* * * Bazar pentru Alina Donescu * * * (1)
Raspunsuri - Pagina 22
Laura25 spune:
Buna seara!
Am facut azi la banaca o plata de 40 RON insumand cei 20 ron datorati de mine pe carti, cei 10 RON datorati de pisellino si 10 RON datorati de LoraG76. Am poza cu chitanta. Cui o trimit?
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kid spune:
Imi cer scuze pentru absenta, nu am mai avut net de sambata.
Ma apuc acum de modificat lista si de capitol nou.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
kid spune:
Am primit pe mail dovada platii facuta de ninny - 90 de lei in contul lui Adrian Donescu. Multumim. Trimit eu adresa ei pe PM la cine are de ii trimis produse.
Valenita A observat ninny ca deux-piece-ul cu pisicute a fost deja castigat, asa ca nu a mai depus banutii si pt el.
LoraG76 Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu Vali5 pentru produse.
pisellino Te rog sa iei legatura cu tania2 pentru botosei si cu alexandrina pentru pelerina de ploaie. Multa sanatate!
Selene_Bunny Te rog sa iei legatura cu tania2 pentru body-uri. Felicitari.
Laura25 Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu sdcristian pentru carti.
alexandrina Te rog sa iei legatura cu ankalaura, Vali5 si Valenita pentru produse. Felicitari.
Laura25 Multumesc pentru informatiile acordate. Dovada platii o trimiti pe mail persoanelor de la care ai de primit produse.
Livsy Te rog sa-mi spui daca pot sa te ajut si eu cu ceva. Multumim pentru ajutor.
mihaser Scot fusta H&M de la pozitia 453 si adaug noile produse; am inteles bine, da? Costumul de Craciun il repun in bazar?
Daca am omis ceva, va rog sa ma trageti de urechi.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
mihaser spune:
kid da...te rog fa modificari! cat despre costumul de mos...eu il am dar nu cred ca-l mai doreste cineva in ianuarie...avand in vedere ca e un amestec de bumbac e mai mult ptr poze de craciun, eu nu am culcat copilul in el. Pune-l si pe el daca doresti!
felicia74 spune:
licitez 456 si 341, 10 lei pentru fiecare.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Livsy spune:
Buna seara,
Kid, iti multumesc. S-a oferit Laura sa imi puna anuntul la bazar. Pentru mine personal mi-as dori sa invat si eu ce e de facut ca sa nu mai apelez la altii in caz ca vreau sa mai donez pentru bazaruri. Dar nu stiu daca vei avea timp. Daca da, valabil pentru toata lumea , astept explicatii de orice fel. Mie mi se pareca e greu rau, dar cred ca in fapt nu poate fi chiar asa. Pana la urma am sa citesc tot forumul si fac 100 de incercari si tot ma dumiresc. Multumesc frumos de tot inca o data!
Altfel,
doresc sa licitez acest produs:
150. geaca blugi marimea 42, 20 ron, Valenita
Multumesc!