderea...asa ca il puteti trece si la mine horia cioflan- polizu
cam atat. cum se face sa nu scriu de fiecare data semnatura?
21+ 
Andre_lina spune:
Nu judec pe nimeni, e doar o parere contra tutunului. Ideal e sa nu fumam pe timpul sarcinii dar asta e ![]()
22+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
decenuela spune:
va rog sa treceti cu vederea 100 de "ASA CA "
....de la
mi se trage...sau ca am dormit f prost ... o fi de la sarcina...sau de la sportul national al romanilor de a gasi scuze pt orice?????
simonette spune:
am cautat link catre patutzul tranformabil si n-am gasit decat catre ^patutz deja transformat
Asta http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029521 e! Imi pare rau ca nu-l puteti vedeain varianta de patutz! Nici eu nu-s experta.......... E ca orice patutz normal.... Mie mi se pare o investitie buna ptr faptul ca il poti folosi ani buni!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
danyelana spune:
Azi am schimbat si noi semnatura, am mai crescut si avem de 21 sapt
Acum
21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Hello, nu am mai scris pt ca nu mi-a mers forumul...nu mi se incarca pagina, reuseam cu chiu cu vai sa citesc dar de scris ioc...Daca ma aude cineva dintre moderatori, plsss rezolvati problema ca i decedez fara forum
.
De fumat eu m-am lasat anul trecut (deci cu fix un an inainte sa aflam vesti de bb) dar nu pt ca vroiam bb ci pentru ca sotul e nefumator si eu am simtit ca e momentul...si fumam 2 pachete pe zi. A urmat o perioada de mare ingrasare, apoi am revenit la 44 kg ale mele. Dar m-am lasat imediat, nu am mai pus tigara in gura de atunci. La mine asa a functionat, sunt unele persoane care se lasa treptat. Cat despre cat de bine e sa fumezi...nu stiu ce sa zic, am inteles de la o asistenta de la TBC ca nicotina iese din organism in 5 ani, asa ca se pare ca si eu inca o am. FEtelor, va tin pumnii, stiu cat de greu poate fi cu lasatul...o sa o faceti cand o sa simtiti ca e momentul, indif de ce va spun ceilalti.
De doua zile avem niste dureri incredibile: acute si ascutite pe toata burtica, am tot luat no-spa, nu stiu ce ar putea fi. M-am si odihnit, nu am facut efort. Oare sunt ligamentele? Exista ligamente si pe mijlocul burticii? Adik pe linia dintre ombilic si os pubian?
O zi minunata tuturor!!!
Catalutza
17+