Puiuti de Randunici 2008!! (308)
Raspunsuri - Pagina 9
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ma chinui sa va dau un pont: merge daca deschideti reply cu clik de dreapta "open in new window" Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
i-am dat si "trimite un raspuns" sa vaz ce iese
mimonix spune:
Mai merge si daca deschideti cu Mozilla in loc de explorer ![]()
Gata, m-am zbatut atat ca sa beau si eu un pahar de ceva de la Soparlescu dis de dimineata
Acum m-am calmat, ma duc la trebile mele 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Gata, m-am zbatut atat ca sa beau si eu un pahar de ceva de la Soparlescu dis de dimineata Acum m-am calmat, ma duc la trebile mele ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Mai eu una nu iti mai torn si vad ca ti s-o urcat la cap![]() Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
amira_roxana spune:
liana, olgu 
multumesc mult pt raspunsunsuri. dar cardul ala international de sanatate (pe care nu-l avem) e bun la ceva?
raluca2107 spune:
LA MULTI ANI GECKO SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!!!!!!!
Am vazut si bebele lui Blankar, copia fidela a mamei, e superb si are o fatzuca atat de conturata.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Olgutzika spune:
E legal, cred ca e si recunoscut in lume
si parca dura pana ti-l dadeau. Si costa si ala 10 lei ( tot parca ).
Mircea, fa-te ca lucrezi
...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI GECKOLINO SA FII SANATOASA SI LA FEL DE NEBUNATICA
...SA AI O ZI MINUNATA

mihutza,bitza,roxana
pt complimentele facute puiutului meu...da mai e un blondin ..cu cine o semana?randunoiul isi pune semne de intrebare![]()
...cica ta'su a fost blond dar nu chiar asa de blond...
roxana nu sunt obligatorii dar e bine sa le ai ca Doamne fereste nu se stie ce se intampla...eu tot timpul le-am facut la allianz tiriac...sunt in jur de 90lei cred..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
raluca2107 spune:
Intradevar nu sunt obligatorii asigurarile, dar sunt super utile. Noi le-am folosit si anul asta si anul trecut pentru Sabin. De fiecare data am achitat cam 200 de euro pe consultatii si retete si pe urma ne-am primit banii de la asigurari. In conditiile in care prima de asigurare a fost cam de 50 de ron de persoana , a meritat.
Legat de pofta de mancare, eu i-am dat lui Sabin o gramada de siropele. Pana acum nici unul nu a avut mari efecte, dar de vreo 10 zile ii dau vitamina C, 3 picaturi de 3 ori pe zi si a inceput sa manance mult, mult mai bine. E a doua oara cand ii dau si are rezultate bune. E desigur posibil sa fie si efectul in timp al altor siropele, dar eu parca inclin sa cred ca Vit C si-a factu treaba cel mai bine. Oricum merita incercat la copiii cu probleme cu atat mai mult cu cat e bun si pentru intarirea imunitatii.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
gecko spune:
multumesc dragelor

...mai potiti ca avem de unde 

si avem de ce 

mai, ca tot discutam de greutate si pohte de mancare...eu ce ma fac cu piticosenia mea? Ca am auzit-o si pe cami zicand ca Luca are 85cm
...al meu cu parul facut tzepi de-abia ajunge la 80
Aveti vreo reteta pentru schimbat zestre genetica???

Si cu intarcatul cu Garmastan
. Ieri am uitat Bepanthenul pe tzatza...nici capul nu l-a durut pe copchil. Nici lamaia nu e o solutie...ca la o cina cu peste el a mancat feliile de lamaie (asta e din cromozomul lu' ma'sa
). Doar armata il mai intarca pe asta...sau vreo gagica cu tzatze mai faine ca ale lu' ma'sa.