* * * Bazar pentru Alina Donescu * * * (1)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
desi cu putina intarziere,confirm plata facuta de ralualexandrei!
andra,multumimdi suflet!
va multumesc tuturor pt urarile de ziua lui mihaita!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
Retrag si eu produsele 16,18,20 si 21 pentru ca le-am donat unor copilasi,ma revansez eu fata de Mihaita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
kid spune:
Flowers Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu valenita pentru produse.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
diana2242 spune:
buna,am facut si eu astazi plata din cont de ING deci o sa dureze o zi doua pana intra banii asteptam confirmarea pt a putea lua produsele de la Valenita.multumesc
kid spune:
nushulica Te rog sa iei legatura cu kokiy pentru ghete. Felicitari pentru licitatiile castigate.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
nushulica spune:
kid multumesc!
mihaela te rog sa-mi zici daca e vreo problema daca fac plata abia joia viitoare adik pe 8,ca pana atunci nu am bani pe card si nu am timp sa ajung la banca sa depun la ghiseu...daca e urgent cu banii atunci vad eu cum fac si trimit pe cineva sa-i depuna la ghiseu,merci
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica kid multumesc! mihaela te rog sa-mi zici daca e vreo problema daca fac plata abia joia viitoare adik pe 8,ca pana atunci nu am bani pe card si nu am timp sa ajung la banca sa depun la ghiseu...daca e urgent cu banii atunci vad eu cum fac si trimit pe cineva sa-i depuna la ghiseu,merci de David Poveste HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!! |
nushulica,nu este nici o problema din partea mea!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
nushulica spune:
multumesc pt intelegere si ai pm cu explicatii
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
kay spune:
Miha, mnultumesc mult de tot ca ma ajuti cu adunat produsele . Imi cer scuze fata de fetele care au de trimis produse catre mine, dar sunt ametita rau de tot, si decat sa gresesc ceva, am rugt-o pe Mihaela sa ma ajute.
inca odata multumesc miha .
si multa sanatate lui Mihaita !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 buna,am facut si eu astazi plata din cont de ING deci o sa dureze o zi doua pana intra banii asteptam confirmarea pt a putea lua produsele de la Valenita.multumesc |
diana,am o plata de la ING,cu initialele PMF....daca este a ta,confirm plata fcauta de tine!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA