Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
Ce mult ati scris fetelor! adica, mult, fata de ieri-alalteieri;
Adi ff draguta melodia
, linistitoare..multumim frumos! si ce draguta este Lisa! sa vrea sa spuna rugaciunea si cu tati
..ce obicei frumos aveti!
ma duc si eu sa vad pozele cu puiul Josh; nu am retinut prima data ca sunt pe mailul comun; cautam in zadar pe webshots;
Luci te asteptam cu vesti de la tanti moasa!![]()
EDIT: este un scump Joshua! cu nasucul lui mic, mic
sa va traiasca Mihaela!!!
Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Ohooo, acuma am vazut ca e inca un capitol si eu voiam sa raspund dincolo...
Dau raspunsul aici pentru capitolul precedent si incerc sa va ajung din urma...
Monikus
ok, ai scapat saptamana asta, ramai pe lista
. Te asteptam cu vesti bune de la doctor! Si burtica
o compar cu a mea si a mea e putin mai mare
. Chiar azi m-am speriat, a avut un puseu de crestere
. Si ar fi fain sa ai ceva idei ce iti doresti de la un carucior cand mergi la baby expo. Ca sunt reduceri mari la carucioare! Deci se merita sa-ti iei de acolo. Abia astept poze cu camera
.
Lucia abia astept sa vad ce zice moasa! Asa imi place si mie sa fac cu munca: cu pauze dese de relaxare
. Mai, si sotul meu e speriat ca "strica" ceva cu sexul, ca provoaca nasterea. Dar daca e asa la termen, ce poate sa strice?
Adinus si la noi pe vremuri se dadea la spital ulei de ricin. Din acelasi motiv pe care l-am zis si eu cu "alimente care sa provoace diaree", spasme, iritare, ceva, in zona...
Elle esti extraordinara cu tampoanele!!! 

Multumim mult de tot! 
Maria mi-a placut mult faza cu "bella" ca ar fi semn de nastere 
Iulia in primul rand regim: turtite din alea de orez expandat, paine prajita, orez fiert, si apa de pe orez e buna, morcovi fierti, banane. Deci fa-ti supica de orez cu morcovi, ca trebuie si hidratare, mai ales acuma in sarcina. Cred ca ai voie carbune medicinal, care absoarbe tot pe acolo.
34+
Alex
raluk16 spune:
Uite ce vad eu in primul mesaj!!! 

Felicitari, Mihaela!!!

Bine ai venit pe lume, Joshua!!!

Sa va aduca puiul numai bucurii!!! Abia astept sa citesc paginile astea sa vad mai multe detalii!
34+
Alex
techila spune:
salutare!!
alaptez, deci stau pe forum cu voi inca cateva minute.
FELICITAAAAAAARI KAWAYCHAN
!!!!! UELCOM BEBE JOSHUA
!!!!
4 poze cu fraiericii mei.
nu mi-am gasit pantofi, maine tre' sa ma duc si la doctorita mea, si la dr neonatolog si sa imi caut si pantofi, plus ca mi-am promis ca scot javra in parc ca am cam neglijat-o in ultimul timp si s-a ingrasat s-a facut cat mine inainte....
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia 
suede spune:
Multumesc!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Bafta, asteptam vesti! ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR aprox 3 sapt ![]() ![]() |
alex25 spune:
Vai Techila, ce minunatii ai tu acolo...suuuuper!!!

Eu ma gandesc ca o sa ies si cu javra si cu carutul, asta daca nu ploua!
Ps: m-am invatat sa te vad cu burta si acum parca nu te recunosc, arati super!
----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Dana15 spune:
Vai Techila ce mortali sunt balenii..cu body-urile acelea hard rock
..si tu arati tare bine! 
Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Felicitari Kawaichan!! Bine ai venit pe lume bb Joshua!!
La Multi Ani tuturor celor care-si serbeaza azi numele!
La Multi Ani Daciana!
Iuliapapusa Am trecut si eu printr-un episod de-asta super kkcios
si am dat-o pe regim de orez fiert cu morcovi dar dupa spusele unor babe (ca eram disperata sa fac ceva!!!) am luat asa: boabe de fasole crude, boabe de cafea si orez crud. Nu'sh excat ce m-a ajutat in mod deosebit, cert este ca m-am pus pe picioare in 2 zile.
lutosisuede Asteptam vesti de la controale! Noi speram ca totul este in regula.
Liliana,
Andra-Maria &
cu
33+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MangaGirl spune:
buna dimineatza...am dormit vreo 2 ore ca m-a apucat debarasatul azi. mi-a pus mama un pachet si am zis sa mai scap de haine netrbuitoare, asa ca m-am apucat de scos cutiile de sub pat sa vad ce nu mai port i de pus hainele lui bb in sertar. ei toata treaba asta mi-a luat o gramada de timp aplecat, ridicat cutii de plastic, iarasi flotari. nu mai spun ca incepusese sa se intareasca burta si m-am pus rpd in pat ca inca nu vreau sa nasc. si a inceput sa mi se miscure rau de tot si sa impinga de m=am speriat ca se intoarce cu capul in sus acum pe ultiam suta de metri. sper sa fie cu obraz ficioru-meu, dar trebuia sa le fac si pe astea. bineintles ca m-a luat si o usoara forma de greata, dar cred ca asta e mai mult de la mancat aproape nimik toata ziua. nu mai intra de nici o culoare. daca ma gandesc la mancare ma apuca greata.
adinus apuca-te cum au zis fetele, frecat podele in 4 labe. cica ajuta.
raluk 
mihaela vazut mogaldeatza cu par de Japonia. e un scump. 

iulika ai fost simpatica cu impinsul din gat. si ce harnica esti tu...cum te-ai mobilizat. bravo mami.
eu am zis ca in loc sa ma panichez, mai bine fac in fiecare zi cate ceva. azi sunt multumita. am reusit sa-mi provoc greata 

maine spal haine si poate reuses sa sterg pe sub pat, ca sa bag cutiile inapoi. 

cam asta e pe ziua de azi. cred ca deseara mergem la un film ca indragostitii ca dupa aia...oare cine stie cand o mai fi posibil...
MangaGirl :-)
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
suede spune:
Fetelor,
Multumesc mult pentru urari.
Ne-am intors de la control.
Se pare ca fiul meu este un lenes,nu s-a intors inca cu capul in jos,sta foarte bine cu capul pe ficatul meu.
E moale!!!![]()
![]()
Timp pentru intors mai este,dar noi oricum facem cezariana,asa ca daca nu vrea,asta este...
Vom fi programati undeva intre 15 si 20 octombrie.
Pana atunci,mai avem de facut niste analize de sange si din col am facut astazi.
Colul e bine,e inchis,deci nu avem risc de nastere prematura.
Momentan cam atat
34+