Puiuti de Randunici 2008!! (308)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

e clar, cineva face sa ma determine sa nu mai scriu ... cu trucuri, fara trucuri, melcul e vitezoman pe langa deschiderea paginilor la forum.......

cu "ultima suflare" zic si eu:

LA MULTI ANI GECKO! Sa fii sanatoasa, fericita si toate sa iti mearga asa cum iti doresti!

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, 90 de lei pentru toti trei, poate...E Multitravelul acum 59 de lei de persoana, dar e pentru un an de zile.

Raluca, ce idee mi-ai dat! Da, o gramada de beneficii are vitamina C.

Edit: o sa intreb pediatra first. E mai corect asa!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Gecko, Sophie avea 87 de cm la masuratoarea de 18 luni ( da' e cu doua luni mai baba ca Patrickul ). E pe percentila 97. O sa faca 2m la 18 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI GECKOLINA!!! sa fii sanatoasa, mereu binedispusa si sa iti ajute DD in planurile carieristice, dar si familiale!

auzi bre, dar de ce nu apari matalutza frumos in listuta cu data nasterii? doar nu voiai sa ne tragi in piept!

si stai pe pace cu inaltimea pinguinului.. sa dea de sport in special bashet, handbal etc si sa vezi atunci.. eu am un verisor cu mostenire genetica de pitici, mama si ultima oara cand l-am vazut cata namila de inaltog se facuse.. de la bashet..

apropo de ce o mai fi facand Butucica?

Liana ma bucur sa te revad!

acestea fiind zise imi iau de la Gecko si ma duc sa ma culc ..
sper ca mai prind si maine o tura de

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Gecko!

Sa fi sanatoasa, fericita si sa-ti vezi realizate toate planurile pt care ati strabatut mari si tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani Geckolina sa ai parte de o zi frumoasa cu multe flori si cadouri!!!!!!!!!!!!!!!!

Liana ma bucur ca te revad .....buburuza mica ce mai face...o poza ceva cu ea ca mi-e chiar dor sa o revad cu mutritele alea superbe

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, GECKO !!!!! SA NE TRAIESTI 1000 DE ANI SI SA RAMAI LA FEL DE GECKO CA SI PANA ACUM!

uite si un cadou din partea mea

bai ce porcarie! ma chinui cu mozilla asta si nu ma lasa sa colorez, sa editez...ca IE a crapat la datorie. so, bajbai aici, pe "intuneric", daca gresesc va faceti ca nu vedeti

ioana, ma bucur mult, mult, mult ca aveti vesti bune. acum asptepam vesti bune si de la maia si de la vali. doamne ajuta!

roxana, ti-au zis fetele deja de asigurare, insa vin si eu cu o completare. aceea ca este valabila numai in anumite unitati sanitare ale lor! oricum, nu mai sta pe ganduri si fa-o! cand pleci, unde pleci? cum? hai, da si tu detalii! ghici cine m-a contactat sa colaboram?

blanka, mai, ce puiut mic ai tu acolo! da, confirm si eu ca iti seamana mult.

ramo, pai eu ce sa mai zic doi blonzi, cu ochii verzi-albastri?

olguleeee, ai gustat garmastanul ala??? bleah bleah bleah bleah!!!

bitzule, asa-i ca te gandeai la mine si v-a luat somnul?

iote ca apare si liana!!! nu din an in paste, adevarat, ci din marie in marie

hai ca am scris destul pe nv, fug sa platesc facturi oribile

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Mey, "suptire" azi...Toata lumea e cu gura plina de prajiturile de la Gecko, nu mai zice nimeni nimic .

Ce o fi facand Bubu?!!?

Arielule, cum, ma, numai in unitati sanitare agreate? Cine are asa o polita!?!? Spune-mi ce mai face Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel don't tell me!!! inseamna ca le merge bine raudar banii angajatilor de ce nu-i dau?
bai eu plec in Spania, avem niste prieteni acolo. am mai fost in 2004-2005 si ce sa zic, pt mine a fost super. mai putin ca nu era Ady cu mine. dar acum mergem toti. la inceput o sa lucrez ca baby-sitter, asta am facut si data trecuta. apoi sper sa-mi gasesc altceva. si ady s-ar putea sa lucreze tot in domeniul aparatelor fitness, ceea ce face si acum. Amira o sa mearga la cresa. ideea e ca plecam sa ne stabilim acolo. adik nu mai vrem sa ne intoarcem si atunci stau si ma gandesc ca asigurarile alea nu-mi folosesc la nik, ca nu ne mai intoarcem sa ne deconteze ceva. toata chestia e sa nu ne intoarca la granitza, sau faze d-astea. iar plecatul sper sa fie cat mai curand, sa ne gaseasca prietenii aia ai nostri apartament de inchiriat mai acceptabil, si ne-am urcat in masina si . nici nu ne mai uitam in urma!

Mergi la inceput

Roxana, succes!!!!

Eu am plecat acasa! Va pup

Mergi la inceput