Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

liliac1-tot 2 in 1 sunteti?

Ihi

Si aici este frig...vreo 4-5 grade afara dar macar in casa este cald si bine, deocamdata.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna fetele!

Mercedes, mult spor la citit! Eu parca m-am zapacit, nu am mai citit nimic si nici chef nu am! La Brasov ninge intr-o veselie de dimineata cu fulgi mari, insa nu s-a depus nimic pe jos! Ma simt de parca ar fi Craciunul!

Lora, mult succes cu mutatul! Hai mai repede totusi, nu vezi ca vine iarna peste noi?!

Liliac, sa vezi sperietura! Primesc aseara un mesaj gen: "...bebe David s-a nascut azi la ... cu greutate 3000 grame si 50 cm inaltime. Semnat..." Eu ma uitam ca proasta la mesaj si ma gandeam ca-i vb de tine, insa stiam ca pe bb tau il cheama Radu. Deschid repede calculatorul, vin si citesc la semnatura ta Radu- Mihai, ma mai calmez si da-i cu sapaturile in memorie despre cine-i totusi vorba. Descopar in final de-o fosta colega de acum 3 ani, cu care numai vorbisem de tare demult. banuiesc ca ma avea in agenda telefonului, iar sotul a dat sms la toata lumea! i-am trimis felicitari, bineinteles, insa sa stii ca primul gand la tine era!

Mergi la inceput

Black Eu care iti puneam aici "invoit", "invoit", "invoit"...ne arunci in fata cu "n-am invatat nimic"??? Ntz-ntz-ntz...hai, eu te iert, sa vedem ce zic membrii comisiei
Deci, fetele, ce facem?? Cum votati?

Cat despre sperietura...stai linistita ca n-am eu norocul asta sa se intample minunea inainte de termen. Luni mergem la control si vedem ce ne mai zice...dar daca iar imi zice ca am col de 4cm...chiar ca inebunesc O sa nasc si eu...la 11 luni de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Trezireaaaa! Poftiti la cafea!
Black...sa te iertaaam, sa nu te iertaaaam!!! Daca promiti ca ne pregatesti niste bunatati din alea de care faci tu dupa ce termini cu examenele, te iertam...doar asa!
Liliac, e bine?!
Mercedes, bafta pentru maine!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!eu si acum bucataresc , m-am apucat de pachete .Voi ce faceti? Voi ce mai faceti? ce bunatati vreti sa va faca Black?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dormiti?
Doina, muuulte bunatati asteptam de la Black...
Mercedes, cum fu?
Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Mercedes Gata, a trecut?? Cum esti?

Doinito Ce bunatati bucataresti tu pe-acolo??? Pe Black o lasam sa termine cu examenele.

Lora Noapte buna si tie

Eu maine dimineata ma duc sa-mi vizitez ginecoloaga...sa vedem ce ne mai spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare!

Fetele, multumesc pentru sustinere am scapat de examene cu bine dar am ramas cu o durere de cap cumplita, soper sa treaca!

liliac1-cum vei naste?

Mergi la inceput

Buna fetelor!eu am facut sambata seara si duminica dimineata mancare pentru copii de pus pachet, ma ia cu ...numai cand ma gandesc ...ca vine sambata.Le-am facut: ciorba de sir de porc afumat, ardei umpluti, mancare de mazare cu , carne de porc, aripioare de pui pane, macaroane cu branza la cuptor si paine de casa facuta la test.Mama ce as fugi macar o luna de acasa in wekend

Mergi la inceput

Marti, 20 octombrie 2009

Astazi este posibil sa primesti o invitatie la o petrecere. Nu ar fi rau sa accepti pentru ca astfel vei alunga starea de monotonie care te-a coplesit in ultima vreme. In weekendul urmator fa-ti timp pentru a merge in vizita la prietenii pe care nu i-ai vazut de mult timp.

Mergi la inceput