Neoplasm de col uterin

Neoplasm de col uterin | Autor: flory07

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Mama mea a fost depistata cu cancer la col uterin.Initial a fost trimisa la Coltea la dl. doctor Liscu, dar dansul ia facut trimitere pentru doua sedinte la Fundeni la dl. doctor Ionescu , la oncologie si apoi sa continue cu radioteraoie la Coltea.Ce parere aveti? A mai trcut cineva prin asa ceva? Cum este? Se finalizeaza bine? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu poate sti numeni cu siguranta daca va fi bine sau rau. Nici macar doctorii. Depinde foarte mult de tipul de cancer, de stadiul in care s-a pus diagnosticul, de resursele organismului mamei tale, de agresivitatea cancerului. Nu ramane decat sa urmati sfaturile si tratamentele indicate de medici si sa sperati ca veti invinge boala. Este lupta mamei tale, dar e de fapt lupta intregii familii. Are nevoie de toata dragostra si sprijinul posibil! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Nu poate sti numeni cu siguranta daca va fi bine sau rau. Nici macar doctorii. Depinde foarte mult de tipul de cancer, de stadiul in care s-a pus diagnosticul, de resursele organismului mamei tale, de agresivitatea cancerului. Nu ramane decat sa urmati sfaturile si tratamentele indicate de medici si sa sperati ca veti invinge boala. Este lupta mamei tale, dar e de fapt lupta intregii familii. Are nevoie de toata dragostra si sprijinul posibil! Sanatate multa!

Delia

delsim a zis cāt se poate de bine .

Ce vārsta are mama ta, flory?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Delia

delsim a zis cāt se poate de bine .

Ce vārsta are mama ta, flory?

Mergi la inceput

59 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

hai sa am eu un ton mai optimist.
in cazul in care a fost depistat intr-un statiu incipient are toate sansele sa fie bine.
in ce stadiu e boala si ce i s-a recomandat?

Mergi la inceput

Neoplasm de col uterin IIB.Am fost ieri la Institutul Oncologic Fundeni, la Dl.Dr.Savu si ia recomandata ca marti sa faca analizele si ii va pune si o perfuzie cu citostatice, iar dupa aceea va incepe 5 saptamani de radioterapie.M-am mai linistit putin stand de vorba cu dl. Doctor Savu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

ma bucur ca ai gasit un doctor care sa te linisteasca, multi nu isi bat capul cu psihicul omului.
stadiul 2a nu este catastrofal. probabil ai gasit si tu pe internet dar din in stadiul asta intre 70-90% din femei ies cu bine (http://www.cancerhelp.org.uk/help/default.asp?page=9260#2). urmati cu strictete recomandarile doctorilor, eventoal consultati mai multi.
fii optimista si incearca sa o tii pe mama ta lafel.

a avut ceva simptome mama ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

flory, imi cer scuze ca ma bag peste subiectul tau. Daca te deranjeaza te rog sa imi spui.
Astazi am aflat cu certitudine ca mama are cancer de col uterin cu complicatii la rinichi si uretera....stadiul III-B din cate a zis dr. dar nu stiu pe ce se bazeaza cand spune asta (nu i-a facut biopsie, diagnostic pus in urma PAP +colposcopie + eco+consult ginec). I-a recomandat chimio si radioterapie in paralel (chimio la Fundeni si radioterapie la Coltea) spunandu-i ca poate dura si 1 an pana va retrograda la stadiul II pentru a fi operabila.
Mama ta cum se simte? A inceput tratamentul deja? Iti doresc multa putere (ceea ce imi doresc si mie fiindca ma simt total neajutorata)si mamei tale multa sanatate. Sa dea Domnul sa depasim toate astea.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput