Mamici fericite cu mai multi copilasi (12)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mamabear spune:
Buna mamicilor! Ma bucur tare mult ca e vineri si a mai trecut o saptamana de scoala, iar de data asta avem 4 zile libere! Cele care au copilasi la scoala, cred ca imi inteleg bucuria: cateva zile fara teme, fara trezit cu noaptea-n cap (pot dormi cat doarme bebe, ca si asa se scoala f des noaptea sa pape) si putem iesi la o plimbare prin imprejurimi. Astazi, dupa ce rezolvam cu temele pt mieruri, trebuie sa o scot la capat si cu dezordinea care ne-a "invadat" (puii mei parca si-au mutat toate jucariile si cartile in living, si totusi nici in camerele lor nu ai pe unde calca), uneori simt ca pierd controlul
.Dar cand stiu ca ma asteapta cateva zile mai relaxate, parca prind puteri si am mai mult chef de smotru.
si numai bine si voua si puiutilor vostri.
PS: mi-ar prinde bine niste sfaturi de organizare, mai ales ca cel mic sta mai mult la mine in brate, fetita vrea mereu sa-i dau atentia cuvenita, baietii au nevoie de ajutor la teme etc (nu ma plang, dar as vrea sa simt ca detin controlul). Imi cer scuze, cred ca s-a mai discutat, dar pana reusesc sa citesc 11 capitole din urma...
Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002)
, Maria(7.04.2005)
si Stefan(25.06.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mcrmiki spune:
Mamabear uite ce am gasit: http://dulcecasa.blogspot.com/search/label/cum%20ma%20organizez , poate gasesti idei interesante aici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Hai ca nu va mai gaseam... sa aduc iar subiectul pe prima pagina, poate asa mai scrieti doua vorbe... Activitate ioc pe aici...
Noi suntem bine, sanatosi... de azi, 3 sapt. in vacanta
Si-l asteptam pe Mos Craciun... La gradinita a venit ma irepede, pt. ca au intrat in vacanta, iar acum duc munca d elamurire ca mai dureaza pana o veni si acasa...
mcrmiki spune:
Buna fetelor! Eu sunt tare necajita. In urma cu 18 zile inima tatalui meu a incetat sa mai bata. A fost la o petrecere, pe care o astepta tare mult si a murit dansand, cei cu autopsia au spus ca a facut infart. Inca suntem socati, nu putem accepta ca nu mai este, ca nu va mai veni acasa, el un om cat un munte, pe care nu l-am stiut bolnav si care nu s-a plans niciodata de nimic. Sunt tare trista, am crezut ca atunci cand va veni momentul sa plece voi fi cat de cat pregatita psihic sa accept ca nu mai este, dar asa cum s-a intamplat nu pot accepta. Anul acesta a facut 60 de ani, a facut o petrecere mare cu toti verisorii lui, a fost asa de fericit, chiar spunea ca cine stie cand se mai intalnesc cu totii. Nici macar pensia nu si-a scos-o de pe card, nu a mai apucat. Imi vine sa urlu de durere, in fiecare moment ma gandesc la el, este crunt.
Macrina spune:
Miki, imi pare rau, condoleante E tare greu cu parintii, stiu, ai impresia ca or sa stea tot timpul asa cum sunt.. Gandeste-te la momentele frumoase.. Roaga-te pentru el..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Miha, condoleante ! Imi pare foarte rau ca tatal tau s-a dus atit de repede. Si era tinar !
Ce viata !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Miha, condoleante! Imi pare foarte rau. Incearca sa te incarci cu bucuria copiilor de sarbatori, ca sa poti trece peste durere.
Cornelia
mcrmiki spune:
CRACIUN FERICIT! Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu, decat deloc. Cum vi-ati petrecut sarbatorile? A venit mosul la voi?
Noi l-am sarbatorit pe Bogdan in 23 dec. la u
mcrmiki spune:
Nu stiu ce am facut ca am trimis mesajul inainte da-l termina. Va spuneam ca l-am sarbatorit pe Bogdan la un restaurant pt. copii si a fost tare incantat. Pe 24 dec., cand de fapt a fost ziua lui a mai primit o tura de cadouri din partea familiei, apoi seara a venit mosul si au fost tare, tare fericiti, au primit cam tot ce si-au dorit. A fost tare frumos vazandu-i atat de fericiti, intr-o vreme asa de urata.
Voi cum ati petrecut?
miraklucker spune:
Buna sear mamici
Miha imi pare rau sa aud o asa veste trista. Condoleante pentru tatal tau.
cu intarzire Bogdan!!!!!! miha sa-ti trasica baiatul cel mare.
In sfarsit am vacanta. mult am mai asteptat-o. De Craciun a fost frumos, ca in fiecare an de Ajun am stat acasa, mergem la biserica, si vine mosul sau christkind aici. copii au fost tare fericiti de cadouri, dar si foarte mandrii de cadourile facute de ei special pentru noi de Craciun. A doua zi am plecat la colindat si ne-am intors abia aseara.
Zilele ramase vreau sa ma bucur de copilasi,sa nu fac nimic. avem in plan sa mergem la babalceala, la sanius si la ski.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.