Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)
Raspunsuri - Pagina 12
kemsy spune:
Bun venit Joshua!!!

Felicitari Mihaela, si fiti sanatosi si sa aveti un bebe ca la carte!!!

Gianina
37+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!
Fotografii
adinus8 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Adinus m-ai facut sa ma masor Aaaa tot voiam sa te intreb ceva. Treaba cu pozitia bebeului tau cu coloana lui inspre coloana ta. La mine se tot roteste de pe o parte pe alta, o data ii este spatele in stanga, o data in dreapta. La tine crezi ca nu mai are loc sa se intoarca? Si ma refer de pe o parte pe alta, nu la cap-picioare. Ca am inteles ca e cu capul in jos, dar cu fata la burta. Si doctorii, daca pot intoarce un bebe breech in pozitie normala, nu pot sa o roteasca si pe printesa ta in pozitia buna? Si chiar ma mir cum se roteste la mine, ca placenta e anterioara, si sta des si cu spatele pe mijlocul burtii, nu inteleg cum se muta dintr-o parte in alta peste cordon, sper sa nu se incalceasca pe acolo... 34+ Alex |
Raluk din ce am citit eu (ca tutele astea nu se obosesc sa-mi explice detalii
), bb poate fi intors in siguranta pana la 37-38 de sapt. apoi devine periculos ptr el. aici nu se propune intoarcere decat din breech sau transverse in cephalic, ptr ca se presupune ca restul rotatiilor( anterior-posterior, anterior dreapta-stanga/ideal fiind dreapta) se pot produce in timpul travaliului, din cauza fortei contractiilor.mie nu-mi ramane decat sa am incredere in bb-lusa mea si sa sper ca se va roti in travaliu.daca nu, ma asteapta un travaliu mai lung si mai greut si probabil o nastere asistata( ventuza sau forceps), ptr ca daca bb este cu fatza in sus si mai este si mare, ininteaza foarte greu in pelvis, uneori deloc
40 s 
pozici
mkunigunda spune:
Felicitari Mihaela pentru BB Joshua, sa fie sanatos, voinic si voios, si norocos! Refacere usoara si grabnica mamicii!
_
36+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui adinus8 Luto, hai mami ca sunt curioasa raaaaauuuu |
Seara buna
Am fost iar bou si am venit vaca

Nu era moasa mea, era alta nesuferita si dupa ce in primul minut mi-au luat tensiunea le-au cazut fetele ca cica e prea mare. Erau cam sictirite ca cica "ce se intampla azi cu toata lumea".M-au chemat si tarziu...si erau epuizate de munca.
Mi-a masurat burtica, m-au cantarit....si hai sa-mi mai ia tensiunea odata. Era 13 cu 9. Le da tot asa. Ma intreaba daca am bagajul facut de spital....si au inceput sa-mi tremure gladiolele....Zic ...pana aici ti-a fost Lucico ca pleci la spital.
Atunci ii spun si eu ..mufa ca eram in inatrziere si ca am cam mers repede catre ele.
Si scoate tipa un aparat de tensiune clasic, cu pompita si le da tensiunea 12 cu 8.
Rasufla ca niste proaste usurate....
Si le zic ca am avut o scurgere acum 2 zile cu un pic de verzui...si ca mi se pare ciudat ....iar moasa a dat din cap ca o vita incaltata ca nu e nimic grav.
Apoi mi-au zis cand sa merg la spital: daca mi se rupe apa, daca sangerez sau ma doare burtica.
Nu am inca nimic din toate astea.
Mi-au urat noroc ca nu mai dau pe la ele......si mi-au facut programare pentru vinerea viitoare la spital, adica fix la o saptamana de la DPN.
Asa ca sper sa apara Bebitza prin weekend, cum isi doreste mami

Mi-am facut un pachet de nervi dar acum fac ciorbica si miroase frumos.....m-am linistit.
Va pup cu mare drag, pe maine dimineata fete dragi.
Cea mai fericita
39 + cu 
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
raluk16 spune:
Adinus sa speram ca va fi cuminte printesa si doar e femeie, se gandeste ea si la tine
. Daca nu, parca citisem ca pozitia suportabila in travaliu e in 4 labe sau aplecata in fata pe ceva.
Va las incetuc, ca deja imi cad ochii. Ce mi-a facut puiucul cu sughitul lui
. Acuma stia ca-l barfesc, mi-a tras un pumn in col... 
Va tzuc
cu drag si sa aveti o noapte buna si linistita. Iar cele care asteapta nerabdatoare nasterea... sa fie o noapte productiva! 
34+
Alex
mkunigunda spune:
Ellenuta, multumim frumos pentru explicatii, esti o dulce
Cred ca o sa fac si eu macar de rezerva, daca zici tu ca trebe.
Techila sunteti superbi toti 4!! Ptiu-ptiu sa nu va deochi! Cei doi frati sunt niste scumpi si haiosi, iar tu arati intr-adevar minunat!
Vroiam sa te intreb daca de cand ati venit de la spital ai avut vreun ajutor in afara de sot? Mama sau soacra? Crezi ca e nevoie de inca un ajutor in afara de sot?
Iulika vad ca ti-ai intrat in atributii, deja gatesti, esti super! Bine ca te ajuta sotul cu Bruce, altfel ar fi fost mai greu.
Iuliapapusa, nu te mai necaji, sigur o sa va descurcati duminica, stai linistita.
fata sa treaca supararea.
Aida multumim de relatari, ne ajuta foarte mult experientele proaspetelor mamici!
Eu azi mi-am cumparat burtiera si pompa manuala, mai tre sa iau sterilizator si produsele recomanadate de medic din farmacie pentru mine si bebic si gata. Cred...
_
36+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
ionika spune:
Felicitari Kawaichan, ai un bebe Joshua frumusel foc!
Toti bb acestei odisei sunt niste scumpei!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+
techila spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Techila sunteti superbi toti 4!! Ptiu-ptiu sa nu va deochi! Cei doi frati sunt niste scumpi si haiosi, iar tu arati intr-adevar minunat! Vroiam sa te intreb daca de cand ati venit de la spital ai avut vreun ajutor in afara de sot? Mama sau soacra? Crezi ca e nevoie de inca un ajutor in afara de sot? |
daca ai un sot implicat iti e mai mult decat suficient, noi ne-am descurcat foaaaarte bine, chiar fara stresuri si nu am mai stat nici unul din noi pe langa copii, adica total nepriceputi amandoi...si decat nervii provocati de o soacra sau de mama eu o sa prefer singura si de saptamana viitoare cand pleaca soatza la munci....o sa iti zic atunci daca imi iau campii
astept sa se trezeasca fraiericii sa le dau sa manance si sa ma bag si eu la nani, ca mi-e ca daca ma bag acum in 5 minute or sa inceapa sa chiraie de foame
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
ionika spune:
Vad ca se discuta despre burtiere, de care v-ati luat?
Eu am vazut pe net de la sano...oare sunt ok?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+