* * * Bazar pentru Alina Donescu * * * (1)
Raspunsuri - Pagina 5
andru_mami spune:
avem un sarbatorit fetelor si azi gustam din praji facute de miha ptr mihaita,bem un suculet;
ii ureaza lui mihaita multa multa sanatate si succes mai departe,multe reusite si
cu multe flori sa ii fie presarata cararea vietii!
pooop toate fetele si merg si eu la nani ca ai mei deja dorm dusi,numai eu bantui pe aicui.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Delphinas spune:
LA MULTI ANI MIHAITA!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ralualexandrei spune:
La multi ani dragul meu muuulta sanatate iti doresc si fericire!!!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
diana2242 spune:
La multi ani lui Mihaita si sa fie cuminte si sa aiba numai noroc in viata si cu problema mea cum ramane mai sunt hainutele sau nu?
andru_mami spune:
elenamardare-spune-mi ceva imbucurator,ca ai primit macar avizul de la posta,please,au ajuns peste tot,mai putin al tau.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
kid spune:
La multi ani, Mihaita!!! Multa sanatate, succes, noroc si numai bucurii!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
kid spune:
diana2242 Sigur ca sunt valabile licitatiile. Eu abia acum am vazut ca au mai fost adaugate produse in albumul de bazar de pe webshots, din aceasta cauza nu le-am gasit in lista. Licitatiile au inceput din momentul cand ai licitat prima data pentru ele, pe 21, deci s-au incheiat pe 24. Poti sa iei legatura cu valenita pentru a stabili cum intri in posesia lor.
valenita Multumim pentru produsele oferite.
kid spune:
Am trecut in lista si produsele oferite de valenita, in albumul de bazar le gasiti incepand de aici.
tudorcami spune:
pt valenita
salopeta de blugi 12-18 luni este sau marge si la baietei din poza asa pare