Puiuti de Randunici 2008!! (308)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi de vis!! asa nasteri sa tot ai!.. bravo! sa iti traiasca copilasii frumusei!

Ramo am vazut batzaiala de Andru si imi place ultima poza de la motz.. mai ce blond eeee!! oltenii astia sunt cam blonzi..

no ca vb de papaciosi.. poate din programul pe scurt pe care l-am zis nu pare, dar si Andra mea cam e termita.. imi cere intr-un aproape "papa".. si ea mai papa cereale de porumb sau cheerios (simpli nu din aia dulci) sau biscuiti intre mese.. sau aici sunt un fel de branzeturi ca niste bastonase, mozzarela si ii plac si alea mult.. si bananele ii plac mult de tot..

Simo ce emotii tre sa fie acolo cu clasa I!
Ioana multa sanatate!

ma bucur sa il vad si pe bb Marc! Blanka sa iti traiasca baietii frumosi!

sunt de acord cu ce zice Naty.. fiecare are metabolismul lui.. la unii e de ajuns putin, la altii e de ajuns mai mult..
Cat despre borcanele eu una nu am fost niciodata fan.. luam doar daca mergeam undeva, in rest la noi nu prea au functionat.. si la fel consider ca e bine sa se invete sa rontzaie/pape singur mai ales ca deja sunt la varsta la care stiu ce inseamna sa manance.. eu cand o vad pe Andra cu ce placere mananca ea singura si duce lingurita la gura desi e aproape goala, ma topesc.. si imi dau seama ca a crescut si altele sunt preferintele..si am noroc ca nu face nici prea mare dezastru prin jur, tot ce da pe langa e pe scaunel/tavita sau pe ea, sau se mai sterge de parul din cap ..
in schimb mai nou s-a smecherit cu adormitul seara.. nu mai vrea sa isi tina bibele singura.. caraie la mine sa il tin eu..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Ce face Gecko acum????
Cred ca asta face :

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Si ca sa nu mai pierdem vremea, ca d-asta nu m-am culcat pana la ora asta , de la mine pentru Gecko, faranumarfara numar :

Sa fii fericita, sanatoasa, voioasa, glorioasa, curioasa, fitoasa, batoasa toata viata! Ca ai cu ce maaa!
La multi ani,SOPARLESCU!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

dupa 20 de ani, vorba lui nea' dumas , vreau sa scriu si eu 2 vorbulite, si de vreo 3 ore tot incerc si nu mi se deschide pagina de raspuns; cand in sfarsit am reusit sa deschid pagina, na de vezi ca la trimiterea mesajului s-a blocat, asa ca....mesaj netrimis si nesalvat ... sa vedem de data asta....o fi vreun semn, nu tre' sa mai scriu ? eh, asta e, stiti ca
nu pot pentru ca sa fac scrisorica, intrucat nu am mai avut timp sa intru pe forum, asa ca sunt foaaaaarte restanta cu tot... asta e, m-oi face si eu mare
pe ultima pagina (ultima la mine, ca la cum imi merge forumul ....probabil voi pregatiti deja randuneii de clasa I ) am vazut mesajul bolduit al roxanei, ref. la asig.med. la plecarea in afara tarii; rox, eu mi-am facut intotdeauna varianta cea mai simpla de asigurare, asa sa fie in caz de doamne fereste; nu e foarte scumpa si se face rapid; nu te obliga nimeni sa iti faci daca nu vrei, pentru ca te priveste in mod direct cum te descurci acolo daca doamne fereste ai nevoie de servicii medicale

asaaaa, sa trec la obiectivul mesajului meu, ca noaptea e scurta ... am trimis pe mail-ul comun o carticica (din cate imi amintesc unele fete o au, insa nu stiu daca o au si in format electronic si au trimis-o deja pe mail; in caz ca da....asta e, ignorati mesajul asta si mail-ul respectiv ); cine vrea sa descarce sa o aiba, sa o foloseasca... poftiti va rog ! eu sunt din categoria "o am si sta bine in calculator" ; recunosc, nu sunt deloc "disciplinata" in privinta asta, niciodata nu m-am putut tine de "astfel de chestii" ......daaaaar, daca voua va va folosi, si veti deveni , poate pentru "fapta mea buna si altruista" , zana "topesteslaninute" imi va acorda un bonus de macar minus 5 kg acolo ... nici nu v-ati prins despre ce fel de carte e vorba, nu ? in mail am scris si pasii care trebuie urmati pentru a descarca, pentru cine nu a mai folosit varianta asta de download.
cu acestea fiind spuse, back in business si va foarte -acesc

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no, daca-i musai cu placere

Luati si poftiti si cu toti serviti, caci avem de ce si avem cu ce .

Mimo, un pic daca te grabeai i-o luai inainte lui geckoman. Si stai linistita, ca daca nu e alarma de la pompieri sau telefonul de la ambulanta, in timpul somnului eu nu raspund la stimuli externi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si pentru ca astazi merit si eu un cadouas, tocmai am aflat ca s-ar putea sa rasara soarele pe strada mea si altfel decat carandu-ma cu catel si purcel pana in Ro. Doamne ajuta sa mearga treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko

Sa fii sanatoasa si toate dorintele sa ti se implineasca!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Repede repejor ca am treaba muuulta multa!

Mihutz, nu intarc, iubita mea, brusc! Eu nu stiu daca o sa intarc vreodata . Am spus doar ca stiu CUM sa o fac ( vezi Garmastanul dat pe sfarcuri ). Iar borcanelele au intervenit acum in discutie doar ca reper pentru cantitate. Pentru mine au fost solutie de urgenta in deplasari. Hihi, sa fi avut eu banii pentru borcanele zilnic....as fi plecat la Nicoleta la Wien

Vio, sunt numai urechi!!!! Ai dreptate, asa e cu cele cinci bucatele. Ce e cert la Sophie este ca nu pot sa o silesc sa manance. Si sa vreau asta, nu pot, nu ma lasa! Terapeuta ti-a gasit vreo legatura intre moftureala si alaptare?

Mimo, sa iti fie de bine relaxarea! Asta era si ideea, nu ?

Liana, hai sa pupam ! O sa iau caltita, saru'mana!

Bubu, cum v-a fost noaptea? Ce face Vladul?

Naty, ti-ai mai facut vreun plan cu cautarea bonei?

Ioana, ma bucur mult mult pentru vestile bune!!! Doamne ajuta!

Ramo, sanatate multa bunicutei!!

Roxana, nu mai sunt obligatorii, dar fereasca Sfantu' sa patesti ceva pe acolo. La Allianz exista un produs care costa 59 de lei si are acoperire un an de zile. Medicalele sunt ieftine, chiar nu merita sa risti pentru cativa lei....Nu te sfatuiesc sa le faci la asiguratori no-name, du-te la unul recunoscut, conteaza! Ma rog, sa nu fie nevoie de asta!!!

Gata, nu mai am timp, desi nu am terminat scrisorica!

Ariel, dadada, nu m-am gandit ca dulceata obrazului a fost motivul muscaturii !

Daca-s harnica, mai viu! Va mama!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Ma chinui sa va dau un pont: merge daca deschideti reply cu clik de dreapta "open in new window"

poze

Mergi la inceput