Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Sasha, dar mult a trecut pana ai revenit... Iti doresc o minunata zi de clasa I, sa faci poze, film, o sa intrati si in clasa, copiii in banci pt prima oara... Sa fi cea mai frumoasa mamica! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
OF ANCA, multumesc!!!!!
Cred ca sti prea bine ce mari sunt emotiile primei zile de scoala. Imi rod unghiile pana la oase
Sper ca se va descurca si ii va placea
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:

Mai fetelor dar ce va pregatiti voi de plecare! Imi pare rau ca nu putem veni si noi. Daca nu era prima zi de clasa I la Florin sigur ne alaturam si noi. Dar poate se mai face si la anu' o iesire din asta si atunci ne alaturam si noi, ca altfel ma trage cuscra NOVUS de urechi![]()
ANCA nu stiu daca tu ai retinut ca mie imi place verdele sau este doar o coincidenta ca imi scri mereu numele cu ac. culoare dar oricum eu te 

pt. asta. ADOR verdele![]()
OLISHKA vad ca nu a aparut astazi la raport sau nu am fost eu atenta??? Sper ca Davidutu este bine ca parca aseara era cam scancit
Si chiar imi lipseste CHATONICA. Poate mai intri sa ne saluti si sa mai vedem pozici frumoase cu dragoana.
FLORINELA multa sanatate platinatului. Sper sa te lamuresti ce are. Poate este totusi o intoleranta la lactoza. Cat despre kk dupa fiecare masa ai incercat erceflora? Ajuta foarte mult la reglarea tranzitului. Se dizolva o capsula pe zi in laptic sau ceai sau suculet. Ce prefera platinatul mai bine. Pe noi chiar ne-a ajutat....sti ca si noi avem probleme cu burtica.
Va puuuup gagici si ma duc si eu sa ma bag la somnic
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
anca_nicolae spune:
Sasha, victorieeeeeee!!! Eu am retinut, la odisee, prin luna nov anul trecut, abia ma inscrisesem eu la voi, ca o parte din mamici isi tot setau culoarea semnaturii, si in functie de tipul de web client, explorer sau mozilla, unele vedeau o culoare, altele nu, si dupa multe incercari nereusite ale tale, in care tot specificai ca vrei semnatura verde, cineva ti-a raspuns cam asa: "poate ca tu nu vezi modificarea, dar stai linistita, noi o vedem, ESTI VERDE!!!" Si asa m-a amuzat exprimarea incat in mintea mea a fost clar de atunci: sasha este verde! Si da, de atunci, am avut mereu, mereu in gand placerea sa te scriu verde, sperand ca intr-o zi, vei simti "coincidenta". Si iata ca ziua a sosit! 
Pisik06,
la tine nu am retinut culoarea preferata,
, insa uite ce explicatii si pont iti sugerez:
- explicatia: cum bine a scris IlesClara, unii spun LMA general, altii doar se gandesc si nu scriu. Eu in general urez rar LMA, imi place mai mult sa urez ceva intr-o clipa mai aparte, clipa ce poate fi in cu totul alta zi decat una de sarbatoare. Insa gandul meu pentru sf Ana de azi a vizitat-o si pe micuta voastra, mai ales ca... si sa vrei sa fi "invizibila", nu ai cum, esti inalta si asta imi place mult [vb IlincaiM, gnom ca mine], ai un sot foarte simpatic si cu privire vie, iar pisilina de bucuresti e o "dulce tare dulce".
- pontul: incearca sa folosesti culori in mesajele tale, ca sa poti pune nuante diferite pt persoane sau idei diferite, ca la cartile cu poze pentru copii, primul lucru se rasfoiesc pozele, abia apoi textul... suntem noi mamici, dar vezi ce suflete de copii avem? ![]()
![]()
![]()
Novus,
merci de raspuns, asa imi aminteam si eu, 50, insa vazand ca altii au dat mai putin la avans, nu mai eram sigura. 2 nopti si noi!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
petrean spune:
netaza..bantui singura pe aici..ca nu am inchis un ochi..are cum era de asteptat..si cum viroza lui peshte se transmite la foc automat..a racit si andrei care mi-a fost cu febra 39 toata noaptea...impotriva incercarilor mele(inclusiv cele babaesti)de a-i reduce febra. Eu sunt in stadiul...ala..de mucesc..in continuu..vad ca nu mai mai doare gatul..dar pana scap de muci si de ochi umflati..mai e..azi merg cu andrei la dr..sarac pediatra..cred ca e satula de moaca mea

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
andiaroro spune:
Denisa-apreciez efortul de a raspunde comentariilor mele, dar am o vaga senzatie ca exista si o mica doza de ironie in mesajul tau (poate sunt eu inca adormita si-s mai "sensibiloasa"-scuze, daca ma insel).
Intamplator, am crescut la tara si chiar acum cand vin in vacanta tot pe la "tari" imi petrec marea majoritate a timpului. tocmai pentru ca stiu f bine cum isi cultiva "morcovii" unii tarani, am folosit cuvantul bio -o aveam in fata ochilor pe vecina maica-mii care pune cu mare grija nitelus "azotat" la fiecare leguma din gradina ei. in cazul asta, eu nu vad prea mare diferenta intre morcovul ei si cel de la magazin...Daca ai fi fost atenta la mesajul meu ai fi vazut ca nu militez pt borcanele, le consider interesante pe cele certificate bio in cazul in care nu sunt sigura legumele au crescut 100% doar prin forte propii...revin
pisigri spune:
Ayla,
multa putere in continuare, o sa fie bine totul, ti-am mai spus.
Petrean,
mare belea cu gripa asta a voastra. Inca o data va uram multa sanatate; gemenii ce fac?
Andiaroro,
pe mine personal m-ai pus pe ginduri bine ieri cu mesajul ala, numai ca ieri nu am apucat sa zic mai nimic. Insa discutia mi se pare constructiva. Nu e vorba neaparat de chimicalele pe care le pun taranii in pamint in anul respectiv, la morcovul respectiv, ci si de chimicalele din sol, care au o remanenta uriasa de cele mai multe ori, e vorba de chimicalele aduse de apele freatice de suprafata de pe tarlaua vecinului care mai are niscai DDT de acum 100 de ani, etc.
Problema mea pina acum - zic pina acum ca poate mi-o rezolvi tu cu niste lamuriri - e ca eu nu prea am incredere in eticheta bio. Poate producatorii de afara sint seriosi si poate se verifica intr-adevar ca bio sa fie bio, in RO am avut surpriza sa constat ca o marca de lapte bio provine de la vacute care faceau aceleasi tratamente hormonale ca si suratele lor mai putin ecologice, mincau nutret cumparat crescut pe unde apuca, singura chestie mai bio la ele era ca nu primeau concentrate de-alea facute industrial, cu uree si alti aditivi meniti sa faca vaca mare si grasa si frumoasa. E si asta un cistig, dar nu justifica diferenta de pret.
Asadar, ce marca de borcanele bio folosesti? Si ai incredere 100% in ele? Ca mie mi se par scumpe bine aici in RO...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
| citat din mesajul lui pisigri Ayla, multa putere in continuare, o sa fie bine totul, ti-am mai spus. Petrean, mare belea cu gripa asta a voastra. Inca o data va uram multa sanatate; gemenii ce fac? Andiaroro, pe mine personal m-ai pus pe ginduri bine ieri cu mesajul ala, numai ca ieri nu am apucat sa zic mai nimic. Insa discutia mi se pare constructiva. Nu e vorba neaparat de chimicalele pe care le pun taranii in pamint in anul respectiv, la morcovul respectiv, ci si de chimicalele din sol, care au o remanenta uriasa de cele mai multe ori, e vorba de chimicalele aduse de apele freatice de suprafata de pe tarlaua vecinului care mai are niscai DDT de acum 100 de ani, etc. Problema mea pina acum - zic pina acum ca poate mi-o rezolvi tu cu niste lamuriri - e ca eu nu prea am incredere in eticheta bio. Poate producatorii de afara sint seriosi si poate se verifica intr-adevar ca bio sa fie bio, in RO am avut surpriza sa constat ca o marca de lapte bio provine de la vacute care faceau aceleasi tratamente hormonale ca si suratele lor mai putin ecologice, mincau nutret cumparat crescut pe unde apuca, singura chestie mai bio la ele era ca nu primeau concentrate de-alea facute industrial, cu uree si alti aditivi meniti sa faca vaca mare si grasa si frumoasa. E si asta un cistig, dar nu justifica diferenta de pret. Asadar, ce marca de borcanele bio folosesti? Si ai incredere 100% in ele? Ca mie mi se par scumpe bine aici in RO... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
gemenii sunt si ei la faza de mucit..si abia respira:(((
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, sa stiti ca sunt cam supi . Toata lumea a urat La multi ani tuturor Anelor, mai putin fetei mele. Exista vreun motiv pentru care ma ignorati frecvent? Nu vreau sa para ca sufar de mania persecutiei, dar cateodata am senzatia ca oricat de mult raspund si oricat ajut, orice pas imi spun, orice povestesc, parca sunt invizibila![]() ![]() . Imi pare rau daca v-am suparat, dar asta simt.Si daca nici nu o sa mai putem veni la munte (Ana tot mucioasa e in continuare, mai vedem si maine cum se prezinta), simt ca chiar nu o sa mai exist pe aici..... |
Eu am uitat complet sa felicit Anele... O fac acum. La Multi Ani!
Ana Bianca bebe de Pisik06
Ana Miruna, bebe de claudela
Ana, bebe de Cris_tianus
Ana Katherina, bebe de Gaza22
Nu te supara pe noi, vezi ce agitate suntem cu plecarea asta! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetele am deschis un nou draft pe mailul comun unde sa punem numerele de telefon; cred ca sunt absolut necesare pentru plecarea la munte, ce ziceti?? ne mai sunam , maine poate vorbim clar cine la ce ora pleaca, mai cerem si noi informatii despre drum ![]() ; deci hai, bagati numerele sa plecam cu listuta printata in bagajel |
Yup! Eu ma gandeam ca iau numere din lista aia pe care o facusem pentru nastere... Nici nu stiam ca nu mai exista.
. M-am adaugat si eu si mi-am permis sa copiez in lista si numarul lui cativ care il trecuse intr-un mail separat (nu sa il si sterg), sper sa nu se supere pe mine.
Oferim date despre traseul Targoviste-Campulung. 

Abia astept!
PS Am gasit si lista veke.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Yup! Eu ma gandeam ca iau numere din lista aia pe care o facusem pentru nastere... Nici nu stiam ca nu mai exista. . M-am adaugat si eu si mi-am permis sa copiez in lista si numarul lui cativ care il trecuse intr-un mail separat (nu sa il si sterg), sper sa nu se supere pe mine. Oferim date despre traseul Targoviste-Campulung. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abia astept! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
exista lista..cum sa nu?e la parole..sau asa ceva
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra