Fulguleti de nov-dec 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Flore, nu stiu ce sa-ti spun, dar sotul meu si acum isi roade unghiile ceea ce pe mine ma.... Sper sa nu o faca si Stefy... Si la el e o chestie psihica, pentru ca nu o face decat cand se concentreaza la ceva, si zic eu, nu realizeaza ca le roade....
Ramona, nastere usoara 

Lacramioara si
Stefania Iulia
Yagmur spune:
Si eu doar sa ma plang... din urma n-am citit
De cand era mic i-am tot zis: FERESTE CAPUL!!! Degeaba.... si-a spart arcada astazi la gradi, fuga la urgente, pus copci (cum au putut, prost, bine, ca nici 7 persoane nu reuseau sa-l tina si era in plina criza de isterie.... pe mine m-au scos afara, dar il auzeam de afara).... acum ma impac cu gandul ca va fi sexi cu semn la arcada 

.
Sa vedem cum va merge el la schimbat bandaj din 2 in 2 zile si apoi la scos copciile....
Mooor incet ca m-am intors la serviciu si nu cred ca plec inainte de zece seara 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Laura13 spune:
salutari.
ramsan tin pumnii! Doamne ajuta, nastere usoara si bb sanatos. tot cu mihalceanu?
flore dani isi zgandareste cu aratatorul coltul de la degetul mare. face chestia asta pana rupe pielea, ii da sangele. face de la un an jumate. s-a potolit din primavara pana acum, odata cu gradi a reinceput si acest obicei. trag concluzia ca o face din stres/frica ... ceva in capsorul lui. am vb cu pediatra, ne-a spus ca e un tic, destul de greu de dezvatat la varsta asta. ne-a propus sa incercam sa mergem la psiholog, este unul chiar la ea la cabinet. cand am vrut noi era in concediu, dani isi revenise si uite acum nu mai apucam. nepotica mea, stefi, isi roade unghiile - inclusiv cele de la picioare!!!!! - cand merge la gradinita de vara - una particulara, deschisa si vara - si cand doarme acasa la ea. so, zic eu, tot ceva la capsor. nu stiu ce sa idei sa iti dau, doar sa incerci, cumva, sa aflii de ce face asta, sa o urmaresti cand e suparata, trista, emotionata.
manichiurista mea a remarcat sapt trecuta ca aveam pielita roasa. si ma intreaba ce am patit. eu zic ca nimic. la care ea imi spune ca aveam pielea asa doar asta iarna, cand nu avea florin serviciu. asa ca m-am simtit obligata sa ii spun ca de 2 sapt iar nu mai are serviciu. eu nici macar nu imi dau seama cand o rod, dar uite, toate gandurile si problemele mele se vad pe pielea de la unghii.
pup.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
porumbita80 spune:
A IESIT LA IVEALA ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULATIA PLANETEI!!!
Nu stiu daca este adevarat sau cat din toate prezentate aici sunt adevarate dar cu siguranta merita citit!
In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatia), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda cum este in SUA!
In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!
Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!
Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!
Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII,ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)! Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vre-o 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale. Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!
Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister,o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
si aici, in capitolul REFERENCES veti gasi si alte lincuri pentru a va putea documenta mai bine!
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
chinico spune:

Hai Ramsan!

lizzy imi pare rau ca e iar bolnavior Marc, sper insa ca pana azi i-a mai trecut.
yagmur
si un
Luca. Eu i-am spart arcada fratelui meu (l-am dat cu capul de coltul dulapului
) si unele fetele zic ca e sexos asa, cu cicatrice...in special nevasta-sa ![]()
Da' cum a reusit isprava Luca la gradi?
pana nu uit, Donia, de cand ai scris tu de foarfeca nu se mai dezlipeste Bea de ea, taie hartie in casa, i-am printat eu fructe, si in curte cam ce prinde....iarba, pom, floare...
Flore n-am idee....eventual sa-i tii ocupate mainile cand e in situatii in care stii ca ar incepe sa roada...
saryta spune:
Vesti de la Ramona ... le-am luat de la odiseea de septembrie-octombrie: "Tudor vrea sa stea inca in burtica mamei si ramona tot a avut travalii false de ieri. De dimineata nu a mai avut contractii si acum se odihneste si asteapta sa se declanseze nasterea de la sine pt. ca le este frica sa-l grabeasca Tudor fiind marisor si ramona avand si niste rani pe col deja."
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
flore26 spune:
"Si onicofagia (rosul unghilor) si tricotilomania (joaca cu parul) sunt semne ale unei anxietati. Pot fi considerate ticuri atunci cand nu pot fi controlate si nu raspund la interdictii. Dar atentie! Dezvatatul nu e o solutie pentru ca nucleul problemei ramane si persoana va dezvolta un alt tic. Trebuie intr-adevar depistat momentul aparitiei si circumstantele in care apare. Psihoterapia in astfel de cazuri trebuie de fie una d profunzimesi asta inseamna efort si timp mult. Se poate face atat la copii cat si la adulti. In cazul in care cineva din casa manifesta asa ceva, copilul poate "copia" gestul. asigurati-va ca e doar atat. Oricum pentru un adult aceasta explicatie nu e valabila, fiind cel putin un semn de tensiune sau stanjeneala."(raspunsul unui psiholog)...deci e clar...trebuie sa urmaresc exact si sa spun doamnei doctor.
flore26 spune:

RAMSAN
nastere usoara si bebe sanatos!
dulce, dulce de la printesuceLAURA din cate am observat pana acum, se intampla ori de cate ori se rusineaza...dar acum se uita la desene, am tras cu ochiul in timp ce scriu si a prins/o exact cand l/a scos...trebuie sa fac ceva...
iulia-stefy spune:
Yagmur, un
dulce lui Luca sa se faca repede bine. Saracutul de el....
porumbita, multumesc pentru postare. Eu una nu sunt de acord cu vaccinarile astea... asa de amorul artei....
Lacramioara si
Stefania Iulia
mamaana spune:
salutare
mai nou nici in baie nu ma mai lasa cand se duc la toaleta: mami I'm a big girl! get out of here! dar una pe alta se lasa sa se priveasca in baie
(I can go in! she is my syster!)
foarfeca nu le-am dat ca inca nu au gasit-o pe a lui Tudor (de fapt o fi pierdut-o el...)
mai era ceva parca... a , da - degete in gura si in par cand sunt obosite si/sau plictisite; in rest nu, suntem la pe drumul cel bun
yagmur
luca
lizzy multa sanatate lui marc!