Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu ieri am fost in vizita la Euromaterna.Am facut un tur sa vad si eu cu ochii mei saloanele si am iesit de acolo super incantata.Am intrebat ce sa am cu mine si mi s-a zis simplu:buletinul,chilotii, banii si costumas pt bb.Buna treaba mai ales ca ma stresa ideea de bagaj pt spital. toata lumea.

17+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

n-am mai intrat demult pe aici
Ege , sa fii sanatoasa si sa umpli viata parintilor tai numai de bucurii!

vad ca au mai intrat ceva gravidutze pe la noi, bine ati venit Crissa, Ela si Geea, si sarcini usoare in continuare

Ellanik eu ti-as mai sugera sa-ti iei si camasi de noaptela spital, cele de la ei nu sunt tocmai comode, sunt din alea cu arici, si nu toate se lipesc cum trebuie, plus ca te mai zgarie ariciul ala...eu am purtat-o doar prima zi, apoi mi-am pus de-a mea....

Happy_Uka si noi aveam buricutul mult in afara, plus ca ii iesea si din interior atunci cand plangea, asa ca pediatra ne-a pus sa i-l prindem cu plasture, dupa ce il bagam putin inauntru cu degetul si ii facem 2 pliuri din piele deasupra....nu stiu daca am explicat cum trebuie dar cel mai bine intrebi medicul la urmatoarea vizita, ca daca e cazul si la voi, va si arata cum se face...

in rest, fata mea s-a invatat sa stea numai in brate, cel putin pe zi, macar noaptea imi adoarme bine dupa ce papa si sta in patutul ei....de papat papa cate 10-15 minute, rareori 20-30 de minute, dar nu ma ingrijorez pt ca dupa aceea doarme si 3 ore, si a si luat in greutate (asta ochiometric, pt ca ne-am propus sa nu ne stresam cu cantarit prea des, doar la vizitele la medic...) laptic e din belsug, de bube si furia laptelui am scapat, deci toate bune si frumoase

mai avem un stres cu un mic "joc" la soldul stang (deci risc de displazie de sold..), reperat de dr de la euromaterna si confirmat de dr Tica, trebuie sa punem 2 pampersi si sa n-o infasam, si mai mergem la un control peste 2 saptamani...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

imi pare rau de "plecarea" Ioanei de pe forum in acest mod, si in continuare simt si lipsa celorlalte mamici "veterane" de pe acest subiect...

si avem poze la semnatura, pt cine e curios sa ne cunoasca mai bine sa ne laudam si noi puiul de cioara, nu de alta

o seara buna!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani Teodora de jojo_miha!

La multi ani Ege de ege!

selen80 Imi pare rau de problemutza cu soldul...sper ca se rezolva doar cu pampers.

26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

La multi ani Ege de ege!

Si din partea mea!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

[quote]citat din mesajul lui larisel

La multi ani Ege de ege!

LA MULTI ANI!

11 SAPTAMANI STEFAN NICOLAE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Buna dimineata mamici si butici, viitoare mamici!

Ellanicsi eu am fost la Euromaterna pentru prezentare si am ramas.... sunt incantata ce mai. Acum nu a ramas decat sa mai pun bani la ciorapi. Eu cand o fi ( martie - aprilie 2010 ) am sa imi iau si camasi de noapte pentru orice eventualitate ca doar no sa stau 3 zile cu aceeasi si nu numai dar o sa imi trebuiasca camasi mai comode.

Am sa vreau ca puiul meu sa fie imbracat cu costumase lejere si cred ca trebuie sa iau cu mine cand o fi caci mi se pare ca ei doar il infasa.....parca asa am inteles acum daca ma insel poate imi spuneti voi...
Va mai naste vre-o fata in urmatoarea perioada la acea clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna ziua, burtici si mamici, am fost ieri la dr si bb are 1250 g, e totul bine. Mie mi s-a parut ca la buze seamana cu sotul, o sa vedem in decembrie.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!!!

Ne mai tineti minte?
Sunt la zi cu cititul, dar mai greu, e cu scrisul!

In primul rand, vreau sa urez si eu La multi ani Teodora de jojo_miha! si La multi ani Ege de ege!

Felicitari si sarcini usoare noilor gravidute Crissa, Ela si Geea!!!!!

Mi-ar fi placut sa ajung si eu la Euromaterna, inainte de nastere, dar noi sunt " arestati la domiciliu", nu iesim, decat atunci cand mergem la medicul de familie si ginecolog.
Maine facem 31 de saptamani si mai avem maxim 5-6 saptamani! Nu vom programa cezariana , ci vom astepta sa iasa bebelusii, oricum dr spune, ca dupa 6 nov, se poate intampla oricand sa se rupa membranele. Si tot maine fac si prima doza de vaccin antitetanos, iar la 34 de sapt, voi face preventiv 2 doze de diprophos, ptr maturarea plamanilor.

Ellanik, multumim, ca ne-ai spus, ce ne trebuie ptr spital. Eu eram tare stresata, ca nu stiam ce sa iau la mine. L-am intrebat pe doctor ce-mi trebuie si mi-a raspuns :" periuta de dinti, buletin si cardul"

DanaAlex, ce mult, mi-as dori, sa pot dormi dupa pofta, dar din pacate, de vreo luna, sunt restanta la somn. Noaptea nu reusesc sa dorm 2 ore legate, merg la baie de 5-6 ori, iar ziua nu pot dormi de obosita ce sunt si oricum petrec mai mult timp la baie decat in pat. Eu beau f multa apa de fel, am zile cand beau si cate 4 L, nu stiu cat de bine este, dar organismul meu cere apa multa.
Distractie placuta la munte!

cu drag burtici, mamici si pitici!

30+AMR 7 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Va mai naste vre-o fata in urmatoarea perioada la acea clinica?

Eu...dar sper sa se intample cat mai aproape de DPN=31.12.2009...

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput