ZODIA FECIOARELOR **16**
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
FECIOARA- 15 septembrie
In plan profesional exista unele nemultumiri, dar ele se vor rezolva mai bine daca vei lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Energia ta fizica si mentala atinge cote maxime, de aceea te-ai putea ocupa de orice iti face placere. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, mai ales ca vei gasi suficienta lume dornica sa iti sustina proiectele. O persoana de sex opus este impresionata de calitatile tale.
dianaiulie2009 spune:
pentru toate fecioarele din patea mea !!!
Azi implinesc 35 de ani si sunt fericita
Yagmur spune:
Cu intarziere urez LA MULTI ANI tuturor fecioarelor...
Eu voi disparea o vreme, din lipsa de timp, dar voi reveni...
Numai bine Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
guzelnico spune:
FECIOARA- 16 septembrie
N-ar fi exclus sa ai o controversa cu cineva din anturajul de la serviciu. De altfel atmosfera la slujba va fi destul de tensionata, caci se vor ivi o multime de urgente pe ordinea de zi. Iar aceasta ar putea avea repercursiuni asupra starii tale generale. Deciziile prompte nu iti sunt astazi favorabile; gandeste-te de doua ori inainte de a spune sau a face ceva.
guzelnico spune:
ANACEZARA (DIANAIULIE), LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianaiulie2009 pentru toate fecioarele din patea mea !!! Azi implinesc 35 de ani si sunt fericita |
La multi ani!!!
si sa fii fericita nu numai azi,ci toata viata
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Va multumesc tuturor pentru urari. Va doresc si eu sa fiti sanatoase si fericite alaturi de persoanele dragi voua !
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Heeeiiii, sarbatorito, ai suflat in lumanarile tortului, ti-ai pus o dorinta? |
Daaaa ... am suflat ... dorinta am uitat sa-mi pun , da ma gandesc acum si imi voi pune una . Mersi ca mi-ai adus aminte
SoriLea spune:
DIANAIULIE LA MULTI ANI sa fii sanatoasa iubita si fericita toata viata ta
ti-am facut un buchet cu tot atatea flori cati ani ai implinit
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL