Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
Fac si eu o pauza si intru la voi .
Maraki am inteles eu bine numai 4 copii la grupa lui Angelo si 2 educatoare ? pai e mai ceva ca la scolile private exclusiviste super
Nu iti face griji ca sigur sunt cu ochii pe ei au super program si nu platiti deloc mult aici e mult mai mult cu toate la un loc. Eu nu m-am prea socializat cu mamicile de la haltgarderie
aveau si acolo in fiecare joi intalnire dupa-masa
dar eu nu mergeam am fost de vreo 2 ori si nu mi-a placut deloc, sa nu faci ca si mine
. Acum mi-am propus sa fiu mai activa la capitolul asta dar iar nu imi vad capul de treaba in perioada asta asa ca nici vb iar am lasat-o balta.
Pun acum ceva reteta de orez f buna se numeste Riz cantonais lui Alain i-a placut f mult, ieri am facut. Mi-am luat ceva carte cu retete de orez sunt 58 de retete
habar nu aveam de 80% din ele, este si orez negru ...am aflat si eu rasfoind cartea, voi ati mancat vreodata?
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
d_melli spune:
Nu n-am mancat orez negru insa unul urat la culoare de zici ca ra negru sigur am mancat , ca imi aduc aminte ca era sa ma inec cand mi-a soptit Marian ca astia sigur nu au spala t orezul
.Si mie imi placea orezul cantonais.Sa vdem cat de simplue d e facutg ca la cat gatesc eu...
Mi se pare mie s-au au disparut culorile la nume?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Irina poate ai mancar orez condimetat cu ceva care il face negru ca e si varianta asta ala e mai clicos cumva
.Nu e foarte foarte simplu de facut dar nici complicat doar ca sunt mai multe etape, vezi tu daca te decizi sa il faci.
Aici am reusit sa pun reteta, e cu explicatii la toate etapele http://bucataria-sylviei.ro/riz-cantonais/ nu e complicat in 15 minute e gata tot eu zic ca asta conteaza, pofta buna va doresc. Am mai facut niste prajituri cu mere mortale saptamana trecuta dar nu am timp sa pun retetele
poate reusesc deseara sa pun reteta de la un pandispan genovez cu mere 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Giova nu ti-a venit pofta de scris si la noi ?
andiaroro spune:
http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/574769460Ferptp
am mai adaugat poze de la botez
irina-gand la gand la "greva"...si la noi e pe 7![]()
Maraki-doar nu trebuie sa-i duci de acum si schimburile de iarna... E super ok no de educatoare la copii...o sa vezi cat de mult va evolua...in privinta activitatilor e ok qunt sigura ca o sa-i placa.dar eu am realizat cata dif e intre gimnastica ce o fac ei dim la gradi si aia de la club ca mod de abordare. prima e de distractie si ceva miscare, a doua e treaba serioasa cu exercitii clare, aparate adaptate,etc...
da,aici legea zicre ce spune Silvia cu no de copii, dar asta-i numai in orasele mici.la alex e o singura ed la 23 de copii si mai are doar jumate de ingrijitoare. Chiar Silvia ...ii ia pe aia 10 copii din ian la voi ca sa nu li se desfinteze clase la anul, nu ca le-a facut o favoare si i-a lasat sa mai copilareasca
.
Eu cred c-am incercat toate felurile de orez ce exista
si inca n-am ochii oblici( e si rosu)...le tot variez- ca doar din iulie doar orez, cartofi, quinoa, fonio si hrisca mananc ca feculente.m-am catarit azi la farmacie(catarul meu a decedat) si am am 58 de kg( cate aveam la incep sarcinii cu Alex), dar in oglinda nu mai arat ca atunci-ca sa nu mai vb de anumite zone sensibile....kg mele normale au fost de la 13 la 27 de ani 49, dar nu cred ca vreau sa mai ajung acolo...in sf, eu imi luasem gandul ca o sa mai ajung vreodata aici
m-am dus ieri cu alex sa o recup pe anastasia si el se juca cu caruciorul de papusi al unei fetite...tanti ii zice: alex, mai incet!
alex: eu vreau mai incet, dar picioarele mele vor doar repedeeee...
si numai asa o tine...acasa
alex, asculta ce-ti spun!
eu vreau sa ascult, dar urechile mele nu vor deloc![]()
maraki spune:
Buna seara,
Silvie si eu ca si Marian husband-ul Irinei la fel gandeam de orezul brun
Credeam ca nu a fost curatat, ca este in coaja
Nu am incercat pana acum, mie imi place ala care se umfla frumos, mai exact cel pt lapte.Socrosenia foloseste doar orezul care ramane cu bobul separat dupa fierbere.Nu prea fac orez pt ca sant singura din casa care mananca.
Ana si eu ma gandeam ca poate au la gimnastica exercitii mai "adevarate" din moment ce au cerut cipicei si vine profesor separat.Oricum nu ma astept sa fie ceva ca in cluburi dar e bine si asa
Irina am vazut si eu la stiri ce se intampla in guvern
Aici s.a schimbat vremea, este friiiig deci trebuie sa cumpar salopeta de iarna cand incepe gradi Angelo( in noiembrie )Platim putin gradinita pt ca restul e suportat de stat, va dati seama ca 1 zi costa 111 euroi?
Micul dejun este adus de acasa si se serveste la 9.30 iar masa de pranz de la 12.30 este data de gradi.
Noua cine ne deschide capitol nou? Bianca? Giova? Eu nu ma pricep....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5