Puiuti de Randunici 2008!! (308)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

roxana, nu-ti pot zice decat GO! GO! GO! dar...am si eu o sugestie...de ce nu incerci sa faci acolo ce faceai aici? dincate am vazut eu au niste scoruri la haine!!!! ai putea super bine sa faci un on line, cu baza aici, cu administrarea de aici, daca e mai ieftin. eu sa stii ca ma gandesc la asta. sa plec si sa fac asta de pe unde oi ajunge. curieri exista, furnizori exista slava Domnului, clienti exista! programatorul il am aici, e baiat super bun, oricum ne vedem rar, asa ca ce mi-e ca sunt acolo, ce ni-e ca sunt aici, banii ii pot da in cont, "directivele" pe mess...think about.
da, mi-au trimis ofertele la produsele pe care le produc si la cele pe care le importa. gooood joke! culmea, ca cele importate sunt de la furnizorul meu initial de aici , logic, mai scumpe. i-am zis lui paul (nu?) ca avem aceeasi sursa, insa eu am si altele noi, daca vrea sa le furnizez eu marfa

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani gecko!!
Sa traiesti muult si frumos-randunica draga!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

De mancat nu va mai spun,ca al meu baloteaza orice,suge cu drag si spor(nu si noaptea),numai cand e in "eruptii" mai face mofturi..dar recupereaza repede

Are 14,3 kile si 91 de centimetri.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ramo, 90 de lei pentru toti trei, poate...E Multitravelul acum 59 de lei de persoana, dar e pentru un an de zile.

Raluca, ce idee mi-ai dat! Da, o gramada de beneficii are vitamina C.

Edit: o sa intreb pediatra first. E mai corect asa!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
sorry am dat informatii eronate..l-am intrebat pe randunoi ..e vorba de 15 lei noi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

hai sa torn si eu in pahare..azi implinim 4 ani de cand ne-am casatorit...luati o prajiturica,o ,o beuturica....

mama zozelici cu sclipici ce grasunel e biatul tau si lungan......dar la cat papaceste cred si eu

eu nu l-am mai cantarit si masurat pe andru cred ca de vreo 2 luni...deh dar mie imi place cum arata asa ca nu ma stresez..o sa merg cu el la un control de rutina cat mai curand,nu stiu cand ca mi s-a cam luat de spitale,doctori dar trebuie sa merg...

Mergi la inceput

roxana sa va ajute DD sa va realizati visul...dar sa nu ne uiti..cand ai tu timp sa ne mai dai un semn de viata ..unde mergeti in spania??in ce oras?si eu as pleca intinsa(am avea unde sa mergem in spania la cumnata mea sau in germania la sor'mea) dar asa cum am mai spus al meu e patriot,ai lui catalin cel putin taica'su cred ca ar muri daca ar fi sa plecam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Ramo, La Multi Ani fericiti impreuna!!!

si apropo, e frumos rau de tot flacaul (asta ca sa stii ca am bagat ochiul in poze). Iar curtea aia a voastra ma macina de invidie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai dar nu-mi vine sa cred ca nu s-a reparat forumul pana acum Ce aiurea
Eu am cumparat cadoul mandrei mele, am cumparat de mancat si de baut si ma pregatesc pentru maine cand va avea loc prima petrecere over night acasa la noi, la care vom fi exilati Sper sa mai gasesc la intoarcere vreo doua pahare si un castronel pentru Dudel intregi Sweet sixteen
Ramo La multi ani fericiti impreuna!
Asta e chiar sabotaj nene, tocmai azi, cand avem petreceri pe crenguta, sa nu mearga forumul ...mai serveam si noi una-alta, "ne" mai radeam

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa! De cand ma chinui si eu sa descid clculatorul...apoi sa-mi dau seama cum functioneaza pe-aici De ce oare trebuie sa deschizi new window?

Vlad a fost bine azi-noapte, am schimbat de 3 ori pijamalele transpirate fleasca rau de tot...azi n-a mai avut febra deloc si am ajuns si la Stanciu Victorie, pentru ca nu mai erau locuri libere nici saptamana viitoare, decat la urgenta. Iar azi avea peste 30 de urgente si eu m-am dus direct cu Vlad si s-a nimerit sa fie in sala de asteptare si a inceput sa glumeasca cu Vladut si mi-a facut semn ca ma primeste repede Asa, Vlad are bronsita, pe reteta a scris adenotraheita acuta, asta o fi...a zis ca adaca nu mai face febra nu e necesar antibioticul. Pana sambata sa-l las fara antibiotic daca nu face febra. In schimb i-a dat Ketof, Nurofen, Prospan si Ventolin. Plus un sirop pe care nu-l gasesc decat pe net, First Defense http://www.naturashop.ro/first-defense-p-1772.html, ce parere aveti de ce scrie aici de el? Eu o sa i-l iau. Apoi ne-a dat Luivac, 28 de zile, pauza o luna si iar 28 de zile, asta pt. imunitate.
Plus Vigantolleten de 1000, o pastiluta, pana in aprilie, inclusiv! si calciu pharco 15 zile pe luna.
Cu prima ocazie cand l-oi duce pe Stef o sa-l intreb de vigantol si pt. el.
Cam atat...acum face nani, Stefu a dormit la programul lui si acum ma coafeaza cu feonul/perie

Gecko, la multi ani, sa fii fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olguta, multumim mult pentru grija
Eu nu stiu cat de lung e Stefu, ca am uitat sa-l masor...l-am cantarit si are 11,6 kg
Mama, ce mare e Mihaita

Roxana, ce super! chiar, in ce oras mergeti? sa dea DD sa fiesuper bine pentru voi acolo!

Liana, long time no see Si mie mi-e dor de obrajorii Teutei

Mimo, cand e, domne, petrecerea? sa nu ratez urarile

Ramo, multi, multi ani inainte fericiti!

Mergi la inceput