* * * Bazar pentru Alina Donescu * * * (1)
Raspunsuri - Pagina 21
tania2 spune:
buna,
Selene, nu am stiut ca tre sa postez si acolo.
Dar cred ca nu conteaza, important este sa ajunga banii unde tre, poate ca ar fi bine sa anuntam ca sunt fete care se ocupa de licitatii.
Body-urile sunt tot de la tex.
o zi buna
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Dar la Bazar pentru Bogdan tot nu te-am vazut... Ramanem asa, atunci, licitez 10 RON pentru aceste body-uri: http://news.webshots.com/photo/2322982660083273077IVEMaK |
Sunt uite aici:
citat din mesajul lui mica0307 835. Body 23 luni 4 lei buc,tania2 18-24 luni |
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Buna voua!
N-am mai trecut de mult pe la bazar, ma bucur ca au ramas cateva produse donate de mine, care licitate fiind, m-au adus inapoi.
Licitez:
340. Protectii roller (fara casca) L, pt 6-12 ani (noi), 15 lei - ankalaura
439. Sandale 12 cm (nepurtate) - 4 lei - perechea alba (Vali5)
477. pantofi nepurtati nr. 16, 8 ron, Valenita
Multa sanatate Alinei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
pisellino spune:
fetelor am o rugaminte mare la voi: dupa ce depun banii in cont(maine dimineata) imi trimiteti va rog pelerina si botoseii pe care i-am licitat? vreau sa ajunga pana vineri ca noi plecam cu robi la terapie si ne intoarcem in aprilie, pelerina in special imi trebuie. botoseii nu cred ca or sa-i mai vina lui robi peste 2 luni deci de-asta va rugam sa ni le trimiteti maine, dupa ce trimit chitanta
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Livsy spune:
Buna tuturor, vin cu o rugaminte si cu scuzele de rigoare. Doresc sa pun niste obiecte la bazar pentru Alina, dar nu ma pricep deloc. HELP!!! E vorba de cateva obiecte pentru adulti. Cum se procedeaza? Mentionez ca ca le pot face poze, dar nu snut mare experta nici la uploads, ca sa nu mai vorbim de pus poze pe webshots si alte minuni moderne . Am indraznit sa apelez la aceasta rugaminte (sa ma scoata cineva din ceata mea totala) fiindca am impresia ca Alina are nevoie de banuti destul de repede si mi-e frica ca pana ma dumiresc eu de una snigura sa nu treaca inca o saptamana... cu indulgenta.
si sper ca nu v-am suparat. Astept pe cineva care are un pic de timp sa imi scrie si MULTUMESC din suflet !
Cu drag,
Ana
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Livsy Buna tuturor, vin cu o rugaminte si cu scuzele de rigoare. Doresc sa pun niste obiecte la bazar pentru Alina, dar nu ma pricep deloc. HELP!!! E vorba de cateva obiecte pentru adulti. Cum se procedeaza? Mentionez ca ca le pot face poze, dar nu snut mare experta nici la uploads, ca sa nu mai vorbim de pus poze pe webshots si alte minuni moderne . Am indraznit sa apelez la aceasta rugaminte (sa ma scoata cineva din ceata mea totala) fiindca am impresia ca Alina are nevoie de banuti destul de repede si mi-e frica ca pana ma dumiresc eu de una snigura sa nu treaca inca o saptamana... cu indulgenta. si sper ca nu v-am suparat. Astept pe cineva care are un pic de timp sa imi scrie si MULTUMESC din suflet ! Cu drag, Ana |
Foarte frumos gestul tau. Ai mesaj privat de la mine
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
fetelor alina are cont in lei numai la raiffeisen?la noi in oras nu e sucursala de raiffeisen si la brd mi-au cerut codul iban ca sa depun
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Liana30 spune:
scuze de intarziere am fost plecata..
am primit produsele de la Selena si mihaser..va pup fetelor multumesc!!
Printzesa adormita-un vot daca va place!!
mihaser spune:
eu am facut o confuzie...Liana a licitat ptr costum de mos si eu i-am trimis fusta.
mii de scuze! ...ma bucur ca e buna...Eli a purtat-o pana dupa 1 an.
O sa inlocuiesc fusta H&M cu 2 fustite roz si bej laredoute, o bluza mov cu imprimeu laredoute si o rochita roz. Toate marimea 74! (dar merg pana la 80!)
O sa pun poze in seara asta si o sa dau link!
am reusit sa pun AICI