Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 7
liliac1 spune:
Lora si Andra era ca Iustina, cand ne+am intors in tara. Imi amintesc ca acolo era cald si bine...si cand am ajuns la granita la Giurgiu era un friiiiig, si bineinteles ca Andra ne+a propus sa facem drum intors si ne-a si argumentat. Ma bucur tare mult ca v-a placut si asteptam, cand ai tu timp...sa admiram pozicile.
black soro, asa te vreau
Pui picioru-n prag si o sa vezi ca lucrurile o sa mearga de la sine. S-a stabilit data examenului pana la urma??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
blackgirl0 spune:
Vreau si io la Grecia, la mare, la cald, la soare!!! 
De azi dimineata ma chinuiesc sa citesc un subiect, nu merge! Bb patruleaza peste tot, l-am lasat si pe hol si in bucatarie, doar-doar ma lasa si el sa citesc ceva! Nu are restrictii, caci daca vede vreun obstacol in cale (gen perne puse pe jos de noi sa nu mearga intr-un anumit loc) o da intr-un planset, si urlete, si tipete. Clar face deja ce vrea din noi! ![]()
Liliac, nu ai cum sa o aduci pe mama ta la tine saptamana viitoare? Sa o duca pe fata la gradinita, sa-ti mai gateasca ceva de mancare? Io simt din plin lipsa mamei, mai ales ca si ieri si azi am spalat rufe, aspirat si sters pe jos (ca doar bb umbla pe-acolo si musai sa fie curat), am calcat si-am si gatit. Sotul imi spune aseara: "lasa, draga, ca voi gati eu de acum incolo!" eu ![]()
![]()
Azi dimineata insa ma intreaba: "pot sa merg la fotbal diseara cu colegii?" 

Ce mai tura-vura, simt ca fierb de draci, nici macar o masa de diversificare nu-i mai da, pe motiv ca nu-i place cum arata mancarea lui bb 
(nah, legume fierte si pasate! cat de apetisant ar tb sa arate??
)
LoraG76 spune:
Na ca avusai putina vreme sa fac o selectie la poze si iata ce-a iesit:
http://family.webshots.com/photo/2547394570099413604kYZCpF
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Daca va plac prietenii Iustinei din poza din concursul Klorane, gemenii fericiti la baie, va rog sa-i votati! Gasiti link la semnatura mea! Multumim anticipat!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Lora, am votat gemenii!
Frumoasa poza! Da' este si mai fain ce am vazut eu aici. Pur si simplu o familie superba! 

Mi-a mai placut si parada modei facuta de Iustina pe plaja, si imaginile cu apa cristal si palmieri (parca palmieri erau
). 

O cred si eu pe Iustina ca vrea inapoi in Grecia! Vreau si eu!!!
liliac1 spune:
Lora ce poze super!! Si ce de-a nostalgii mi-a trezit... asa ca am stat un pic si-am rememorat plimbarile pe sub palmieri, apa aia limpede prin care se vedea tot, plantatiile de maslini... Ce mai, o frumusete!! Noi am vrut sa mergem si anul acesta dar...ni s-au stricat planurile. Poate la anu'...sau poate peste 2 ani...
Black Bineinteles ca ma mut la maica-mea! As putea sa ma duc si la soacra-mea... dar sunt vreo 80 km... Sau as putea sa-l pun pe frate-miu sa doarma la mine...nu-i problema, dar tot mi-e greu sa accept ca el pleaca si ma lasa acasa, dar asta este, ne obisnuim si cu de-astea. Cel mai greu mi se pare faptul ca trebuie sa-l pregatesc pentru drum...cu mancare! Vad eu ce-o sa fac. M-am plans din timp ca sa-mi fac pregatirea psihologica. Au fost altele mai greu de aceptat si m-am descurcat rezonabil...asta e "floricica" ![]()
Deci, sotul tau a gatit de s-a rupt!! Pai daca el are meci cu baietii, tu nu-ti poti face iesiri la o cafea cu fetele???? Si-i explici doar ca la ora X trebuie sa-i dea flacaului sa pape fara sa-i lasi nimic pregatit??
Ei, treci tu de ex asta si apoi iti scoti parleala..
Unde-s celelalte fete?? Ce probleme aveti?? Ralu, unde esti dragalaso??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 35+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:

Sunt pe-aici, dragelor...
Da' asa ma paste o lene si pe mine, de nu ma vad.
Seara pic imediat si dorm in nestire. Unde-s, oare, noptile mele cu insomnii?
Nici sa citesc un horoscop nu mai apuc, macar.
Sunt mereu pe fuga, am impresia ca trece si timpul asta pe langa mine si peste mine cu o viteza de ma ameteste.
Lora, bine ai revenit! Si apropos de Grecia, nu stiu ce am, dar de vreo 3 zile m-am pus pe ascultat numai muzica de asta si zau ca asa mi s-a facut de-un dor de duca... Si visez, si sper intr-un viitor luminos...![]()
ralnied1 spune:
23 septembrie 2009
Daca va pregatiti sa plecati intr-o calatorie, puteti fi linistit: totul va merge conform planurilor.
Relatiile cu prietenii sunt excelente. S-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata daca refuzati ajutorul unei persoane mai in varsta din familie.
Va sfatuim sa fiti mai diplomat. Macar ascultati propunerile celor din jur!
ralnied1 spune:
23 septembrie 2009
Ceea ce se petrece acum in preajma ta nu are nicio importanta pentru tine. Esti chiar plictisit de rutina zilnica, de aceleasi treburi de care te ocupi iar si iar, de aceea iti indrepti atentia spre o tinta mult mai indepartata in timp. Faci planuri de viitor, esti interesat de ce urmeaza sa se intample de acum incolo, tocmai pentru ca lipsa de evenimente din prezent te face sa te rupi de realitate. Ceea ce va urma in viata ta pare mult mai incitant si faci tot posibilul sa afli, pe diverse cai, ce va fi...
ralnied1 spune:
23 septembrie 2009
Incerci o noua strategie in relatia cu parintii. Abordezi lucrurile intr-un fel la care ei nu se asteapta, iar faptul ca-i iei prin surprindere s-ar putea chiar sa-ti aduca succesul. Este bine totusi sa incerci sa explici ceea ce-ti doresti, pentru a nu lasa loc la interpretari.