Puiuti de Randunici 2008!! (308)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

cu ultima suflare ii zic si eu Geckolinei La multi ani,sanatate, fercire, iubire si-mplinire!
Daca ma mai chinuiam mult ratam ziua ei si in Australia si aici!

Ramonica, multi ani fericiti si voua va doresc!

Nu mai poci scrie, va pup si va iubesc!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ce de forum, frate!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gecko, Sa fii iubita, sa fii fericita, si tu si familia, si sa iti iasa toate planurile de bine!

Blanka, m-a topit Mark! cum seamana el cu tine si ce ochisori deschisi are! Chinezoaica mea nici acum nu prea ii deschide!

Va multumesc cui ne-a mai urat de bine Imi pare rau ca n-am notat sa mulsumesc nominal. Tare va iubesc!

Monix cea cu revolutia, petrecere reusita Teodorei, si sper sa iti recunosti casa dupa eveniment suficient cat sa nu fie nevoie sa iesi sa te uiti pe usa la nr de apartament Si ii urez de acum un mare La multi ani!!

Bubulina, sper ca deja e mai bine Vlad

Vio, terapeuta a dat exemple de ce bucatele sa dam copilului? Sau poate sash e singurul care n-are inca masele. doar umflaturi in gingii.

Ioana, sanatate multa tatalui!

Liana, vecinica, mulsumim pentru carte Daca ma nervez, o printez si o fac tapet! eu tre sa dau jos 15 kg si omu de la 20 in sus! (cred ca omu meu va naste si el curand :))

Ramo La multi ani fericiti impreuna!impreuna!

ma duc, ca ma injura Ana. sper ca nu am facut prea varza mesajul, nu-s obisnuita cu mozilla.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daca n-am avut cum deschide forumul cu IE n-am citit-o pe Mimo ca se deschide cu Mozilla si abia la ora asta mi-a dat prin creieri...

in final deci ajung si eu tot cu limba scoasa sa mai prind si sa strig LA MULTI ANI GECKO!! Toate cele bune sa ti se implineasca, mereu si mereu!

Olgu, nu numai ca am facut plan de bone dar azi am vizionat 3! Dimineata pe una recomandata calduros de o ruda in varsta, pe care randunoiul a placut-o dar eu am ramas cu o ceva indoiala, inclusiv din reactia deloc entuziasta a Iuliei (pe care o stiti multe dintre voi cat e de prietenoasa). Dupa-amiaza am avut intalnire la agentia Mary Poppins (de care aici pe forum se tot zice ca e cea mai serioasa si asa mi-a si parut) cu 2 tipe dintre care una sincer chiar mi-a ramas la inima. Chiar si agenta care a asistat la interviuri, fara sa-i spun nimic a remarcat la sfarsit ca a vazut o "chemistry" intre mine si prima intervievata. a ramas sa ne revedem luni tot acolo sa mai discutam, eventual sa mai vad si alte candidate...Intre timp a mai aflat si cumnata mea de cineva, maine vedem ce stabilim pt intalnire...Daca insa si luni raman la aceeasi impresie despre bona asta, cred ca o angajez deja. Nu ma intrebati de ce, dincolo de cat de clar, sincer si "corect" mi-a raspuns la toate intrebarile, dincolo de faptul ca ne-am gandit pana si la acelasi salariu amandoua, e asa, un feeling-Doamne ajuta sa fie corect! Dupa care, asa cum am si spus tuturor, care va fi angajata va sta cu mine exact atata timp cat voi simti ca e nevoie ca sa ma asigur ca Iulia e pe maini bune.
Cred ca mai aveam o suta de raspunsuri, dar sunt obosita rau, am avut o zi f grea. Pe langa astea, am fost pe la ai mei ca mama a facut pneumonie, am fost la Tanta la spital, am spalat rufe...ufff.
...doar atat: Roxana va tin pumnii si va admir. sincer!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Roxana Doamne ajuta! multa bafta acolo!
mamaa Zoze ce urias ai acolo! ptiu ptiu nu fie de deochi.. eu nu mai stiu cat e de lunga Andra, dar pare tare lunga..

Ramo La multi ani fericiti impreuna!

Bubu sanatate lui Vladut!
Naty eu zic sa mergi pe feelingul tau.. e cel mai bun sfetnic.. succes!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sa traiti !

Ramo, multi ani fericiti impreuna!!!!

Sovisel, cand ma gandesc la voi mi se umple sufletul de bucurie, zau! Uite un apasat! Cu maselele...stii ce bine macina si gingiile ? Iti poate spune Naty de Iulia

Naty, muult succes. E ok ca ai gasit-o prin agentie, e o garantie deloc de neglijat. Cand o vede si Iulia? Sau deja a vazut-o?

Vroiam sa va povestesc de un episod de la gonflabile, dar sunt obosita de mor. Sper sa pot sta treaza pana la Dr. House....

Noapte buna de pe acum!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Toata ziua m-am chinuit in zadar sa deschid forumul!
Si nici sa citesc nu am reusit ca nu vroia sa imi deschida nimic pe Dc,abia acum am reusit sa citesc ca pot scrie de pe Mozzila!

LA MULTI ANI FERICITI,LIGIA!!!!
Sa fi fericita alaturi cei iubiti si sa ti se indeplineasca toate dorintele!Multi de la noi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,La multi ani cu bucurii si voua!Sa va iubiti ca pana acum!
Roxana,sa dea Domnul sa va fie fff bine acolo.Mult succes
Naty,cred ca trebuie sa iti asculti feeling-ul
Liana,bine ca ai mai revenit
Oana,sanatate lui Vladut.ia zi,cum te-a coafat Stef?

Simo-Mimo,cred ca trebuie sa ai ceva curaj sa iti lasi casa pe mana adolescentilor

Eu azi mi-am facut curaj si mi-am luat/smuls unghia ca dadea cea noua sa creasca si nu prea era loc de 2(nu va zic ce urat arata)!Mama mai avea putin si cadea langa mine...cica am curaj

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ha, ha, super, Simo! zici ca sunt bagata in priza Chiar ma coafasem misto, de fapt m-a facut cumnatica cu peria cu feon, f. dragut, cred ca de-aia m-a bagat Stanciu in fata , glumesc, glumesc!

Vlad e binsor, multumim pt. urari. Febra n-a mai facut deloc si tuseste destul de rar. Sper sa fie repede bine!

Tocmai s-a terminat dr. house...o mai fi anatomia lui grey?? ma duc in patut ca sunt cam chioara....

Aa, Naty, doamne ajuta cu bona, sa fie asa cum vreti voi si Iulia s-o indrageasca!

Forumul vad ca merge din doi in doi...ba deschide, ba nu deschide paginile...

Gud nait si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

....si eu plec la ....am terminat de facut tortul diplomat cu piersici a la BUBU
... l-am facut pentru cineva care m-a rugat mult de tot....sper sa fi iesit bine....

gata , noapte buna

EDIT:Bubule am in trata si eu pe site -ul ala cu naturiste ....o sa-l stuidez mai bine zielele urmatoare, sunt interesante produsele ...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput