Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deea_24
este de fapt un site, uite link-ul http://imikimi.com/ dupa ce iti salvezi poza in computer poti sa o stergi de pe pagina Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN Darian's B-day ticker! bebe mic |
am inteles! ma luminezi si pe mine cum se procedeaza?
ALICe

eu
philip spune:
neata
deea, nu am zis ca voi si pune in practica ferber. elena, da, cica invata bebeii sa doarma singuri dar implica plans gradual, adica ii lasi sa planga cate 2 minute, te duci ii linistesti, tura urmatoare ii lasi mai mult etc. aseara l-am adormit de 3 ori si tot de atatea ori s-a trezit, pana la urma a adormit la san, lucru care la el nu se intampla si l-am lasat cu mine in pat. a dormit de la 10 la 4, papa si somn pana la 7. acu ma bate gandul sa-l iau in pat cu mine, doar n-o sa dureze pana la adolescenta. imi pare insa rau ca nu poate dormi cu Philip, la mine este e scopul ca Philip abia asteapta.
la multi ani sarbatoritilor
alic, felicitari pe dintisor
maine pleaca soacra, va fi o zi trista.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
laurraa spune:
buna fetili!
de doua zile am ajuns si noi acasa de pe la mare si bunici si nu mai fac fata cu bagajele, spalat, curatenie, etc
maria_bunica, ana maria, La Multi Ani pt Sf Maria si Sf Ana de pe 9 si tuturor ce poarta aceste nume minunate
La Multi Ani bebilor ce implinesc astazi 3 si 4 lunite
alynta, si noi avem leaganul cu vibratii si ne-a salvat de multe ori :); acesta este http://www.okazii.ro/catalog/32303281/LEAGAN-SEZLONG-2-in1-CU-VIBRATII-FISHER-PRICE-pana-la-18kg-.html#galerie
anda, felicitari pentru kg bebe si noi am fost la dr, este perfect sanatoasa multumim lui Dzeu numai ca ia fff mult si repede in greutate; are 7500 grame; nu e ceva gresit, insa a zis sa-i scurtez timpii de alaptare
deaa, foarte frumoase pozele; de pe link-ul postat de tine putem lua programelul?
uitati poze de la 3 luni http://picasaweb.google.com/laurraa14/Maya3Luni?feat=directlink
si de la mare http://picasaweb.google.com/laurraa14/Mare2009?feat=directlink
cat ar tbui sa-i tinem pe zi in funduletz?
pupici si revin
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Andreea, nu ti-e teama sa-l culci cu philip sa nu-l loveasca noaptea? pup
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa uitati poze de la 3 luni http://picasaweb.google.com/laurraa14/Maya3Luni?feat=directlink si de la mare http://picasaweb.google.com/laurraa14/Mare2009?feat=directlink cat ar tbui sa-i tinem pe zi in funduletz? pupici si revin mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Bun venit, frumoase poze!
Teoretic pana la 6 luni nu au voie deloc in fundulet. Stiu ca nerabdarea e mare, intai cu ridicatul/statul in fundulet, apoi in picioare, dar bine pentru coloana lor ar fi cam ca la carte.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
La multi ani copiilor sarbatoriti azi!
La noi e ca la nebuni de 3 zile, o sa ajung sau la spital, sau la balamuc. Nemo, ne luam de mana.
Intrebare: sa aleg pentru botez o biserica unde imi place locatia si spatiul interior dar nu-mi place popa, sau sa caut un popa de inteles dar in alta parte?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
philip........nu stiam ca se numeste asa metoda asta,dar exact asa am facut eu si cu exceptia toanelor pe care le mai are din cand in cand si o iau cu mine in pat,acum doarme numai in patut![]()

laurraa....vai de capul meu ce-i pe capul tau....mai faci fata la cate s-au adunat? Felicitari pentru kg Mayei
e atat de frumoasa
chiar si cu ochelarii lu' mami![]()

carla.......grea decizie.....dar totusi,da-l incolo de popa
nu-i mai faceti si lui poze..faceti mai multe Larisei![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
philip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa , nu ti-e teama sa-l culci cu philip sa nu-l loveasca noaptea? pup mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Laura, nu vreau sa-i culc acum impreuna, speram ca vor dormi in aceeasi camera in paturi separate. dupa un an, poate ii culc in acelasi pat, pana atunci cred ca Philip va dormi cu daddy si eu cu Nicholas.
frumoase poze
carla, bafta cu botezul.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
kiralina spune:
Pupam stupul si oferim o mega felie de tort cu ciocolata si inghetata, ca doar azi am fata mare, 3 luni. 
La multi ani tuturor albinutelor!!
Noi am rezolvat cu botezul, am dat avans la restaurant, am vorbit cu preotul etc. Mai trebuie sa imi cumpar eu o rochie si gata suntem pregatiti de party.
Carla, eu zic sa incerci sa cauti o biserica cu un preot ok. Asta daca ai timp si chef.
Pe mine ma cam streseaza ideea ca o sa imi chinuie copilul, o sa il tina o ora si jumatate la slujba si o sa il mai bage si cu capul la fund. uffff....
mamica Adei (11.06.2009)
kiralina spune:
Nu imi e clar cu statul in fund cum e.
Deci abia la 6 luni o pot pune in fundic.... ufff. Dar pana atunci nu ridic incet, incet spatarul la carut? Adica acum la 3 luni ce inclinatie e ok?
mamica Adei (11.06.2009)

mic Darian Rafael (22.04.2009)