Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Si al meu frigider este sexy rau, insa azi am fost la aniversarea verisorilor lui bb Dragos (4 ani fetita sarbatorita ieri si 2 ani baietelul, sarbatorit maine). A fost ok, bb Dragos si-a gasit "mireasa", o fetita de-un an, gingasa si delicata (ca el ), insa mica si rea. Avea o guraaaa! Mi-e mila de soacra-sa!

Raluca, ai aparut! Sper sa-ti terminat repede-repede treburile admnistrative si sa mai ai parte si de-o plimbare sau de-o iesire prin oras!

Liliac, care-i faza cu ouale de prepelita? Mie mi se par asa de mici si de neapetisante! Azi a mancat si Dragos galbenus de ou ( ff putin) in amestec cu branza si piure de para, iar la desert un bob de strugure si... pufuleti! Mult succes cu ziua de cartofi, eu inca mai am tocanita de cartofi de ieri si pastrama scoasa din congelator de sot. Cica o prepara el pt diseara! Acum inca stau dupa al meu copil sa i se faca foame de-o supa cu gris si morcovi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralu deci uite, la tine cum ies "puisorii". Ai fost harnicuta rau. Eu raman o "lepra"...il las pe hazband sa se lupte cu alea-alea de-ale gurii. E nervos si eu il las in pace...ca el a stat la cratita si eu mi-am facut plimbarea cu Andra. Cred ca-s in avantaj

Black Uite, incetul cu incetul o sa pape Dragos cateceva. Totul e sa perseverezi si sa nu iti pierzi rabdarea. Pastrama zici??
Cat despre ouale de prepelita...e o cura de vitamine+dezintoxicare+imunizare.
http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm
La copii de peste 1 an se poate face.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Si al meu frigider este sexy rau, insa azi am fost la aniversarea verisorilor lui bb Dragos (4 ani fetita sarbatorita ieri si 2 ani baietelul, sarbatorit maine). A fost ok, bb Dragos si-a gasit "mireasa", o fetita de-un an, gingasa si delicata (ca el ), insa mica si rea. Avea o guraaaa! Mi-e mila de soacra-sa!

La multi anisori sarbatoritilor...
Deci cu de-astea te ocupi tu in timpul liber... Frumos din partea ta

Citat:
Raluca, ai aparut! Sper sa-ti terminat repede-repede treburile admnistrative si sa mai ai parte si de-o plimbare sau de-o iesire prin oras!

Pai, ce, disparusem?
Treburile nu le-am terminat pe toate, dar in mare, tot am rezolvat unele chestiuni urgente.
La plimbare n-am fost, in schimb, am prins un pic de somn dupa-amiaza...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ralu deci uite, la tine cum ies "puisorii". Ai fost harnicuta rau.

Asa ti se pare tie.
Fii serioasa, am facut exact doar ce-am zis, de mancare.
Si numai bine ca avem de la soacra-mea ciorba de perisoare, sarmale si ceva dulce. Deci vreo 2-3 zile ne-am cam scos
Pot sa ma laud ca e chiar plin frigi al meu.
Nici nu mai stia, saracul, cum e sa fie plin cu atata mancare odata

Citat:
Eu raman o "lepra"...il las pe hazband sa se lupte cu alea-alea de-ale gurii. E nervos si eu il las in pace...ca el a stat la cratita si eu mi-am facut plimbarea cu Andra. Cred ca-s in avantaj

In perioada asta si-a gasit si el sa aiba nervi la purtator?
Si-a cerut voie de la cineva?

Mergi la inceput

Buna dimineata! Bb Dragos m-a lasat sa dorm pana aproape de ora 9! Ta-su inca doarme! Si noaptea asta a fost mai ok ca in alte dati, speram sa intram pe drumul cel bun! Pe azi preconizam o iesire la piata si la cumparaturi de-ale gurii.

Liliac, nu-i corect sa se supere sotul! Doar mai ai atat de putin sa te odihnesti! Ma gandesc la tine cu oarecare mila (pt timpul tau liber, pt lipsa de somn ), dar si invidie cu doi copilasi! Oricat de maricica este Andra, tot va vrea o bucatica de mami doar pt ea! Atunci chiar va tb sa apelezi la ajutorul lui, mai ales la gatit, daca este expert!
Am citit terapia cu oua de prepelita. Este prima data cand aud de ea, pare ok, insa nu-s prea multe oo dintr-o data? (ma gandesc la continutul mare in colesterol, ca pot fi greu digerabile).

Raluca, io cred ca era suficient o strigare la soacra si se rezolva cu frigiderul tau! Insa, spune si tu, sotul tau prefera mancare gatita de nevasta, nu de mama!

Azi:

Vei fi ceva mai agitata in aceasta perioada, dar energia fizica te va ajuta sa rezolvi tot ce-ti vei propune. In cazul in care ai o suferinta cronica aceasta se va ameliora. Starea psihica este foarte buna.

si

Calatoriile pe care ai azi ocazia sa le faci te duc spre o destinatie care iti incanta sufletul. Ori pleci la o oarecare distanta insotit de persoana iubita, ori la capat te asteapta cei dragi cu bratele deschise. Nimeresti intr-un spatiu umplut de frumusete, de romantism, de sentimente sincere, ca un loc ideal de vacanta. Ti-e dor de zona in care ai copilarit sau de parintii aflati departe, de aceea vei profita de prima ocazie de a ajunge din nou prin acele locuri.

Mergi la inceput

HOROSCOPUL SAPTAMANII 14-20 SEPTEMBRIE

Incercati sa nu va auto–sabotati! Va rugam noi mult de tot, inca de Luni incercati sa faceti un efort si sa va focalizati pe ceea ce aveti de facut. Faceti-va un program scris pe hartiuta, in care sa colorati frumos orele la care veti avea diverse intalniri sau contacte. De asemenea faceti pauze regulate, in care incercati sa faceti cateva exercitii de respiratie: stiti, banalul inspira–expira, inspira-expira chiar da roade in astfel de situatii! Aveti nevoie de concentrare cu orice pret in aceasta perioada, altfel veti comite greseli destul de grosolane.

Saptamana aceasta,totusi, are si cateva puncte bune. Unul dintre ele va fi o extraordinara capacitate de adaptabilitate la orice lucru nou, cu care va veti uimi audienta. Si un alt lucru pozitiv va fi capacitatea de a asimila extrem de usor orice noua informatie. Joi si Vineri va recomandam sa va puneti un fermoar la gura, sa il ridicati si ca sa fiti sigur ca nu veti vorbi in plus puneti chiar si un lacat. In aceste doua zile - Joi si Vineri – veti spune vrute si nevrute, va fi o adevarata incercare pentru dumneavoastra in privinta comunicarii. Incercati sa va amintiti zicala ”orice pasare pre gura ei piere” si luati aminte la ea ori de cate ori veti dori sa dati o replica.Insa ca in orice lucru tensionat, exista si bonusuri.

Saptamana aceasta veti primi un bonus consistent in privinta dragostei. Veti incerca sa faceti noi cuceriri. Miercuri si Joi s-ar putea sa fiti oarecum inchistati, morocanosi, insa Vinerea si intreg weekendul viitor nu arata rau deloc, veti fi amuzant,vorbaret, placut anturajului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

HOROSCOPUL SAPTAMANII 14-20 SEPTEMBRIE

Moama ce saptamana ma asteapta

Citat:
Incercati sa nu va auto–sabotati! Va rugam noi mult de tot, inca de Luni incercati sa faceti un efort si sa va focalizati pe ceea ce aveti de facut. Faceti-va un program scris pe hartiuta, in care sa colorati frumos orele la care veti avea diverse intalniri sau contacte.

Pai dimineata mergem la deschiderea noului an gradinicer. Asa ca de dimineata trebuie sa plecam din timp, sa am timp sa cumpar flori. Am zis ca daca le iau "din timp" sunt in stare sa fac in asa fel incat maine dimineata sa fie gata ofilite, deci...trecut pe la florarie. Apoi...discursuri, intalnirea cu doamnele si colegii, stabilit strategie pentru marti. Apoi plecat spre Palatul Copiilor pentru a face inscrierea in noul an. Anul trecut am frecventat cursurile de gimnastica si pictura. Anul asta as vrea sa o inscriu la grafica, dar trebuie sa vedem daca o accepta (din cauza varstei). Andrei ii place mai mult sa contureze decat sa lucreze in culoare... Ea ar vrea sa fie si solista pe scena, dar eu si tat-su stam in cumpana daca sa o inscriem si la "guristi"...ca asta ar insemna un program cam aglomerat pentru un copil de 6 ani.
Deci, mi-am facut planul pe "hartie" .

Citat:
De asemenea faceti pauze regulate, in care incercati sa faceti cateva exercitii de respiratie: stiti, banalul inspira–expira, inspira-expira chiar da roade in astfel de situatii!

Oooo, starea asta mi-e atat de prietena!!! Ma duc pana jos sa iau o paine si am nevoie de exercitii de inspiratie-expiratie...darmite la un itinerar atat de "bogat"?!

Citat:
Saptamana aceasta,totusi, are si cateva puncte bune.

Sper!! Din tot sufletul, sper!

Citat:
Joi si Vineri va recomandam sa va puneti un fermoar la gura, sa il ridicati si ca sa fiti sigur ca nu veti vorbi in plus puneti chiar si un lacat. In aceste doua zile - Joi si Vineri – veti spune vrute si nevrute, va fi o adevarata incercare pentru dumneavoastra in privinta comunicarii. Incercati sa va amintiti zicala ”orice pasare pre gura ei piere” si luati aminte la ea ori de cate ori veti dori sa dati o replica.

Hmmm, deci tre sa-mi trimit consortul la o discutie f importanta pentru noi : inscriem copilul la scoala! Azi dimineata am fost instiintati ca acolo unde am vrea noi sa o inscriem deja s-u ocupat locurile! E o mare nebunie... O sa va pove odata ce si cum evolueaza lucrurile in directia asta... ca este mai mult si n-as vrea sa va plicti prea mult!

Citat:
Saptamana aceasta veti primi un bonus consistent in privinta dragostei. Veti incerca sa faceti noi cuceriri.

Poate-l conving pe-al meu sot sa-mi faca macar cate-un masaj la picioare

Black tocmai asta-i partea interesanta, ca ouale de prepelita ca si carnea lor (dar si aia de strut) nu influenteaza colesterolul...din contra. Citisem niste articole si chiar am vazut si niste emisiuni TV cum ca-s pasarile care au carnea fara colesterol. In alta ordine de idei, nu am vrut sa fac niciun pas inainte pana n-am vazut cazuri concrete. Am o colega de serviciu care ia tratament pentru colesterol dar i s-a sugerat sa faca si aceasta cura. Ei, eu inca ma documentez.

Hai ca am facut ditamai placinta!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Liliac, mi-a facut placere sa te citesc! Ai asa un program incarcat maine, va tin pumnii sa gasiti florile cele mai flori, Andrei sa-i placa la gradinita, sa o inscrieti unde vreti (dar chiar are un program incarcat pt 6 anisori) si sa mai si prindeti loc la scoala unde vreti! Te cred cand spui ca-i greu cu inscrisul la scoala: pe mine mama m-a inscris la invatatoarea mea pe vremea cand aveam 3 ani , iar pe sora mea pe la 4 ani (oras mic, Sighetu Marmatiei, jud Maramu', invatatoarele bune erau foarte solicitate si era mare chestie sa fi in clasa lor). Ei, vroia si mama ce-i mai bun pt fetele ei!

Nu-mi place nici mie horoscopul saptamanii. Maine astept o notare de la un indrumator destul de naspa (ginecolog ) si pe urma inscrierea. Inca nu m-am apucat serios de invatat! Sunt o inconstienta, mai ales ca de aproape 8 luni nu am mai avut tangenta cu munca, nu ma mai pot baza pe memorie, sunt obosita si altceva decat "Hai, Dragos sa mancam!", "Nu-i voie acolo mami, ai sa cazi! De ce te cateri tu peste tot?", "Nani, nani,/ Puiul mamii/ Dormi usor, / Incetisor!" altceva numai stiu. Oare merge si-asa?? Mancarea lui bb Dragos a fost dezastru pe ziua de azi: doar 2 mese complete de lapte si restul doar jumatati de mese printre lacrimi si suspine varsate de fi-miu!
Om supravietui insa cu totii!

Azi iar am frigider sexy, am mancat la Cheia pe unde ne-am preumblat cu mama! Poze aici. Iar Dragos si "mireasa" lui prin zona asta

O seara placuta!

Mergi la inceput

Citat:
Raluca, io cred ca era suficient o strigare la soacra si se rezolva cu frigiderul tau! Insa, spune si tu, sotul tau prefera mancare gatita de nevasta, nu de mama!

N-am strigat eu spre ea, ci ea spre noi. Stie ca sambata cam trebuie sa ne dea cate ceva
Culmea e ca de la o vreme, al meu nu mai mananca ciorba de la maica-sa, desi e f bune. Si chiar o prefera pe a mea. Asa ca eu mananc de la soacra si sotul de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

liliac1- mama, mama ce de activitati pe seama copilului recunosc m ai depasit.. oricum ma bucur ca nu sunt singura ,,nebuna,, care bag in copii fel de fel de activitati de ma intreaba lumea pentru ce..
Asa si cu inscrisul la scoala eu deja tatonez terenul pt. bia chiar ca are 4 ani si un pic si o vom da doar la 7 ani asa ca pricep ce spui...

Mult succes copilasilor de gradi ori de scoala in noul an scolar.
Festivitatea de la scoala va fi maine iar cea de gradi s-a amanat pentru marti sa nu se intercaleze, suprapune cele doua, ideea e ca io mi am luat dor o zi de concediu si anume pentru luni. Poesiile le spun doar cativa copilasi din gr. mari si pregatitoare, om vedea cum va fi si mai ales ca nu cred ca voi fi prezenta fizic acolo cu ea sa o sustin...

aida-imi dai voie sa te felicit acum si pe tine si pe bebe , eu is in urma cu stirile mai nou. Va doresc o viata linistita sanatoasa s fericita!

Mergi la inceput