Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

'neata! Va scriu cu nervi, ca mai nou si laptopul face figuri, tastele merg si nu merg, da' asta dupa ce bb Dragos le-a rezolvat in stilul lui caracteristic! Sunt singura vinovata, stiu! Acum suntem singurei, el cu jucariile, mama cu masina de spalat, tata la analizele obligatorii pt munca. De cateva nopti dormim si nu prea, ii sunt umflate gingiile si sus si jos! Ma astept la 4 dinti dintr-o data, numai sa-i apara, ca poate asa ne mai linistim si noi!

Ups, ca m-a vazut cu laptopul in brate si vine si el in fuga!

Liliac, merg si legumele, dar merge si-o afumatura in vid, niste carnati mai uscati care sa reziste si sa simta si omul ceva din mancare! N-o fi nici al tau legumicol ca al meu! Si nu-ti mai fa pb cu greutatea! Eu as fi vrut sa fi luat mai mult in sarcina, sa nu fi tinut nici un post, sa nu fi ajuns la anemie, ameteli si alte prostii! Acum sunt insa trista ca iau proportii vazand cu ochii, ca doar stau prin casa, invat si mananc! Asa reactionez eu la stress!

Lora, spor la mutat! Numai vreau sa vin incolo, am vazut ca vremea-i naspa!

Raluca, s-a mai schimbat situatia? Te muti deja, nu? Si sa numai spui ca n-ai parte de noroc!

Azi:

Doua zile in care vei avea atata energie incat mai mereu vei simti ca ambele maini ocupate, insa acest lucru este pozitiv, caci inseamna ca faci o treaba buna. O serie de cateva miscari rapide din partea ta si vei reusi sa detii controlul, ceea ce-ti va permite sa inaintezi intr-o directie care sa-ti satisfaca propriile nevoi, oricat de speciale sunt. Daca nu vei avea timp de relaxare, asta inseamna ca ti-ai adus contributia la tot ce s-a intamplat in jurul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

azi sunt libera si singurica pe-acasa.
Am dormit pana pe la 11.30
Am adunat pe-aici un pic si de-acum sa vad ce program de relaxare imi bag.
Mi-am propus sa nu fac nimic weekend-ul asta. E vremea pt o pauza. Ce tot atata munca, nu?

Black, trimit PM.

Sa aveti o zi faina si poate mai treceti pe aici, sa va includ in programul meu de relaxare (adica sa am cu cine vorbi pe-aici )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ralnied1-mama, mama ce n as da sa dorm si io o data pana la ora aia.Azi dimi la 8 sotiorul m a trezit la 8 ca cica am dormit destul... ,,hai sa facem cafeaua impreuna,,.

aida -ce baietel minunat ai , se vede ca stie ce vrea de mic!

Am scris vineri de la lucru dar vad ca nu a aparut ce am scris, ce i drept nici nu m am uitat daca a si aparut sau nu dupa ce am trimis raspunsul, poate am gresit eu cu ceva ca am facut mai multe lucruri deodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si eu am ramas singura acasa pentru cateva minute...si pentru ca am primit indicatii pretioase sa stau cumintica...iacata-ma la calculator
Sotul meu mi-a stricat planurile cu regimul vegetarian El este ala care se trezeste dimineata, face cafeaua, face piata...si dup-aia "deranjeaza" fetele asa ca la 10 jumate cand am facut noi doua ochisori, el deja executase o ciorba de aripioare de pui...si si-a executat si niste carne tocata (tot de pui) cica sa-i fac niste chiftelute. Acum...trebuie sa ma incumet sa stau sa prajelesc... dar asa nu-mi arde de nimic

Acum juma de ora m-am trezit si cu taica-miu la usa...si mi-a preluat fata... sa o duca in parc, sotul a plecat nu stiu pe unde...cica cu treaba (da' nu-mi pasa) si eu ma relaxez. Cred ca este ziua noastra de "facut mai nimic"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

ralnied1-mama, mama ce n as da sa dorm si io o data pana la ora aia.Azi dimi la 8 sotiorul m a trezit la 8 ca cica am dormit destul... ,,hai sa facem cafeaua impreuna,,.

Al meu a venit tocmai pe seara acasa.
Si de ieri am decretat azi zi de leneveala.
Si maine, ca e tura mea libera, la fel.
Am de recuperat...
Si maine dorm pana dupa 11.30
Citat:
Am scris vineri de la lucru dar vad ca nu a aparut ce am scris, ce i drept nici nu m am uitat daca a si aparut sau nu dupa ce am trimis raspunsul, poate am gresit eu cu ceva ca am facut mai multe lucruri deodata...

Erai logata?
Ca asa am mai patit si eu, scriam, dadeam un trimite si nu ma mai uitam daca se trimite sau nu.
Si apoi constatam ca nici macar nu eram logata.

Mergi la inceput

Faina zi ai avut si tu, Liliana...
Eu chiar am stat degeaba azi.
Doar niste rufe am pus pe sarme si ordine intr-un sertar cu de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetele mele dragi!

Vin sa dau o calda!
Bineinteles ca azi as fi dormit ca ciubota...dar mi-am petrecut domnu' sot...sa ma asigur ca pleaca
I-am mesterit ceva-ceva mancarica...si dimineata ma anunta ca de fapt le ia la el...dar cine stie cand ajunge sa le puna la frigider, asa ca exista toate sansele sa se altereze...deci am muncit in zadar. Daaaar, nu ma las eu chiar asa usor, peste 2-3 ore il bombardez cu telefoanele si trebuie sa le puna undeva la rece, ca altfel... ma duc peste el
L-am amenintat ca daca ma plictisesc prea tare, ma urc in prima garnitura de tren si asta e (doar am masina in parcare...dar o conduce "cucu-bau" )
Fata n-o duc la nicio gradi...o tin cu mine, macar sa imi tzauie capu' cu ceva... sau sa fie cineva in preajma in caz de scap ceva pe jos sa am pe cine ruga sa mi-l ridice
In rest...ne pregatim pentru o saptamana fulminanta!!!!

fetele mele si va doresc o saptamana superusoara!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hop si eu la cafea!
Nu ma bateti, n-am fost la serviciu joi si vineri si in week-end n-am fost acasa, de aici rezulta lipsa mea de pe forum.
De mutat sper sa o facem peste 2-3 saptamani, mai repede sigur nu reusim.
Aida, bebe Eric e superb, dragutul de el! Imi vine sa-l pup prin ecran!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Beeeeeey, pe mine m-ati uitat?? Cine, unde, cui a trimis PM??? Raluuuuu!!! Vreau si eeeeeeu!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la o cafea! Pentru voi amara, na, ca mie nu-mi trimiteti PM!
Glumesc, bineinteles! Da' vreau sa stiu si eu noutatile! Pun miere de salcam si lapte in cafea, daca e nevoie!
Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine, ca acum am aparut eu si ati disparut voi!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput