Mamici fericite cu mai multi copilasi (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

hello mamicute si bine v-am regasit!!
se pare ca si familia noastra se mai mareste cu inca un membru. testul pozitiv darabia joi mergem la doctor.
cand va vad pe voi ma simt mai bine ptr ca la cine am zis ca am ramas din nou gravida m-au privit ca pe o ciudatenie. Cum adica vreau 3 copii?? Nu sunt destui 2? exista cumva norma la facut copii si nu stiu eu?

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

sashenka_h felicitari pentru testul pozitiv, o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc. Se pare ca da exista o norma de mazim doi copii, cei care fac mai multi sunt. Multe remarci mai mult sau mai putin jignitoare am primit si eu, si inca de la oameni de la care nu ma asteptam sa fie asa de ingusti la minte. Nu-i lua in seama , capul sus si voi sa fiti fericiti.

Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu parca primesc fericire cu polonicul, si asta numai din partea si datorita copiilor. Si relatia cu sotul este parca alta decat in familiile cu 1-2 copii, mai calda, inca plina de romantism si de neprevazut. E drept ca in mare parte ni-l asigura prunicii ( neprevazutul). Cand ma intalnesc cu prietenele mele cu 1-2 copii( cu foarte rare exceptii), par obosite, ofilite lipsite de viata de bucurie si initiativa. Intr-una se vaita ca nu mai pot, ca abia se descurca si ca de nu i-ar ajuta cele doua perechi de bunici si o vecina nu stiu ce s-ar face. Cate mamici cu multi copii am intalnit pana acum, pe nici una n-am auzit-o vaicarindu-se. Toate au in cap numai proiecte pentru prunci, pentru familie, cum sa faca sa se organizeze mai bine... etc, e o incantare sa stai de vorba cu ele.
Eu cred ca suntem niste iubite de Dumnezeu si binecuvantate de toata fericirea lumii.

hannen bine ai revenit. Intra mai des si improspateaza-ne memoria

freedeliafelicitari pentru baby Jane.Sa fie o bebica mancacioasa si cuminte, iar voi sa fiti fericiti cu totii.

Saryta bine ca mai dai si tu cate un semn.

Va imbratises pe toate , o duminica frumoasa in continuare.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara! A venit primavara, in sfarsit!
Saryta bine ai rebenit! Sa ne mai scrii cand ai timp, ce mai fac fetele?
Freedelia felicitari pentru baby Jane, ma bucur ca sunteti bine. Diferenta cea mai mare, atunci cand apare un bebe in familie este fericire mai multa, asa ca avem doar de castigat.
Hannen ma bucur ca ai mai "trecut" pe la noi. Ce mai faceti? Cum se mai comporta fetele? Ai mei cand se cearta, cand se pupa, acuma mai putina cearta pt ca stam mai mult pe afara si acolo nu se cearta. Cum stai cu timpul? Stiu ca vroiai sa le faci pe toate si nu mai aveai timp de nimic.
Mik ce mai fac copii?
Sashenka_h felicitari, sarcina usoara. Nu-i baga in seama pe cei ce n-au de lucru si comenteaza, voi sa fiti fericiti. Daca ar sti ei ce fericiti suntem noi, ne-ar invidia.
Somleac ti-am mai spus, emani energie pozitiva. Si eu simt la fel ca si tine, doar necazul cu tatal meu ma mai face sa ma intristez, dar asta-i viata. Si pe noi ne intreaba multi cum reusim sa ne descurcam, noi de obicei organizam iesiri, probabil suntem mai energici, primim energie de la copii.
Astazi este ziua sotului meu, el aduce primavara. Nu ma simt inca in stare sa facem petreceri acasa, asa ca aseara am iesit in oras cu prietenii, iar astazi cu familia acasa. A fost bine, il vad tare fericit, ceea ce ma face si pe mine fericita. Am uitat sa va spun ca de o saptamana merg la sala, la fitness, ma simt tare bine, mai ales ca mi-a trecut si febra musculara. Sper sa ma tin, mai ales ca este la 2 min de lucru si pot merge fara probleme. Copii sunt bine, asteapta iepurasul, au facut deja scrisori, sa vedem ce le aduce.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Delia, felicitari pentru micuta Jane. a ai o bebita cuminte, somnoroasa si mancacioasa. si pentru John si Jodie, La multi ani cu intarzire, sa creasca mari , sanatosi si cuminti sa va aduca numai bucurii.
Hannen bine ai revenit. Ce mai zic printesele tale. Merge si cea mica deja la gradinita?
Saschenka, felicitari. O sarcina fara probleme si un bebe sanatos. O fetita?.......nu-ti fa griji de ce spun altii. eu sunt departe de toti de acasa si tot am avut de auzit destule.
Eu am fost azi la muzeu cu copii. Un muzeu de stiinte naturale cu multe animale impaiate si acum de Paste expozitie de oua. foarte multe familii cu copii. nu am putut sa nu remarc ca majoritatatea aveu 3 sau chiar mai multi. se para ca aici putine familii se opresc la 1 sau doi copii.
Mcmiki, La multi ani sotului tau. Sa fie sanatos, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batranete.
.........uffffff, fitnes si eu cochetez de mult. vineri am fost sa vad, al meu sot imi zice ca mai bine ma relaxez in pauza de pranz decat sa alerg la fitnes. Dar tot cred ca voi incerca un abonament pe cazeva luni macar

.......noi suntem virusati. Ne-a virusat David acum cand in sfarsit a a venit primavara, dar in rest bine!!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna

Draga sashenka_h esti pe aceasi lungime de unda cu mine.
Am nascut in febr bb3-Matei.
Eu mai am un baietel de 8 ani si o fetita de 4.
Vreau sa-ti spun ca am intalnit atitudinea lu' "de ce mai faci unu?"
peste tot.
De la serviciu'meu,la medicul ginecolog,la prieteni,rude.
Nimeni nu a putut sa accepte explicatia ca pur si simplu am mai vrut un bb. Adik "L-AM VRUT". Nu a fost o intamplare,un accident.

Ieri baietelul meu mare mi-a spus ca la el in clasa este singurul cu 2 frati. Restul sunt singuri la parinti sau maxim un frate.
Asta e tara.
Eu sunt foarte fericita ca s-a nascut si bb3.
E greu dar e frumos.

Va pup
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Somleac, ce frumos ai spus.. LA fel ma simt si eu, plina de energie si happy.. desi total aiurea: n-am ajutor la cei trei muschetari, gravi in 34 de sapt, singura cuc intr-o tara straina, plini de datorii... noi sa fim sanatosi..
Adevarul e ca ma descurc inca cu ei, sunt niste scumpi.. si de cele mai multe ori ma simt binecuvantata, cu atata armonie si rasete pe aci.. Fiecare copil are darul lui.. Aproape ca nu ne mai lipsesc prieteni sau rude.. doar uneori ce ma mai apuca amocul pe mine.. ei ar sta toata ziua in casa sa se joace..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

va multumesc fetelor ptr incurajari
mralu sa stii ca si eu mi l-am dorit, desi am spus la toata lumea ca afost un accident ptr ca daca nu imi sareau ai mei in capsi se isca al treilea razbel mondial. au niste conceptii...ma rog...bebe sa fie sanatos si sa nu am probleme cu sarcina..

Mami Andreea 5sapt si 3 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am mai intrat de foaaaaarte mult timp pe la voi, desi tot mamica fericita de mai multi copilasi sint... ba chiar as putea spune ca din ce in ce mai fericita. Sper sa am timp sa citesc ce ati mai scris in ultima vreme, dar acum am intrat sa va urez:

Sarbatori pascale fericite si liniste, alaturi de cei dragi, cu multa lumina in suflete si in casa! Sa va aduca numai bucurii!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Dragi mamici,

Sper ca ati petrecut cu bine Sfintele Sarbatori !
Noi am fost la socrii in Romania si am fost rasfatati cu de toate.Acum am revenit acasa si intramin ritm normal.

Sashenka felicitari pt sarcina ! Sa fie usoara si frumoasa si sa ai o bebelusha asa cum iti doresti !

Fetelor, eu am visat ca eram gravida cu gemeni, baiat si fata si zic eu in vis, calma: nu-i nimic ca sint 2, bine ca e si o fata sa echilibram balanta in familie....
De cite ori inainte visasem ca o sa am gemeni ma panicam in vis si ma trezeam speriata si apoi usurata ca a fost doar un vis ! Acum nu, dimpotriva !Nu ma mai sperie numarul lor !!!!

Totusi, 3 mi se pare numarul ideal de copii in familia noastra ( sau 4 cu conditia sa avem o fetita de culoare, adoptata)

Hai mai povestiti , Nelia, Hannen, Eliana, Adita, Mira, Somleac, Miha, Macrina, mralu, mamabear si restul fetelor

Mergi la inceput